HÉTFŐ, április 22:

A Mérleg Hold igazi diplomatává tesz téged, aki békítő szerepet tölt be. Ennek gyökér oka az, hogy te ki nem állhatod a hangos szót, a trágár beszédet, a durva vicceket. Vállald fel! És tudj arról, hogy ezzel példát mutathatsz másoknak! Emellett ne feledd, hogy a Mérleg levegős jegy, vagyis ma sokat kellene szellőztetned, és ha legyél minél többet a friss levegőn!

KEDD, április 23:

17:21-kor a Hold átlép a Skorpióba. Előtte még a békés Mérlegben a béke fenntartása motivál. Utána merészebben beleállsz a konfliktusokba. A Skorpió Hold nem ijed meg a saját árnyékától. Ráadásul telihold előtti napon hajlamos leszel az érezni, hogy összefogott ellened a világ, és meg kell védened magadat. Nem kellene emiatt összetűzésbe keveredned.

A heti holdhoroszkóp szerint a Skorpió telihold az elengedésben segít (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 24:

György napján 01:51-kor a telihold be fogja világítani az egész eget. Amennyiben felszínesen alszol, ne csodálkozz, ha erre felébredsz még besötétített szobában is! Ez a nap arra jó, hogy kitaláld, mit vagy kit akarsz elengedni. Csak arra kell ügyelned, hogy "ki ne öntsd a gyereket a fürdővízzel"! Vagyis vigyázz azokra, akiket szeretsz! Teliholdkor teljes a Hold, és innentől elkezd fogyni.

CSÜTÖRTÖK, április 25:

Ma már fogy a Hold, ami még a Skorpióban jár. Ez remek alkalom a méregtelenítésre. Mivel a Skorpió vizes jegy, teákkal tudod leghatékonyabban méregteleníteni a szervezetedet. A régiek szerint, ha ma mosol, kevesebb vízzel és mosószerrel jobb eredményt érsz el. Emellett minden vizes házimunka most aktuális és hatékony.

PÉNTEK, április 26:

03:38-kor a Nyilasba lép a Hold. Ettől sokkal vitálisabbnak és erősebbnek érzed magad, mint az előző napokban. Kicsattansz tettvágytól. Ezt fordíthatod a karriered építésére, vagy segítségnyújtásra. De a lelkesedésed arra is jó, hogy elszánd magad az ideális, vágyott alak elérésre. Készíts tervet, olvass utána! Táplálkozás és mozgás együttesen fog eredményt hozni.

Hirdetés

SZOMBAT, április 27:

Mivel marad a Hold Nyilasban, érdemes ma is tenned a vágyott alak eléréséért. A bikini body elérése annál hamarabb meglesz, minél előbb fogsz hozzá. A lelkesedés megvan. Már csak egy jó terv kell. Kérhetsz, olvashatsz tanácsokat. Valójában az elmúlt évek tapasztalatai révén megismerted a testedet. Ennek tudatában fogj hozzá a diétához és a sporthoz!

VASÁRNAP, április 28:

11:39-ig a Hold még a lelkes Nyilasban jár. Utána átlép a fegyelmezett, szigorú Bakba. Innentől könnyebb koncentrálni. Mindegy, hogy tanulsz, dolgozol, háztartást vezetsz, eredményessé válsz. A fogyó Hold segít, ha szeretnél leadni pár kilót. Most hatékonyan fogyókúrázhatsz, méregteleníthetsz. Ez akkor lesz látványos, ha készítesz előzetes étrendet. Ehhez most lesz kellő türelmed.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. április 22-28.: A telihold sem könnyíti meg az életedet

Ez a hét nem lesz mentes a feszültségektől. S nemcsak a szerdai telihold jelzi a konfliktusok lehetőségét, hanem további bolygószembenállások is. A legbölcsebb, amit tehetsz, ha nem engedsz a provokációnak, és megőrzöd a nyugalom mellett a lelki békédet.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!