2023. március 7-én Szaturnusz 29 év után belép a Halakba. Ezzel elindul egy újabb két és fél éves új ciklus, amelynek hatására elcsendesedsz, megkomolyodsz és gyakran merengsz az élet nagy kérdésein. A környezeted aggódni kezd, hogy beteg vagy, mert jobban vágysz az egyedüllétre, mint a lármás társaságra. Természetesen nincs veled semmi baj…

Halak éves horoszkóp 2023: szerelem, párkapcsolat

Párkapcsolatban élő Halak

Álmosan és lassan indul az évetek. Mintha megállt volna az idő. Te téli álmot alszol márciusig, majd Szaturnusz március 7-én belép a Halakba, és szinte azonnal megkomolyodsz. A párod furcsállhatja, hogy nem igényled a pörgést, nem kívánkozol zajos tömegbe. Aggódhat érted, mert nem ilyen voltál az elmúlt években. Nagyon kell szeretnie ahhoz, hogy ne higgye, vele van bajod. Összezördülhettek július végén, augusztusban vagy október elején, de az év végére elül a vihar.

Sok fordulatot hoz 2023 a Halak számára (fotó: Shutterstock)

Szingli Halak

Vége a komolytalankodásnak. Március 7-én Szaturnusz belép a Halakba és te megkomolyodsz. Vigyázz, hogy ne válj komorrá! Ez a változás más kaliberű embereket vonz be az életedbe. Lelassulsz, és türelmesebb leszel. Már nem hiszed, hogy sietned kellene. Akik jól ismernek, elkezdenek aggódni, hogy hova tűnt az az életvidám személy, aki te voltál. Nincs veled baj, csupán arra kell ügyelned, hogy ne felejts el mosolyogni! Amikor zord vagy, megijedhetnek tőled a jelentkezők. Vidáman sokkal vonzóbbnak látnak téged. Év végére jobban fog menni ez (is).

Halak éves horoszkóp 2023: karrier, pénz, munka

2023. május 15-ig nem lesznek anyagi gondjaid. Jupiter, a bőség bolygója szerint az elmúlt év szorgalma és bátorsága most térül meg. Érdemes lenne tartalékot képezned. Ha nem éled fel a teljes bevételedet, akkor később lesz mihez nyúlnod. Valamikor már megfogadtad, hogy félreteszel minden hónapban egy kisebb összeget. Itt az ideje, hogy így cselekedj. Szaturnusz március 7-én a Halakba lép, és segít, hogy sokkal fegyelmezettebb legyél ezen a téren is. Eközben igyekezz megtartani az állásodat! Idén nem érdemes ugrálnod. Nem kell félned, mert folyamatosan segít valamelyik bolygó, de sok múlik a hozzáállásodon. Hagyd abba a panaszkodást! Figyelj arra, hogy mit mondasz, és milyen emberekkel osztod meg a gondolataidat! A derűlátás rengeteget javít az esélyeiden. Eddig is így volt, de 2023-ban különösen.

Hirdetés

Halak éves horoszkóp 2023: egészség

Ugye, nem vagy annyira büszke, hogy nem mész el orvoshoz, ha fáj a fejed, vagy szúr a szíved? 2023-ban vigyáznod kell a vérnyomásodra és a szívedre. Mindegy, hogy hány éves vagy, a tested jelez, ha valami nem jó neki. Május végén egy Mars-Plútó szembenállás felkiáltójelként "szól", hogy vedd komolyan a jeleket! Nem kell hipochonderré válnod, de közben két hibát követhetsz el: nem veszel tudomást róla, vagy túl komolyan veszed. Találd meg az egészséges mértéket! Ezzel párhuzamosan jó hír, hogy az előző évekhez képest fegyelmezettebb leszel 2023-ban. Ebben a témában is kerüld a szélsőségeket! Ne kezdd el sanyargatni magadat! Lehet, hogy szembejön egy szuper diéta, ami hatalmas lemondások árán hatalmas fogyást ígér. De kérdés, hogy milyen áron. Fontos, hogy olyan módszert találj, ami engedi, hogy a saját tempódban és az ízlésednek megfelelően csinálhasd.

Ez is érdekelhet

2023, a Mars éve

A Mars a tetterőt, a haladást, a cselekvést képviseli. Archaikus őserőket ébreszt fel az emberben, a túlélés, a harc ösztönét. A 2023-as év uralkodó bolygójaként hatalmas energiát ad nekünk: kérdés, hogy képesek vagyunk-e ezt jól használni. Ha igen, akkor sok álmunkat megvalósíthatjuk a következő esztendőben!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!