Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Teliholddal indul július első hete. Ez téged akkor visel meg, ha azt hiszed, hogy a munkád a magánéleted rovására megy, vagy a magánéleted megy a munka rovására. Egyik sem feltétlenül igaz, mert össze tudod egyeztetni a kettőt, ami a hét második felében egyértelmű lesz. Furcsa hétvége elé nézel: vasárnap Kosban jár a fogyó Hold, és nem lesz fényszöge, ami az elengedésre tökéletes.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ne a teliholddal törődj, mert hétfőn és kedden is lesz szuper fényszög az égen, ami ellensúlyozza a telihold feszültségét. Sajnos szerdán és csütörtökön fafejű, szemellenzős emberekkel lehet dolgod. Hiába akarod meggyőzni őket, nem megy. Jobb, ha nem is erőlködsz. A hétvége alkalmas barátokkal közös programra és/vagy a hobbidnak élni. Mindkettőt iktasd be!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hétfői telihold léket üthet a pénztárcádon. Bölcsen tennéd, ha otthon felejtenéd vagy egyszerűen elő sem vennéd. Nagy a kockázata, hogy olyasmit veszel meg, amit már másnap megbánsz. Szerdától felhőtlen jó kedved lesz. Ne keresd az okát! Tervezgess, mert ilyenkor optimistán látod a jövőt! Ezt még hétvégén is folytathatod. A nyarat mindenképpen gondold át, és írd le!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Teliholddal kezdődik a hét… (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Most nem téged fenyeget a hétfői telihold, hanem a másik felet. Legyél mindenkivel elnéző! Akkor is, ha nem értesz vele egyet! Keddtől elillan ez a feszültség. A folytatásban a kiadásaidat kell újra gondolnod, mert kellemetlen bolygó szembenállások szerint negatív spirálba kerülhetsz. A hétvégéd már pénteken elkezdődik. Végre kisimulnak az idegeid és az arcod is…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hétfői telihold feszültsége kutya füle ahhoz képest, amit csütörtökön egy dupla bolygó szembenálláskor tapasztalhatsz. Meggyőződésed, hogy a másik lázongása, lázítása felesleges, de képtelen vagy ezt megértetni vele. Szóval ne tegyél bele több energiát, mint, ami szükséges! Hétvégén pihegni fogsz a fáradtságtól és a hőségtől. Kerüld a tűző napot, keresd az árnyékos helyeket!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Július első hetében az elsődleges kihívás számodra az egészséged megőrzése. Nem azért, mert lebetegednél, hanem a vitális, fiatalos lendületed megőrzése nem lesz egyszerű. Nem mondhatod, hogy a kánikula hirtelen jött be, hiszen hetek óta meleg van. Inkább az okozhat gondot, hogy keveset iszol. Kezdd el mérni, hogy megvan-e a napi 2,5 liter folyadékod! Hétvégén adj teret a szerelemnek!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi horoszkóp 2023: Kerüljük a provokációt, és minden tökéletesen alakul

Néhány feszült napot leszámítva nagyszerű hónapot jeleznek a bolygók júliusra. Fogadd meg a horoszkóp javaslatait, legyél türelmes, ne engedj a provokációnak és akkor minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Sajnálatos módon sértődéssel indulhat a heted. Valószínűleg nem te fogsz megsértődni, hanem az egyik rokonod vagy az egyik munkatársad. Igyekezz gyorsan tompítani a helyzet élét! A telihold hatása másnapra "kipukkad", kedd estétől jó passzban leszel. Nehezebb ügyeidet időzítsd ide! De ne erőlködj, ha akadályba ütközöl! Hétvégén válassz vizes programot! Menj úszni, csónakázni!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Jól tennéd, ha nem szólnál bele mások vitájába hétfőn, telihold napján. Fölöslegesen vonódnál bele konfliktusba, ahol neked biztosa a bokszzsák szerep jutna. Törődj most tényleg csak a magad dolgával! És gyűjtsd az erőt és a türelmet a csütörtöki dupla szembenállásos naphoz, amikor ki kell állnod magadért. Hétvégén mindezt ki kell majd heverned. De ne a tűző napra feküdj ki, keress félárnyékos helyet!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A hétfői telihold kedvezőtlen hírt hozhat a bevételeid terén. Hirtelen pánik foghat el, mert számítottál arra a pénzre. Másnapra lehiggadsz, ha a józanság győz, utána hamar megtalálod a megoldást. Persze ez nem szünteti meg a kihívást, csupán tompítja a helyzet súlyosságát. Hétvégén érdekes módon nem lesz fényszög vasárnap, ami szabad kezet ad neked: bármit kihozhatsz belőle.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. július 1-7.: A telihold feladja a leckét

A hétfői telihold mellett lesznek még szakítópróbát jelző bolygószembenállások az égen. Nagyon fontos lesz most a megértés, a türelem a pároddal és önmagaddal szemben. Ha fontos a másik, semmi sem érhet annyit, hogy megbántsátok egymást...

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

"Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz" - legyen a mottód hétfőn. A telihold ugyanis garantálja, hogy most nem te győzöl. Amilyen rázósnak látszik a hétfő, olyan békés lesz a kedd. Mintha jutalmat kapnál a hétfői viselkedésedért. Szerdától vigyázz a pénzedre, figyelj a kiadásaidra, máskülönben gyorsan mínusz kerülhetsz. Hétvégén élvezd ki a nyár össze örömét: strandolás, fagyizás, amihez kedvet érzel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Téged nem a hétfői telihold visel meg, hanem a csütörtöki dupla bolygó szembenállás. Olyan érzésed lesz, mintha összefogott volna ellened a világ, és senki sem értene, szeretne. Megsértődhetsz szinte bármin. Valójában ennek nem a másik oka, csak ezt nehéz felismerni. Lehet, hogy csak hétvégén nyílik ki a szemed. Ha mégsem, akkor majd egyszer. A lényeg, hogy ne hibáztasd a másikat!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Július első hetében nehezen megy a tanulás és a kommunikáció. Ha lehet, halaszd el a nehezebb vizsgáidat, és ne most utazz! Amennyiben nem tudod/nem akarod, akkor minden helyzethez álljál lazán! Csak így úszhatod meg kiborulás nélkül. Péntektől helyre áll a lelki egyensúlyod, és visszatér a derűd. Csodálatos fényszögek lesznek az égen, amelyek megható gesztust sejtetnek…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!