Boldog születésnapot a Halaknak!

A Halak hava jön, most te kerülsz a reflektorfénybe. Unod már, hogy a horoszkóp előrejelzésnél mindig te vagy az utolsó? Olyan érzésed van, mintha mindenkit magad elé kéne engedned a sorban? Áldozatnak érzed magad? Olykor az az érzésed, hogy te nem látszol?

Ez mind érthető, sőt becsülendő. Hiszen a Halak jelében az összes 11 előző jegy tanulsága egyesül. Te maga vagy az unió mystica. Mindennel és mindenkivel együtt érzel. Ez nem csupán empátia. Több annál. Te nem elképzeled, hanem átérzed a másik fájdalmát, vergődését. Ez nem veszélytelen, mert olykor nem tudod megkülönböztetni, hogy mi a te problémád, és mi a másiké.

Halak hava: 1 éves horoszkóp a jegy szülötteinek (fotó: Shutterstock)

Határozottabb én-határokat kell húznod, hogy ne jöjjön be semmi káros se test, se lélek, se szellemi szinten. Az immunrendszerednek nem csak fizikai síkon kell működnie. Sok hatás ér, amiből csak azt szabad beengedned, ami épít, ami előre visz, ami inspirál, amitől jobban érzed magad test-lélek-szellem szinten.

Keresd a motiváló, mosolygó, ítélkezés mentes emberek társaságát! Ugyanis rád óriási hatással van az az ember, akivel sokat vagy együtt: akivel együtt élsz, együtt dolgozol, stb. Azt veszed észre hetek, hónapok, évek elteltével, hogy átveszed a másik gesztusait, ízlését, beszéd stílusát. Mindezt nem azért teszed, mert neked nincs sajátod. Hanem azért, mert elsőrangúan tudsz alkalmazkodni.

Egyre bölcsebb és erősebb

Egy idő után viszont felteszed a kérdést, hogy ki vagy te, hova tűnt a régi éned. Ekkor tilos a másikat okolnod. Rázd meg magad, mint ahogy a vízből kimászó kutya teszi, és keresd meg azt a stílust, amiben jól érzed magadat! Nem leszel már soha többet az, aki anno voltál. De nem is kell. Mivel számtalan tapasztalattal lettél erősebb, bölcsebb.

Hirdetés

Akik ismernek, tudják, hogy végtelenül szeretetre méltó vagy. A te szereteted végtelen és határtalan. Képes vagy teljesen összeolvadni a szeretett személlyel. Olyan vagy, mint egy kockacukor a forró teában. Vágysz az eggyé válás és teljes feloldódás élményére.

A szerelemben, a művészetekben és a meditációban ez csodálatra való. De vigyáznod kell, mert ilyenkor fennáll a veszélye, hogy nem érzékeled reálisan a világot. Törekedned kell arra, hogy ne vidd túlzásba az odaadást és az áldozatkészséget. Hajlamos vagy azt hinni, hogy mindenkit meg kell mentened, illetve, hogy neked kell feláldoznod magadat, az idődet vagy a pénzedet másokért.

Ez csak akkor lehetséges, ha te belül kissé mazochista vagy, és keresed a szenvedés lehetőségét. Ha nem kapcsolsz időben, akkor meg is teremted az ilyen helyzeteket. Holott képes vagy élvezni az élet adta örömöket.

Valójában akkor érzed igazán jól magadat, ha a körülötted lévő emberek boldogok. Ilyen szempontból idealista vagy: hiszel abban, hogy létezik tökéletes boldogság, tökéletes szerelem, tökéletes egészség, tökéletes elégedettség.

Belső út

Kevesen tudják rólad - és te is csak egy bizonyos élettapasztalat, önismereti szint fölött veszed észre -, hogy olyan belső bölcsességet hordozol magadban, amely már túl jutott a birtoklás, a hiábavaló akaratiság és a karrierizmus illúzióján. Téged innentől nem motivál a szerzés: se pénz, se hatalom, se tárgy, se személy. Ilyenkor félreérthetnek a többiek, és azt mondhatják rád, hogy kötődésre képtelen vagy. Igazuk van, mert cseppet sem vagy pénz-, hatalom-, társfüggő.

