Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a Rák újhold az otthont, a családot helyezi fókuszba. Most nagyon jól érzed magad, ha bármilyen közös programot csináltok, és ha sikerül vízparton töltni a napot, akkor egészen biztos jó lesz a hangulat.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szombati Rák újhold kedvez az új kezdeteknek. Érdemes végiggondolni az újhold ideje alatt, hogy az életedben hol nincs egyensúly, min kell változtatnod - most minden ilyenfajta törekvésed sikeres lesz!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az újhold sok kérdést új megvilágításba helyez. Nagyon jó intuíciót is ad, és most valóban fel tudod ismerni, kik azok, akik őszinte vonzalommal, barátsággal közelítenek feléd, és kik azok, akik csak színlelik az érzéseiket. Váratlan meglepetés érhet.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma újhold van a Rák jegyében. Ha van valami, amire régóta készülsz, vagy új célt tűznél magad elé, akkor eljött az ideje, hogy megnyomd a startgombot. A mai napnak sokkal hosszabb távú hatása lehet rád, mint bárki másra.

Rák havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint csodaszép napunk lesz szombaton (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ez a nap, vagy a most következő időszak nagy találkozásról, új ismeretségről is szólhat, főleg, ha még szingli vagy. Legyél nyitott, mert lehet, hogy épp most hoz össze a sors azzal, aki nagy hatással lesz rád.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Igazán szép, és végre könnyedséget hozó napot jelez a horoszkóp. Legyen ez a nap a szórakozásé, töltődésé! Ha csak úgy ráérősen beszélgetsz valakivel, nagyon figyelemreméltó információkat kaphatsz.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. július 6-7.: Jól alakul minden, ha...

Csodálatos újholddal és remek új lehetőségekkel indul a hétvége. Ám a pozitív fejlemények mellett veszélyekre is felhívják most a figyelmet a bolygók. Legyél résen, és tényleg minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Szombaton a Rák újhold hatására olyan átalakító energiákat érezhetsz, amelyek talán a véleményedet is megváltoztatják bizonyos témákról. Mindez könnyen lehet, hogy ösztönzően hat rád, és arra inspirál, hogy változtass az életed néhány aspektusán.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Hold és Neptunusz fényszöge igazén szerencsés hatással lesz rád, ami konkrétumokban is megnyilvánul, és a lelkedbe is béke költözik ennek hatására. Most csak egyszerűen jó együtt lenni a családdal, szeretteiddel.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon jó nap, de a környezetedben többen is túlérzékenyek lehetnek. Épp ezért óvatosan a szavakkal! Nem is biztos, hogy bele kellene szólnod mások ügyeibe… Tartsd meg a véleményedet magadnak. Hidd el sokkal jobban jársz, ha csak figyelsz!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júliusi pénzhoroszkóp 2024.: szerencsés fordulatot hoznak a bolygók

A hónap elején a nyárias hangulatot néhány kaotikus bolygókapcsolat kíséri, így késztetést érezhetünk rá, hogy meggondolatlanul költekezzünk. Hónap végére viszont nagyon jó fejlemények várhatóak a pénzügyekben, amik rendezik a helyzetet. Júliusi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Rák újhold vidám és érzelemdús napot jelez. Minden, amibe most kezdesz, sikert ígér. Ha nem is azonnal, de hosszú távon mindenképp kifizetődik a befektetett energia. Izgalmas találkozás, új ismeretség is lehetséges.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombati nap minden jól alakul, amit eltervezel. Igazán elégedett, és főleg pihentető nap lesz. A Rák újhold vizes programokat, vagy elérzékenyülést jelez. Az érzéseidet éld meg, és mutasd ki!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hallgass most a megérzéseidre, mert nagyon jó lehetőségekhez vezetnek. A bolygók neked kedveznek, és megtapasztalod, hogy milyen jó az időzítés az életedben. Mutasd ki a háládat, szeretetedet mások felé.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!