HÉTFŐ - január 30:

Kora délelőtt az Ikrekbe lépő Hold frissítően hat a közérzetedre. Főleg akkor, ha sokat szellőztetsz és/vagy sokat kinn a szabadban. Ne törődj a zord időjárással, hiszen még tart a tél. Hiábavaló panaszkodni a hidegre. Ha van, időd tegyél be valami jó zenét, vagy keress a neten zumba órát, és csatlakozz! Meglátod, ki leszel cserélve.

KEDD - január 31:

A hónap utolsó napján a Hold még az Ikrekben jár, ami kicsalogat a szabadba. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet! Napközben nem lesznek mínuszok. De attól még érdemes melegen öltöznöd. Szerencsére divat a sapka, sál, kesztyű és a csizma, bakancs. Az is szerencse, hogy mindezt vidám színekben hordhatod, ami felvidíthat.

Mit jelez a heti holdhoroszkóp? (fotó: Shutterstock)

SZERDA - február 1:

Csak késő este vált jegyet a Hold. Így ma is élvezheted a frissítő Ikrek hatást. Ne feledd, hogy ez aktuálissá teszi a szellőztetést. Minden nap fontos felfrissítened a helyiség levegőjét, de ún. levegős napokon különösen. Az Ikrek ilyen levegős nap. Közben könnyedén kommunikálsz. Nyitottabb, kíváncsibb vagy. Szívesen csinálsz valamit együtt a többiekkel. Ettől a népszerűséged nő.

CSÜTÖRTÖK - február 2:

Ma már a Rákban jár Hold, ami a család prioritását jelenti. A szeretteiddel akarsz lenni. Emellett ne felejtsd el meglocsolni a növényeidet! Tudod, hogy a Rák ún. vizes jegy, ami aktuálissá teszi a locsolást. "Megtaníthatod" a növényeidnek, hogy csak vizes napokon "igyanak". Ezáltal elkerülöd a kiszáradást és a túl locsolást is.

PÉNTEK - február 3:

Vizes jegyben (Rákban) jár a Hold egész nap. Ez mindenféle vizes tevékenységnek kedvez: locsolás, mosás, hajmosás, szaunázás, madáritatók feltöltése. Mindemellett jusson időd a szeretteidre is! Ha nem tudtok találkozni, akkor hívd fel őket! Kamerán keresztül láthatjátok egymást. Ha nem is pótolja a személyes találkozást, valamelyest helyettesíti.

Hirdetés

SZOMBAT - február 4:

Délelőtt az Oroszlánba lép a Hold, ami még nő. Emiatt vigyázz az édességgel, és ne egyél sokat! Sajnos erre hajlamosíthat a Hold. Szerencsére az Oroszlán tüzes jegy, ami aktivitásra ösztönöz. Tanácsos lenne sportolásra vállalkoznod. Kedved és lehetőségeid szerint válogass! Szóba jöhet futás, teniszezés, golfozás, síelés, korcsolyázás, stb.

VASÁRNAP - február 5:

19:30-kor lesz telihold. De az egész napra rányomja a bélyegét. Telihold napján ne lepődj meg, ha mindenki ingerültebb és türelmetlenebb! A mindenkiben te is benne vagy. A telihold baleset-, és konfliktus veszélyt is jelez. Óvatosnak kell lenned, ha el akarod kerülni a bajt. Ma fogászati, műtéti, fodrászati és kerti munka tilalom van a hagyomány szerint.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. január 30-február 5.: Nagyszerűen indul, de rázósan végződik a hét

Kifejezetten vidáman ér véget a január, és február is kedvező lehetőségekkel indul. A hétvégére ugyanakkor igencsak nehéz helyzeteket jeleznek a bolygók. Vasárnap a telihold sem könnyíti meg az életünket...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!