A Halak jelet többes számban használjuk. Nem véletlenül. Millió színed van. Könnyen megtévesztheted azokat, aki ragaszkodnak egy konkrét archoz. Közben bajba kerülhetsz, mert sokszor a gondolkodásod zavaros, követhetetlen és ingadozó. Ha jót akarsz magadnak és másoknak, akkor beszélj kevesebbet, és tarts nagyobb szüneteket a mondókádban! Várd meg, hogy átmenjen az, amit közölni akarsz! És csak utána folytasd!

Ugye, tudod, hogy amit te tudsz, az rendkívüli? Mások hónapokon, éveken, évtizedeken keresztül gyakorolják a meditációt. Te egy kávé felett bambulva perceken belül abban a tudatállapotban vagy, amit neveznek pl. alfának. Vigyázz, mert ez veszélyes lehet pl. vezetés közben! Az éberségedet és a jelennel való kapcsolatodat nem szabad elveszítened.

Intuíció, megérzések

Mindazonáltal jól teszed, ha nagyon figyelsz a megérzéseidre, és hallgatsz az intuíciódra, amely rendkívül fejlett. Te képes vagy az összefüggéseket megérezni. Sejtéseid mindig beigazolódnak, melyet józanul nem lehet értelmezni, vagy indokolni. Ez eleinte megijeszt téged. Majd, amikor megosztod másokkal, akkor őket ijeszti meg. Tudj róla, hogy ezt lehet fejleszteni, és pontosítani, illetve kommunikálni!

De nagyon körültekintően válassz mestert, mert előfordulhat - vagy már meg is történt -, hogy ő a te csatornádat használva fényesíti magát, és csak lecsapolja a te energiáidat.

A te hited nem vallásokhoz köthető. Közvetlen kapcsolatod van Istennel, akit többen több féleképpen neveznek. Te tudod, hogy ő a Mindenható, aki mindent és mindenkit áthat. Jó lenne, ha nem csak akkor fordulnál hozz, amikor baj van…

Horoszkóp 1 évre a Halak jegy szülöttének

Február 19-én 05:01-kor a Nap belép a Halakba, és jön a születésnapod. Tudtad, hogy a születésnapod a te személyes szilvesztered? Hiszen ekkor lezárul egy egyéves ciklus, és elindul egy új egyéves ciklus. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, leltárt készíts mindarról, ami sikerült az elmúlt 12 hónapban. Majd tűzz ki még el nem ért célokat, tervezz, és stratégiát készíts.
Ehhez lehet segítség az előrejelzés, ami most, a születésnapodkor induló évre vonatkozik, és a jövő évi születésnapodig tart.

2024 jól indul. Szuper napok: február 28, március 8, 10, 17, 22, április 3, 10, 29.
De ez az év nem a szerelem hajszolásáról fog szólni. Ha szingli vagy, akkor tudnod kell, hogy pont ez a siker titka. Amikor nem akarod, akkor talál rád. Ha nem vagy szingli, akkor nyáron nem szabadna régi szerelmekről álmodoznod, mert ebből féltékenység lesz. Kritikus napok: augusztus 19, 28, szeptember 8, 18, 21, 25.

Január 21 és augusztus 31 között, majd november 20 után nem szabad félvállról venned az egészségedet. A tested jelzései szerint az ízületeid és a mérgek jelentik a legnagyobb gondot. Utóbbi jelenthet nehézfém terhelést. Jót tennéd, ha utána járnál, hogy milyen módszerrel lehetne kivezetni a nehézfémeket. A Plútó segít minden ijesztő tünet kezelésében. Persze csak akkor, ha komolyan veszed.

Anyagi gyarapodást mutatnak az égi folyamatok április 30 és június 8 között. Ez egy gyors pénz lesz, amit gyorsan el tudnál költeni. De ne tedd, mert nagyon meg fogod bánni. Év végéhez közeledve családi ügyek megnehezítik, hogy koncentrálj a munkádra. Jó lenne, ha nem veszítenéd el a munkádat. Kritikus napok: november 3, 18, december 4, 7, 26.

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!