HÉTFŐ, szeptember 18:

06:59-kor a Hold belép a Skorpióba, és kissé harapóssá teszi a hangulatodat. Ne válj paranoiássá! Senki sem akar bántani. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést. A növények vizes napokon a legszomjasabbak. Emellett a gyógyítás, a spirituális témák foglalkoztatnak. Jól tennéd, ha olvasnál, tanulnál ilyesmit.

KEDD, szeptember 19:

Marad a Hold a Skorpióban, ami felfokozza az érzelmeket. Főleg az erotikus vágyat. Ne szégyelld, ne fojtsd el, ne legyél prűd! A vizes Hold aktuálissá teszi a mosást és a locsolást. Semmi sem kötelező. A régiek megfigyelése nem légből kapott. Érdemes megfogadni a tanácsaikat. Közben ne felejtsd el, hogy a tested kb.70% víz, amit pótolni kell folyamatosan!

A Skorpió Hold szenvedélyt hoz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, szeptember 20:

Csak 16:07-kor lép ki a Hold a Skorpióból. Emiatt aktuális még a locsolás, mosás. Ahogy az erotikus érzések is. 16:07-kor a Hold belép a Nyilasba, és lelkesítő lendületet hoz magával. Tuti, hogy nem fogsz bírni magaddal: mozognod kell. Válassz aktív programot! Ha futni mész, dugd a füledbe headsettet, és hallgass valami jó zenét! De közben figyelj az útra!

CSÜTÖRTÖK, szeptember 21:

A Nyilas Hold ma azt javasolja, hogy munka, iskola után keress lelkesítő, aktív sportot! Jó lenne, ha kedvet éreznél ehhez, mert akkor jobb eredményeket fogsz elérni. Most aktuális a befőzés, tartósítás és a savanyítás. Ezekkel gyorsan és látványosan haladhatsz a régiek megfigyelései alapján. Kísérletezhetsz szokatlan fűszerekkel.

PÉNTEK, szeptember 22:

Mivel csak éjjel vált jegyet a Hold, ma is sportolhatsz és/vagy befőzhetsz. Nem baj, ha nincs gyakorlatod ezekben. A Nyilas Hold lelkesedést hoz magával, ami jól jön. De nem kell semmit magadra erőltetned. És ne engedd, hogy mások elvárásai korlátozzanak a szárnyalásban! Neked a saját tempódban a saját utadat kell járnod.

Hirdetés

SZOMBAT, szeptember 23:

Már a Bakban jár a Hold, ami lelassít téged és másokat is. Érdemes ma kicsit kertészkedned. Részesítsd előnyben a fák, bokrok ültetését! A növő Hold segíti a növények erősödését. A Bak Hold türelmessé és kitartóvá tesz. Most képes vagy kivárni, hogy beérjenek a munkád gyümölcsei szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

VASÁRNAP, szeptember 24:

Ma is a Bakban jár a Hold, ami azért jó hír, mert kapkodás nélkül teheted a dolgodat. A Bak Hold fegyelmet is szimbolizál. Ha pl. az étkezésben vissza kell fognod magadat, akkor ez ma jobban fog menni. Válassz természetes élelmiszereket, amik a lehető legkevesebb hőkezelést, tartósítást "szenvedték el"! És minél több nyers táplálékot egyél!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!