HÉTFŐ december 11:

A Hold jegyváltása ketté vágja a mai napot. 12:10 előtt még a Skorpióban aktuálissá teszi a mosást, locsolást és mindenféle vizes házimunkát. 12:10-kor a Nyilasba lépve lelkesedést és hosszú távok kiötlését hozza neked (is). Valószínűleg fogsz olyan emberekkel találkozni, akik nem elégszenek meg azzal, amit elértek. Ők komolyan inspirálhatnak téged.

KEDD, december 12:

Újhold előtti napon minden arról szól, hogy miben kellene, tudnál újítani. Természetesen nem kell megtagadnod a hagyományokat, de senki sem mondta, hogy nem újíthatsz. Elkezdhetsz kísérletezni. A karácsonyi menübe csempéssz be új ízeket, új alapanyagokat! Ezt most kellene kipróbálnod, nehogy felsülj a karácsonykor.

A heti holdhoroszkóp szerint jó hangulatot hoz a Nyilas újhold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, december 13:

Luca napon hajnalban, pontosabban éjfél után 32 perccel lesz újhold a Nyilasban. Újhold napján érdemes újítanod. Bevezethetsz új szokásokat. Pl. még nem késő adventi naptárat készítened. Vicces ötletekkel derűsebb lesz. Pl. gyufásdobozokból, vagy kiürült kávékapszulákból, vagy fél pár zoknikból. Az még jobb lenne, ha nem egyedül csinálnád ezt.

CSÜTÖRTÖK, december 14:

Pont 10 nap múlva lesz szenteste. Izgatott, vagy ideges leszel ettől? Ma már a higgadt, céltudatos és fegyelmezett Bakban jár a Hold, ami hatékonyságot garantál. Mindegy, hogy milyen hosszú még a listád, ma sokat haladhatsz. Persze ehhez kellene az a bizonyos lista. Írd össze, hogy mit kell még beszerezni! Ne random vásárolj!

PÉNTEK, december 15:

Csak 18:56-kor lép át a Hold a Vízöntőbe. Addig a Bakban járva továbbra is hatékonnyá tesz téged, ha fegyelmezett maradsz, és vannak konkrét terveid. De ne sanyargasd magadat! Nem az a cél, hogy örömtelenül tedd a dolgod. 18:56-tól a Vízöntő Hold azt javasolja, hogy keress szokatlan megoldásokat! Ma a Hold hatására nyitott ilyesmire.

Hirdetés

SZOMBAT, december 16:

Már nő a Hold, és azt javasolja, hogy vigyél be a szervezetedbe mindenféle szépet és jót: vitaminokat, ásványi anyagokat! Ilyenkor gyorsabban és hatékonyabban épül be. És engedj meg magadnak egy kis játékosságot! A Vízöntő Hold nem tud, nem szeret komolykodni. Lételeme a bohókás, vicces életérzés. Merj élni ezzel!

VASÁRNAP, december 17:

Csak este 20:58-kor vált jegyet a Hold. Továbbra is kísérletezhetsz a Vízöntő Hold segítségével. Korlátokat csak a fantáziád és a félelmed jelenthet. Ma kell a 3.gyertyát gyújtani az adventi koszorún. Ha 20:58 előtt gyújtod, akkor lázadozás lesz benned. Ha 20:58 után gyújtod, akkor több alázattal és meghittséggel a szívedben teszed ezt.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 11-17.: Új reményt hoz a Nyilas újhold

Egész héten nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Sőt, a szerdai Nyilas újhold a reménysugarat villanthatja fel. Sajnos a hétvége már nem alakul ennyire pozitívan. Készülj lelkileg, szellemileg és fizikailag is a közelgő ünnepekre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!