HÉTFŐ, augusztus 21:

A Mérleg Hold szerint ez a nap is a szellemi táplálék igényének kielégítéséről szól. Biztos, hogy volt listád a nyáron kiolvasandó könyvekről. Hogy állsz ezzel? Ha szabadságon vagy, szánj időt ma az olvasásra! Ha dolgozol, akkor este tévé bámulás helyett ülj ki az erkélyre, vagy keress egy kényelmes fotelt, és fogj egy jó könyvet!

KEDD, augusztus 22:

01:22-kor a Hold átlép a Skorpióba. Ez óriási változást hoz a tegnaphoz képest. A Skorpió Hold érzelmi hullámvasútra tehet téged. Hol vigyorogsz, és örülsz, hogy még tart a nyár. Hol gyászolod az elmulasztott élményeket. Az időjárás is pont ilyennek ígérkezik: hol elolvadsz a hőségtől, hol bőrig ázol egy nyári zivatarban. Ne panaszkodj! Télen mosolyogva fogsz emlékezni ezekre.

A Hold intenzív érzéseket hoz a héten (fotó: Shutterstock)

SZERDA, augusztus 23:

Marad a Hold a Skorpióban, és marad a hangulatingadozás, illetve a szélsőséges időjárás. Mivel a Skorpió vizes jegy, fontos, hogy elegendő vizet igyál. Közben ne feledkezz meg a növényeidről sem. Ha ma locsolsz, minden virág sokszorosan meghálálja. Nő a Hold, ami fokozza a tápoldatok hasznosulásának esélyét. Szóval használj ilyesmit is!

CSÜTÖRTÖK, augusztus 24:

10:07-kor a Nyilasba lépő Hold aktivitásra sarkall. Tuti, hogy nem bírsz egyhelyben maradni. Ha a munkád erre kényszerít, akkor is állj fel időnként, és guggolj párat! Vagy még jobb, ha kimész az utcára. Ha emeleten dolgozol, akkor menj a lépcsőn! Ezzel felélénkíted a vérkeringésedet, és jobban fog menni a koncentráció. Az ideális a sportolás lenne. De vigyázz, a kánikulában ne terheld túl a szívedet!

PÉNTEK, augusztus 25:

A Nyilas Hold a mai napon is kedvez az aktivitásnak. Akár dolgozol, akár szabadságon vagy, mozogj! A Nyilas Hold tüzes. Ezért nem meglepő, hogy hőség várható ma is. Óvatosnak kell lenned, mert a Nyilas Hold túlzásokra hajlamosít. Maradj józan és mértéktartó! Ne hősködj! Vigyázz a szívedre, és lehetőleg ne kapj napszúrást, vagy hőgutát!

Hirdetés

SZOMBAT, augusztus 26:

Csak 15:05-kor lép a Bakba a Hold. Előtte még a Nyilasban hajlamosíthat a túlzásokra. Hősködés helyett találd meg az arany középutat! Délután a Bak Hold fegyelmezettebbé tesz, ami a kísértő, hizlaló édességekkel kapcsolatosan kifejezetten kedvező. Már csak azért is, mert nő a Hold, ami hízékonyságot jelent. A mai napon fogászati tilalom van a hagyomány szerint.

VASÁRNAP, augusztus 27:

A Hold marad a Bakban. Ma is fegyelmezett leszel, ma se menj fogorvoshoz! Nem az érzelmeké, hanem a racionalitásé a mai nap: a Bak Hold szerint prioritást kap a tervszerűség, a józanság, a célok pontosítása és az előrelátás. Ez munka terén jó hír, de pl. párkapcsolati téren sértődésre adhat okot. Kivédheted ezt, ha megkérdezed, hogy mit szeretne a másik.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 21-27.: Nagyon sok változást és izgalmat tartogat a hét

Ezen a héten igencsak sok változás lesz az égen. A Nap belép a Szűzbe, majd a Mars lép ki ugyanebből a jegyből. Kemény bolygószembenállások is lesznek, ugyanakkor csodálatosan pozitív és kedvező fényszögekkel is támogatnak bennünket a bolygók. Eseménydúsnak ígérkezik a horoszkóp szerint az utolsó augusztusi hét.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!