HÉTFŐ, július 1.

A Bika Hold a mai napon szépítkezésre ösztönöz. A fogyó Hold kedvez az arc- és bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadítanod a pórusaidat. Egy hosszabb szellőztetéssel és ágynemű szellőztetéssel a rossz szagoktól szabadulhatsz meg. Hétfőn fogászati tilalom van, ami az alsó fogsorra vonatkozik. Ha lehetséges, másik napot válassza a beavatkozásra.

KEDD, július 2.

A Hold csak 17:51-kor lép ki a Bikából. Addig még ápolhatod a bőrödet, szőrteleníthetsz. Legyél kíméletes, és közvetlenül napozás előtt, illetve utána ne gyötörd a bőrödet! Ez vonatkozik a hámlasztásra, radírozásra és a szőrtelenítésre egyaránt. Lehetőleg még kedden se menj fogorvoshoz! Csak akkor, ha égetően fontos! Természetesen az akkut esetek kivételt képeznek.

Újdonságot hoz a Rák újhold (Shutterstock)

SZERDA, július 3.

Az Ikrek Hold szeles időt hozhat szerdán. A szél két dologra jó: 1. kitisztítja a levegőt, 2. új dolgokat fúj be. Ezek szimbolikusak is. A fogyó Hold erejét használhatod arra, hogy a szél segítsen kifújni az elavultat, és befújja helyébe az újat. Kizárólag rajtad múlik, számodra ez mit érint. Félelem nélkül, nyitottan állj hozzá a változáshoz, és könnyebb lesz az egész!

CSÜTÖRTÖK, július 4.

Ezt a napot az Ikrekben járó Hold könnyedsége jellemzi. Az Ikrek levegős jegy, ami arra ösztönöz, hogy mozdulj ki és szívj magadba minél több friss levegőt. Ha szabadságon vagy, mehetsz kirándulni, sétálni, biciklizni. Az utolsó kettőt akkor is megteheted, ha dolgozol. Mi lenne, ha gyalog vagy biciklivel mennél a munkahelyedre? Reggel és este a balkonon ehetnél.

PÉNTEK, július 5.

Előző éjjel a Hold átlépett a Rákba. Újhold előtti napon nem sok türelmed lesz a régi dolgok folytatásához. Már nagyon várod az újítás lehetőségét. Ám az új kezdet csak szombattól támogatott a hajnali újhold szerint. Így pénteken még önfegyelmet kell gyakorolnod. A Rák Hold ma még fogy, ami vízhajtásra, méregtelenítésre kiváló. Olvass utána, vagy kérdezz meg szakembert!

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. július 1-7.: Egyre jobban alakul minden

A bolygók szerint nem lesz könnyű a hét első fele, ám azt követően minden egyre jobban alakul. A hétvégén mindenképpen csobbanj egyet, jót fog tenni a testednek, lelkednek egyaránt.

Tovább olvasom

SZOMBAT, július 6.

Hajnalban (00:59-kor) a Rák jelében együttáll a Nap és a Hold. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Ilyenkor lezárul egy ciklus, és elindul egy új. Az újhold jóindulatúan terelget az új felé. Érdemes ilyenkor új dologba kezdened. Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban is. Rák szülöttként pedig főként aktuális.

VASÁRNAP, július 7.

Július első vasárnapján kora reggel (05:57-kor) a Hold átlép a tüzes Oroszlánba. A hőség nem enyhül, vele párhuzamosan a türelmetlenség sem. Ne engedd, hogy ez frusztrálóan hasson rád! Hűsölj az árnyékban, kerüld a tűző Napot! Sokkal gyorsabban leégsz és/vagy napszúrást kapsz, mintsem gondolnád. Viselj kalapot, napszemüveget, és az utcára lépés előtt használj napvédő krémet!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!