Vajon mit jelez a heti holdhoroszkóp az utolsó júniusi és az első júliusi napokra? Fontos tudnivalókat. Érdemes mindent alaposan átgondolni, és persze követni a javaslatokat. Íme minden.

HÉTFŐ, június 26.

00:56-kor a Hold belép a Mérlegbe, ami kifejezetten kedvez a kommunikációnak. Sőt a vitás helyzetek elsimításának, tudniillik a Mérleg a legdiplomatikusabb jegy. A Mérleg jelében járó Hold a Vénusz hatása alatt kedvez az otthonod szépítésének is. De érdemes lehet a kertben a virágokat ültetni és/vagy gondozni a sziklakertet.

KEDD, június 27.

Kedden is a Mérleg jegyében jár a Hold. A hétfőhöz hasonlóan kommunikálhatsz, ha a béke helyreállítása a célod. És a Vénusz hatása miatt továbbra is aktuális az otthonod és a környezeted szépítése. De nem szabad felesleges költségekbe verned magad. A Mérleg Hold segít a mérlegelésben. Ingyen is megoldhatod, ha az internetről merítesz ötleteket.

Növő Hold idején könnyebben feljöhetnek a plusz kilók. Érdemes erre figyelni a heti holdhoroszkóp szerint (Shutterstock)

SZERDA, június 28.

10:55-kor lép a Hold a Skorpióba. Itt az ideje mosni, önözni és mindenféle vizes házimunkát végezni. Közben vigyázz, mert a Skorpió Hold szélsőségekre hajlamosíthat: érzelmi hullámvasútra tehet téged. A sírás sem kizárt. Ne szégyelld a könnyeidet! A hagyomány szerint erre a napra kerti munka tilalom érvényes.

CSÜTÖRTÖK, június 29.

A Skorpió Hold csütörtökön is aktuálissá teszi a mosást, az öntözést és minden más vizes házimunkát, tevékenységet. Ne felejts el te magad is inni minél többet! Mivel nő a Hold, most a vízben oldott vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hatékonyan épülnek be a szervezetedbe. Ez érvényes a növényekre is, vagyis érdemes tápoldattal kényeztetni a szoba- és kerti növényeket egyaránt.

Hirdetés

PÉNTEK, június 30.

Június utolsó napján a Hold még a Skorpióban jár 16:59-ig, utána átlép a lelkes Nyilasba. Innentől sokkal energikusabbnak és lelkesebbnek fogod érezni magad. Érdemes hosszabban szellőztetned. Sőt még jobb, ha egész éjjel nyitva hagyod az ablakot. Csak a szúnyogokat és egyéb rovarokat tessékeld vagy zárd ki, hogy ne zavarják a nyugodt alvást.

SZOMBAT, július 1.

Szombaton a nyár második hónapja kezdődik. Még mindig aktuális egy hosszabb szellőztetés, és valami aktív, sportos mozgás, tevékenység. A Nyilas Hold növő fázisban van, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban épül be minden vitamin és ásványi anyag a bőrödbe és a szervezetedbe. De sajnos a kalóriák is ilyen hatékonyan maradnak rajtad, ami hízást eredményez. Szóval óvatosan a fagyival és egyéb édességgel!

VASÁRNAP, július 2.

Marad a Hold a Nyilasban szinte egész vasárnap, csak 19:20-kor lép át a Bakba. Szóval július első vasárnapját a Nyilas Hold dominálja. Emiatt érdemes sportos, aktív programot választanod. Szerencséd van, mert a nyár számtalan lehetőséget kínál: csónakázás, falmászás, strandolás, pingpongozás, biciklizés, és ami eszedbe jut. Jó lenne, ha hívnál vidám embereket, mert a mozgás együtt jóval kellemesebb.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. június 26-július 2.: Ez egy egészen rendkívüli hét lesz

Június utolsó és július első napjai csodálatos lehetőségeket jeleznek. Olyan káprázatos bolygóháromszög áll össze az égen, amire viszonylag ritkán kerül sor. Mindenkinek kijut a jóból. Élj vele!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!