HÉTFŐ, február 13:

A vizes Skorpióban járó fogyó Hold méregtelenítésre a legjobb. Teákkal eredményt érhetsz le. Olvass utána, vagy konzultálj szakértővel! Emellett a fogyó Hold abban is segít, hogy mosásnál hatékonyabban megszabadulj a szennyeződésektől. Szóval időzíts mára mosást, és használj kevesebb mosószert! Közben ne felejts el locsolni!

KEDD, február 14:

Ma van Valentin, ami magyarul Bálint nap. Előbbi egy nyugatról importált ünnep, utóbbihoz számtalan népi szokás kapcsolódik. Akár ünnepeled, akár elítéled, a költséges ajándékozást megúszhatod filléres ötletekkel: szívecskés girland, muffin szív díszítéssel. Hajnalban a Nyilasba lépő Hold lelkesítően hat rád függetlenül a tömegek elvárásaitól.

Heti holdhoroszkóp 2023. február 13-19. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, február 15:

A Nyilas Hold ma a szürke, véget nem érő télbe csupa olyan ötletet hoz, ami nem átlagos, nem hétköznapi: intimtorna, tánc, nyers gyümölcssaláta… De ne erőltess semmit! Inkább olyasmit válassz, ami érdekel, és lelkesít! A mai napon még fogy a Hold, ez remek selejtezésre is. Mindegy, hogy mivel kezded: cipőkkel, bizsukkal, a lényeg, hogy bármikor folytathatod.

CSÜTÖRTÖK, február 16:

Ma kora reggel a Bakba lépő Hold fegyelmet hoz, és kedvez a méregtelenítésnek, fogyókúrának, epilálásnak, peelingnek. Bármi ilyesmit terveztél mára, jó eredményre számíthatsz, mert fegyelmezetten végig tudod csinálni. Mehetsz szakemberhez, vagy csinálhatod otthon magad által készített természetes szerekkel és/vagy szépítőszerekkel.

PÉNTEK, február 17:

A Bak Hold engedélyez egy kis kényeztetést: masszázs, bőrtisztítás. De ne csak az az arcodon, hanem az egész testeden használj bőrradírt! A szőrtelenítés, gyantázás és körömápolás is aktuális. Erősítheted a szervezetedet inhalálással és/vagy szaunázással is. A tél vége felé közeledve a kevés napsütés miatt pótolnod kell a vitaminokat, főleg a D vitamint.

Hirdetés

SZOMBAT, február 18:

Reggel a Hold átlép a Vízöntőbe, és felborzolja az álló vizet szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Szeles időre kell készülnöd. A szél a változás szimbóluma. Ma bátor lehetsz, és változtathatsz a megszokásaidon. Menj máshova bevásárolni, keress új receptet! És merj bohókás dolgokba belevágni! Mit veszíthetsz? A szürke, rossz kedvet?

VASÁRNAP, február 19:

Zsuzsanna napján drukkolj, hogy megszóljon a pacsirta, mert ez azt jelenti, hogy közeleg a tavasz! Újhold előtti napon a Hold még a Vízöntőben jár, ami kihozza belőled a lázadót: ma semmit sem a megszokott módon csinálsz. Emellett aktuális egy nagy szellőztetés. Az ágyneműket, díszpárnákat, plédeket is kiszellőztetheted, ha nem túl nyirkos az idő.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 13-19.: Valentin-nap és minden más jön a héten

Ezt a hetet egészen bizonyosan a Valentin-nap határozza meg. Minden a szerelemről, a szeretetről, a szerelmesekről szól. S ez épp így van jól. Mi mindent jelez még a heti horoszkóp erre a februári hétre? Minden fontos információt megtudhatsz.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!