HÉTFŐ, július 3:

Egész nap a fegyelmezett Bakban jár a Hold, és 13:40-kor pont szembe kerül a Rák Nappal, amit teliholdnak nevezünk. A teliholdat sokan nem szeretik. Jogosan. Hiszen a feszültség törvényszerűen sértődést okoz. Kivéve, ha hátra lépsz, és nem mész bele semmilyen perpatvarba. Higgadtsággal megúszhatod konfliktus nélkül ezt a napot.

KEDD, július 4:

Telihold utáni napon csak 19:31-kor lép ki a Bakból a Hold. Vagyis áthúzódhat a tegnapi ingerlékenység a mai napra is. Annyit tehetsz, hogy nem engeded magad provokálni, manipulálni, és kizárólag a tényekre támaszkodsz. Ezekben segít neked hatékonyan a Hold. Este a Vízöntőbe átlépve fellélegzést hoz. Itt az ideje, hogy kiszellőztesd a fejedet és a tüdődet.

A hétfői telihold hozhat bonyodalmakat (fotó: Shutterstock)

SZERDA, július 5:

A Hold a Vízöntőben jár, és már fogy. Ez arra jó, hogy ne csak a lakást szellőztesd ki, hanem az ágyneműt és mindenféle díszpárnát, ágytakarót, plédet, szőnyeget is. A szél és a napsütés fertőtlenítő hatású egyben. De nem kell egész nap kihagynod. És rázd ki mindet, mielőtt beviszed! Jó lenne, ha bogarakat, száraz leveleket, terméseket nem szednél össze.

CSÜTÖRTÖK, július 6:

A Vízöntő Hold ma is jó a szellőztetésre. A lakást, az ágyneműt, a fejedet és a tüdődet is kiszellőztetheted. Emellett a Hold rá akar venni egy kis bolondozásra. Itt a nyár. Bátran felvehetsz kicsit merészebb színű, szabású ruhát, vagy feltűnő ékszert, fényes szandált, stb. Most kiderül mennyire vagy bevállalós. Mást is bevonhatsz ebbe. Legalább együtt nevettek.

PÉNTEK, július 7:

Ma már a vizes Halakban jár a Hold. A Rák Nappal ez a víz elemi energia dominanciáját hozza. Ettől érzelgős és szentimentális hangulat uralkodhat el rajtad. A sírás sem kizárt. Persze nem kötelező sírni. Ne felejts el locsolni, öntözni, mosni, és sok folyadékot inni! A víz mindenféle módon megjelenhet: eső, belvíz, csöpögő csap, klíma kondenzvíz, stb.

Hirdetés

SZOMBAT, július 8:

A Halak vizes jegy. Ez azt jelenti, hogy ma a Hold minden olyan tevékenységnek kedvez, ami vízzel kapcsolatos. A régiek azt javasolták ilyenkor, hogy locsolj, öntözz! Tudtad, hogy a fogyó Hold hatékonnyá teszi a mosást, mert gyorsabban megszabadulhatsz a szennyeződésektől? Ilyenkor kevesebb mosószerre van szükséged ugyanahhoz az eredményhez.

VASÁRNAP, július 9:

Ma nagyot fordul a világ, és egészen más lesz a hangulatod, mint tegnap. A Kos Hold felvillanyoz, és aktivitásra buzdít. De mivel a Kos a "szalmaláng", olyan tevékenységet kéne választanod, ami nem húzódik el túlságosan. Csak olyasmihez lesz türelmed, amit gyorsan meg tudsz csinálni. Ennek megfelelően vágj bele bármibe!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 3-9.: A telihold beárnyékolja a hetet

A hétfői telihold beárnyékolhatja a hetet, de csak akkor, ha hagyjátok. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy elkerüljétek a nehézségeket, a feszültséget, az összetűzéseket. S ha ez sikerül, nagyszerű napokra számíthattok az első júliusi héten.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!