HÉTFŐ, február 5:

A mai napon jót tenne lelkednek a jótékonykodás, és a testednek a mozgás. Mindkettő csiszolja a jellemedet. Nyilas Holdnál azt hiheted, hogy óriási, világraszóló teljesítményt várnak el tőled. Holott most tényleg igaz a mondás: "Nem a méret a lényeg.". A Nyilas Hold csapdája pont a túlzás és a nagyzolás. Ezeket kerüld!

KEDD, február 6:

13:08-tól eléggé megváltozik a hangulatod a Bakba lépő Holdtól. Diétázz, méregteleníts, mert még fogy a Hold! Emellett a mai nap kifejezetten alkalmas a szépségápolásra: körömápolásra, arc-, és bőrápolásra, illetve szőrtelenítésre. Ezeket végezheted otthon, vagy elmehetsz szakemberhez. A Bak Hold miatt könnyen lehet, hogy spórolósan állsz hozzá.

Újhold lesz a Vízöntőben (fotó: Shutterstock)

SZERDA, február 7:

A mai nap is alkalmas arra, amire a tegnapi: diétázz, méregteleníts! A fogyó Hold alkalmas bőrtisztításra, szőrtelenítésre, stb. Fellélegzik a bőröd, ha megszabadítod a pórusaidat a rárakodott, ráragadt szennyezősétől. Ne csak az arcodra gondolj! Ne hagyd ki a dekoltázsodat és a testedet! Csinálhatsz házilag is bőr-, ill. testradírt. De olvass utána!

CSÜTÖRTÖK, február 8:

A holnapi újhold előjeleként ma 14:59-kor a Hold átlép a Vízöntőbe. Ez motivál arra, hogy engedd el a megszokást, és merj tervezgetni. Kihívás a jól ismertet lecserélni, és a tekintetedet felemelve új távlatokat észre venni. Mindeközben tartsd szem előtt, hogy a Vízöntő levegős jegy, ami arra jó, hogy kiszellőztesd a lakásodat, a fejedet és a tüdődet is!

PÉNTEK, február 9:

Az újhold nálunk éjfél előtt pár másodperccel lesz. Keleten, ahol a Vízöntő újhold a holdújév, már szombatot írnak. A Föld lakosságának negyede, a buddhista hagyományok követői az újévet most ünneplik. Náluk ez nagy ünnep. Vízöntő jele szimbolizálja az őszinteséget, a humánus hozzáállást, a hagyományokkal szembemenést és az intuíciót. Ezek újholdnapján "hasznosak" lehetnek számodra.

Hirdetés

SZOMBAT, február 10:

Csak 14:42-kor lép ki a Hold a Vízöntőből. Vagyis van még időd a kísérletezésre és a reformokra. 14:42-től a Halakba lépő Hold sokkal szelídebb stílust hoz neked (is). Ettől nosztalgikusabb hangulatba kerülhetsz. A Halak Hold azt tanácsolja, hogy iktass be mosást, locsolást, és igyál minél több folyadékot! Utóbbi semmiképp se legyen cukros üdítő!

VASÁRNAP, február 11:

A hét utolsó napján a Hold marad a Halakban, ami mosásra és locsolásra alkalmas. De bármilyen vizes tevékenységet beiktathatsz: hajmosást, felmosást, stb. Most rendkívül intenzív hatású a talpmasszázs. Ugyanis a Halak testrésze a talp. Amennyiben vasárnap nem tudsz masszőrhöz menni, olvass utána, és keresd meg azokat a pontokat, amelyek jól esnek a testednek!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 5-11.: Új megvilágításba kerül minden

Ezen a héten a pénteki Vízöntő újhold mindent merőben más és új megvilágításba helyez. Innentől szinte biztosan megváltozik a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokhoz. És ez így a lehető legjobb...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!