HÉTFŐ, március 20:

Tavaszi nap-éj egyenlőség napján a Nap éjjel 22:11-kor lép a Kosba, miközben a Hold marad a Halakban. Holnap lesz újhold, ami kicsit fura, ellentmondásos érzésekkel tölthet el. Egyrészt érzed, hogy újítani kellene, de még nem érzel elég erőt és eltökéltséget ehhez. Nem baj. Ma ne bántsd, és ne sürgesd magadat! Halak Hold abban segít, hogy jó értelemben sodródj.

Ezt jelzi a Hold március 20 és 26 között (fotó: Shutterstock)

KEDD, március 21:

17:02-kor a Kosba lép a Hold, ami felvillanyoz, de türelmetlenné is tesz. Majd 18:24-kor lesz újhold a Kosban. Az újholdtól kinyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Mindenkiben, benned is tombolnak az érzelmek, a szenvedély és a szerelem. Ha párkapcsolatban élsz, értékeld, szeresd, és kényeztesd a párodat! Az újhold új ötleteket adhat neked. Itt az ideje a megújulásnak.

SZERDA, március 22:

Újhold utáni napon a Kos Hold már nő. Egyre fokozódó türelmetlenséget érezhetsz magadban. Ezt le kéne vezetned, ha nem akarsz konfliktusba keveredni. Bármilyen aktivitás jó, ami igénybe veszi az izomzatodat, és megizzaszt. Ilyen pl. a sport, a takarítás, a kertészkedés. Ám kalkuláld be, hogy a Kos Hold rövid távú tevékenységhez ad erőt neked!

CSÜTÖRTÖK, március 23:

Csak 19:42-kor lép ki a Kosból a Hold. Vagyis ma is érdemes lenne levezetned a feszültséget és a türelmetlenséget. Vigyázz, mert a növő Hold növeli a kisebb sérülések veszélyét! Most könnyebben megégetheted, megszúrhatod, megvághatod magadat. A megelőzés most is sokkal könnyebb, mint a sebek kötözése…

PÉNTEK, március 24:

Ma egész nap a komótos, lusta, gurmand Bikában jár a Hold. Szóval ne csodálkozz, ha semmi kedved nyüzsögni! Sokkal inkább finomságokra vágysz. Ezek lehetnek finom falatok, finom illatok, finom ruhák, finom krémek. Csak arra ügyelj, hogy ne költs meggondolatlanul sokat! És vigyázz, mert már nő a Hold, és könnyebben "hizlal"!

Hirdetés

SZOMBAT, március 25:

Észnél kell lenned, és vigyáznod kell, mert már nő a Hold, és "hizlal". Ma egész nap a gurmand Bikában jár a Hold. Ettől megkívánhatsz finom falatokat. Különösen édes ízekre vágysz. Ha nem akarsz sok plusz kilót felszedni, akkor finomított cukor helyett válassz természetes édesítőket: mézet, fruktózt, kókuszvirág cukrot! De ezek sem kalóriamentesek.

VASÁRNAP, március 26:

Ma hajnalban kezdődik a nyári időszámítás. Vagyis az órákat 2-ről 3-ra kell tekerni. Így egy órával kevesebbet alhatsz. Szerencsére hajnalban a Hold átlép az Ikrekbe, aminek a hatására ki leszel cserélve. Nyoma sem lesz a tegnapi lassú tempónak. Érdekes módon most a szellemi táplálék fontosabb lesz számodra. Ez nem fog hizlalni végre…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!