HÉTFŐ október 23:

A hosszú hétvége utolsó napján még nő, és a Vízöntőben jár a Hold, és megtréfál (pl. az időjárás). Semmin sem szabad meglepődnöd. Fontos, hogy rétegesen öltözz: ha meleged van, levehess egy réteget, ha fázol, felvehess egy réteget. Semmiképp sem szabad megfáznod. Közben szellemi táplálékra is szükséged van. keress kulturális programot mára!

KEDD, október 24:

10:32-kor a Hold átlép a Halakba. Innentől megszelídülsz te is és a többiek is. Ne lepődj meg azon, hogy a Hold gyökeresen megváltoztatja a hangulatodat: az eddigi bohókás, bevállalós stílus átvált szentimentális, szenzibilis stílusba. Ez normális. Még nő a Hold, így a vitamin, ásványi anyag beépülés hatékony. Kolloid, oldott formában vidd be ma!

A heti holdhoroszkóp kihívásokat jelez a hétre (fotó: Shuuterstock)

SZERDA, október 25:

A Hold még a Halakban jár, és aktuálissá teszi a viráglocsolást. Ha a szobanövényeidet akkor locsolod, amikor a Hold vizes jegyben jár, akkor meghálálják, és fantasztikusan zöldellnek, ill. hoznak virágot. Emellett a mosás is aktuális. Csak arra ügyelj, hogy ne használj a szükségesnél több vizet és mosószert! Erre a növő Hold figyelmeztet, és hajlamosít.

CSÜTÖRTÖK, október 26:

Félbe vágja a napot a Hold jegyváltása: 12:01-kor lép át a Kosba. Délelőtt még locsolhatsz, moshatsz. Közben valami szokatlan nosztalgia lesz úrrá rajtad. Szerencsére ez most a szép emlékekről szól. Déltől a Kos Hold aktivitásra és kezdeményezésre ösztönöz. Figyelj azokra az ötletekre, amelyek váratlanul pattannak ki a fejedből!

PÉNTEK, október 27:

A Hold még a türelmetlen, agilis Kosban jár. Ettől türelmetlenné és agilissá válhatsz. Mindez olyan feladatoknak kedvez, amihez nem kell hosszú időn keresztül koncentrálnod, hanem rövid idő alatt nagy energiákat kell megmozgatnod. És ezek gyors eredményeket hoznak. Ma tuti, hogy nem lesz kedved pepecselni, totyorogni, és idegesíteni fognak a lassú emberek.

Hirdetés

SZOMBAT, október 28:

13:43-kor lép a Hold a Bikába, majd 22:23-kor szembekerül a Skorpió Nappal. Ez a telihold. Azonban a Föld a Hold és a Nap közé kerülve részlegesen kitakarja a Nap fényét. Emiatt részleges holdfogyatkozás lesz, ami Európából nem látható. Bár a holdfogyatkozás különleges égi jelenség, az asztrológiában baljós előjelű: mindig valami elsötétedést, nehéz kihívást jelent.

VASÁRNAP, október 29:

Ma kezdődik a téli időszámítás, ezért az órákat át kell állítanod hajnalban 3 óráról 2 órára. Emiatt nem kell felkelned. Örülj, hogy 1 órával többet alhatsz! Ez remek hír. Olyan érzésed lesz, mintha kapnál 1 ajándék órát. Hiszen a mai nap nem 24, hanem 25 órából áll. Ráadásul megkönnyebbülsz, mert túl vagy a teliholdon és a részleges holdfogyatkozáson.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. október 23-29.: Részleges holdfogyatkozás

Nagyon szépen kezdődik a hét, és sajnos most annál problémásabban végződhet. A Bika telihold részleges holdfogyatkozással párosul, ami sok vitát, ellentétet generálhat. Most különösen fontos, hogy mindenre a lehető leghiggadtabban reagáljunk. Amint elmúlnak a viharfelhők ismét kitisztul az ég...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!