HÉTFŐ - január 2:

Az új év első hétfője attól lesz barátságos, ha mindenki törekszik a békére. Még ma is a Bikában jár a növő Hold, ami nem csak a süteményeket, kalácsokat és kenyereket növeli, hanem téged is. Szóval ha nem akarsz sokat hízni, akkor egyél többször keveset! És ne kapkodj! A Bika Hold nem sürget. Sőt segít az ésszerű tempó megtalálásában.

KEDD - január 3:

Kora hajnalban az Ikrekbe lép a Hold, ami megkönnyebbülést hoz a nehéz ételek után. Érdemes kimenned egy nagyot sétálni. Kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet is. Az Ikrek levegős jegy, amihez a keserű ízek tartoznak. Ezekkel kompenzálhatod a sok édességet, amit az elmúlt napokban megettél. Közben a kulturális étvágyad is megnőhet.

Ezt jelzi erre a hétre a holdhoroszkóp (fotó: Shutterstock)

SZERDA - január 4:

Ma az Ikrek Hold akkor is jó tesz veled, ha dolgoznod kell, és akkor is, ha szabadságon vagy. Ugyanis támogatja a kommunikációt: megkönnyíti, hogy megtaláld a közös hangot különböző emberekkel. Közben ne felejts el szellőztetni! Ha száraz az idő, kiteheted az ágyneműt rövid időre. És ma is válassz kulturális programot: mozi, színház, kiállítás, koncert, stb.

CSÜTÖRTÖK - január 5:

Délután a Rákba lépő Hold hiper érzékennyé tesz téged. Mivel a Rák vizes jegy, elsírhatod magad. A könny is víz. A sírás a túlcsorduló érzelmek jele. Természetes, tehát ne szégyelld! Emellett fontos, hogy elegendő folyadékot igyál. Ne kávét, és ne alkoholt, mert azok dehidratálnak! Inkább forrásvizet és/vagy gyógyteát válassz!

PÉNTEK - január 6:

Vízkereszt napján a régiek szerint az eső azt jelzi, hogy csapadékos lesz a tavasz. Régen leginkább annak örültek, ha Vízkereszt napján fújt a szél, az jó termőidőt, szerencsés évet jövendölt. Ma a Rák Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást. Telihold előtti napon ne lepődj meg, ha mindenki a szokottnál is érzékenyebb és sértődékenyebb!

Hirdetés

SZOMBAT - január 7:

Éjfél után 9 perccel lesz telihold. Ez megzavarhatja a nyugodt alvást, vagy zaklatott álmokat hozhat neked. Telihold napján minden felfokozott: az indulatok és az érzelmek is. Most érdemes egy pillanatra megállnod, és eldöntened, hogy mit kell elengedned, miről kell leszoknod. Ez hatványozottan aktuális, mivel ma a teliholddal együtt 3 bolygószembenállás lesz.

VASÁRNAP - január 8:

Mire felébredsz, a Hold már a vidám Oroszlánban jár, ami optimistává tesz téged (is). Süss ma kenyeret, vagy süteményt! A sütés a táplálásnak az az ősi módja, ami erősíti a családon belül a szeretetet és az összetartozást. Ahogy nyáron pl. a kerti grillezés. Nem véletlenül élik reneszánszukat ezek. Ahogy a házi sütésű kenyerek, kalácsok, pogácsák, stb.

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!