HÉTFŐ, július 17:

A mai nap a Rák újhold jegyében telik. Igaz, hogy csak este 20:33-kor áll együtt a Nap és a Hold, de te egész nap az újítás lázában égsz. Az újhold mindig új ciklust indít. Kérdés, hogy miben aktuális az újítás. Ezt csak te tudhatod. Itt a remek lehetőség, hogy új fejezetet nyiss az életed regényében. Kár lenne kihagynod ezt a kitűnő alkalmat.

KEDD, július 18:

06:40-kor a Hold átlép az Oroszlánba, és gyökeresen megváltoztatja a hangulatodat. Ettől királyul érzed magad szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Hiszen az Oroszlán a király, ami a büszkeség és az öntudat jegye. Bátran legyél büszke magadra, és tudatosítsd, hogy miben vagy jó! Ne feledd, hogy ma már nő a Hold! Ez növelheti az esélyeidet.

A hétfői Rák újholddal új periódus kezdődik (fotó: Shutterstock)

SZERDA, július 19:

Ma nem vált jegyet a Hold. Az Oroszlán jegy lelkesítően hat rád. Erősnek, sőt legyőzhetetlennek érzed magadat. Most bármibe bátran belevághatsz. Az egészséged megőrzése érdekében nagyszerű lehetőségek közül válogathatsz: szauna, illóolajos masszázs, zöldség turmix, gyümölcssaláta, stb. Érdemes szem előtt tartanod, hogy az Oroszlán az igényességről is szól.

CSÜTÖRTÖK, július 20:

Mivel csak este 19:13-kor lép ki a Hold az Oroszlánból, a mai napod is ennek hatása alatt áll. Továbbra is fontos, hogy igényes legyél arra, amit csinálsz, és amit eszel, iszol. A minőség többnyire időigényes, de megéri. Mindaz, amit kiadsz a kezedből, téged minősít. És mindaz, amit a testednek adsz, javíthatja az életminőségedet.

PÉNTEK, július 21:

Mivel tegnap este óta a Hold már a Szűzben jár, változást érzékelhetsz. Ma már kevésbé leszel bevállalós. Inkább biztonságra törekszel, és apróbb lépésekkel haladsz. Az elemzés, az analizálás és a stratégia válik elsődlegessé. Ne bánd! Sőt örülj neki, hogy a józan oldalad aktivizálódik. A Szűz Hold segít, hogy legyen türelmed a precizitást igénylő munkákhoz.

Hirdetés

SZOMBAT, július 22:

A mai napod is a Szűz Hold jegyében telik, ami még mindig elemzésre, analizálásra és stratégia készítésére ösztönöz. Azt is fontos tudnod, hogy a Szűz Hold az egészség szimbóluma is. Szóval itt az ideje az egészséged érdekében módszeresen tenni, étkezni, mozogni, stb. A Szűzhöz az emésztés, azon belül a felszívódás tartozik. Segíts a szervezetednek könnyen emészthető ételekkel!

VASÁRNAP, július 23:

07:54-kor a Hold átlép a Mérlegbe, és ezt megelőzően a Nap hajnalban az Oroszlánba. Ez a kettő duplán hoz magával lendületet és szelet. Fellélegezhetsz, sőt kivirulhatsz. A Mérleg levegő, az Oroszlán tüzes jegy. A levegő felélénkítheti a tüzet, vagy elfújhatja. Tőled függ, hogy melyik érvényesül. Legyél minél többet a szabadban, és mozogj minél többet!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!