HÉTFŐ, április 3:

Marad a Hold egész nap a precíz, kritikus Szűzben. Ettől precíz és kritikus leszel. Kritikus önmagaddal és a környezeteddel is. A húsvét előtti őrületben sokan szétesnek, és cseppet sem viselkednek intelligensen. Ez a teliholdhoz közeledve egyre inkább ingerelhet téged. Pedig tudnod kellene, hogy mások bunkóságán bosszankodni a legnagyobb öngól.

KEDD, április 4:

Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, mára is a tegnapi tanácsok érvényesek: ne hagyd magad felbosszantani, és ne legyél túl kritikus se önmagaddal, se másokkal! Emellett ne feledd, hogy még nő a Hold, ami arra jó, hogy tél után a tavaszi fáradtságot vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok bevitelével ellensúlyozd. A növő Hold hatékonnyá teszi ezek beépülését.

Heti holdhoroszkóp 2023. április 3-9. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 5:

Ma már a Mérlegben jár, és nő a Hold. A Mérleg Hold arra jó, hogy szellőztess. De ne csak a lakást és az ágyneműt szellőztetheted ki, hanem a fejedet és tüdődet is. Ezzel párhuzamosan a kultúra egyre jobban hiányzik. Mehetsz moziba, színházba, koncertre, múzeumba. Kedvedre választhatsz mást is. És a húsvéti készülődés ne csak a sonka és tojás beszerzéséről szóljon!

CSÜTÖRTÖK, április 6:

06:36-kor lesz telihold. A Nap a Kos jelében, a Hold a Mérlegben jár, és pont szembe kerülnek egymással. Telihold a böjti időszakban segíti a méregtelenítés, ill. mindenféle elengedést. Tedd fel a kérdést, hogy kit, vagy mit kell elengedned! Emellett ne lepődj meg, ha ma még ingerültebbek lesznek az emberek! Nem veled van bajuk, hanem az életükkel.

PÉNTEK, április 7:

Reggel 08:31-kor a Hold belép az önsanyargató Skorpióba. Ma van nagypéntek. Húsvét előtt a hagyomány szerint böjtölni kell. A régiek ilyenkor visszafogták magukat, kevesebbet ettek, nem ittak alkoholt, nem tartottak esküvőket, mulatságokat, és közvetlenül húsvét előtt, nagypénteken még szigorúbb szabályok szerint éltek. Ezt belátásod szerint követheted.

Hirdetés

SZOMBAT, április 8:

Könnyen lehet, hogy ma már elkezdődik a vendégeskedés, sütés, főzés. Emellett jó lenne, ha jutna időd a növényeidre is. A Skorpió Hold több kerti munkának is kedvez. Most érdemes fűszernövényt ültetni, gyógynövényt begyűjteni, csigákat elriasztani, vízinövényeket telepíteni. A vizes jelben járó Hold a locsolást is aktuálissá teszi. A kerti és a szobai növényeid is meghálálják, ha meglocsolod őket.

VASÁRNAP, április 9:

Mivel csak 14:58-kor lép ki a Hold a Skorpióból. Ma is foglalkozhatsz a növényeiddel. És vigyázz, mert az alkohol növő Skorpió Holdnál fokozottan fejbe vághat! Délután a Nyilasba lépő Hold azt javasolja, hogy iktass be valami aktivitást. Jót tenne, ha lemozognád a sok finom falatot. Már csak azért is, mert nő a Hold, és könnyebben hízhatsz.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. április 3-9.: Húsvéti nagyhét és telihold

Óvatosságra intenek a bolygók a húsvéti nagyhéten. A négynapos hosszú hétvégét csütörtökön megelőzi egy telihold is, amely feszültséget, konfliktusos helyzeteket jelez. Legyetek óvatosak és megfontoltak, hogy az ünnepek meghitten, érzelmekkel telve és vidáman telhessenek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!