HÉTFŐ, augusztus 14:

A Hold jegyváltása ketté vágja a mai napodat. Délelőtt még a Rákban érzelmessé tehet téged. 12:37-kor az Oroszlánba lépve felpörget, és energetizál. Mivel még fogy a Hold, a diéta, a méregtelenítés és a fogyókúra még mindig aktuális. Ezzel hasznodra fordíthatod a fogyó Hold jótékony hatását. Ma főleg mozgással és izzadással érhetsz el látványos eredményt.

KEDD, augusztus 15:

Újhold előtti napon a legintenzívebb a fogyó Hold hatása. Ez az elengedés, a méregtelenítés és a selejtezés ideje. Hihetetlen hatékony lehetsz. Az Oroszlán tüzes jegy. Ez azt jelenti, hogy a test hő növelése segít a méregtelenítésben. Szaunázhatsz, edzhetsz. De óvatosan tedd! A kánikulában nem szabad túlzásba vinned az izzadást. És ne felejtsd el pótolni a folyadékveszteséget!

Szerdán újhold lesz az Oroszlán jegyében (fotó: Shutterstock)

SZERDA, augusztus 16:

Újhold napján szakíts időt arra, hogy új célokat tűzzél ki! Az Oroszlán újhold lelkesítően hat rád. Győztesnek, sőt legyőzhetetlennek érzed magadat. Most bármi újba belevághatsz. 11:39-kor az Oroszlán jelében együttálló Nap és Hold új megvilágításba helyez jó pár témát. Mindegy, hogy most dolgozol, vagy nyaralsz, otthon maradsz, vagy utazol.

CSÜTÖRTÖK, augusztus 17:

01:15-kor a Szűzbe lép a Hold, ami ma már nő, és 2 hétig nőni fog. Ez pl. arra jó, hogy mindenféle vitamint, tápláló ásványi anyagot vigyél be a szervezetedbe és a bőrödbe. Készíthetsz otthon vitamin turmixot, és zöldséges, gyümölcsös, mézes pakolást. De előtte alaposan olvass utána! Ha bizonytalan vagy, akkor inkább vegyél készen, vagy menj szakemberhez!

PÉNTEK, augusztus 18:

A Szűz Hold a mai napon is az egészséged megőrzésében segít neked. Belsőleg és külsőleg is kényeztesd magad. A Szűz jegy a természetes dolgok jegye. Vagyis jól teszed, ha kerülöd a tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat tartalmazó élelmiszereket és kozmetikumokat. Fordulj a hagyományhoz, és használd a régiek tudását, tapasztalatát!

Hirdetés

SZOMBAT, augusztus 19:

Csak 13:54-kor lép a Mérlegbe a Hold. Előtte még a Szűzben hajlamosíthat a hipochondriára. Aggodalom helyett tegyél az egészséged megőrzéséért. Délután a Mérleg Hold meghozza a kulturális étvágyadat. Az ünnepi hétvége számtalan lehetőséget tartogat. Mehetsz szabadtéri koncertre, nyári színházba, vagy fogj egy remek könyvet, és ülj ki a kertbe, vagy egy csendes parkba!

VASÁRNAP, augusztus 20:

A Hold marad a Mérlegben az ünnepnapon. A Mérleg levegős jegy. Szóval tanácsos sokat szellőztetned. És mindenképpen menj ki a szabadba, a természetbe, és szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! A Mérleg másik "erénye" az együttműködés. Emiatt a mai napon keresed a lehetőségét annak, hogy csatlakozz jó emberekhez és jó ügyekhez.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!