HÉTFŐ, szeptember 16:

Szinte félbevágja a mai napot a Hold jegyváltása: 11:39-ig még a Vízöntőben, majd 11:39-től a Halakban jár. A Vízöntő szellemes a szó szoros és átvitt értelmében. Míg a Halak érzékeny. Ezek szerint délelőtt még érted azt a viccet, amin délután megsértődhetsz. Természetesen ez a többiekre is igaz. Vagyis ma legyél óvatos, ha poénkodni kezdenél!

KEDD, szeptember 17:

A Halak Hold vizes jellege miatt a mai nap alkalmas mindenféle vizes tevékenységre: mosás, felmosás, hajmosás, viráglocsolás. Már nincs kánikula, de ettől még elengedhetetlen, hogy ne feledkezz meg a folyadékpótlásról. A te szervezeted is igényli a vizet. Emlékszel? A tested 70-80%-a víz. A holnapi telihold már ma érezteti hatását. Feszültség lóg a levegőben.

A szerdai részleges holdfogyatkozás mindenkit nagyon érzékennyé tesz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, szeptember 18:

Hajnalban részleges holdfogyatkozás lesz. Ez azért van, mert a teliholdat részlegesen kitakarja a Föld. Vagyis a Nap nem tudja teljes egészében megvilágítani a Holdat. Most a Halak Hold érintettsége miatt mindenki hiper érzékeny lesz. Szerencsére ez nem tart sokáig. Ugyanis 11:24-kor a Hold átlép a Kosba. Vége a sértődékenységnek.

CSÜTÖRTÖK, szeptember 19:

A Kos Hold felpörget ma. Mindent gyorsan el akarsz intézni. Vagyis a türelem nem szerepel az erényeid között. Akkor jársz jól, ha a feladataidat feldarabolod több kisebb részletre. Mert ma rövid idő alatt nagy energiákat tudsz koncentrálni. És sikerélményed lesz, amint végzel eggyel. Ez a módszer minden Kos Holdnál beválik.

PÉNTEK, szeptember 20:

11:03-tól a Bikába lépő Hold lelassít, és vége a sietésnek. Komótosan haladsz a munkáddal. Közben képes leszel élvezni az illatokat, fényeket, ízeket. Úgy tűnik, érvényesül a gurmand részed. Ennek örömére kényeztetned kellene magadat. Mehetsz masszőrhöz, fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy cukrászdába, vagy főzhetsz magadnak valami finomat.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. szeptember 16-22.: Nehéz napok várnak ránk

A szerdai Halak telihold alaposan felkavarja a hangulatot ezen a héten. Több más nehéz helyzetet is jeleznek a bolygók. Szerencsére a horoszkóp segítségével előre felkészülhetsz minden eshetőségre.

Tovább olvasom

    

SZOMBAT, szeptember 21:

A Bika Hold a mai napodat is élvezetekkel tölti meg, ha engeded. Az öt érzékszerved felfokozottan működik. Ma is kényeztetned kell magadat. Emellett ne feledd, hogy fogy a Hold, ami a szépítkezés terén aktuálissá teszi a szőrtelenítést, gyantázást, bőrradírozást. Ezeket legjobb, ha szakemberrel végezteted. De te magad is megcsinálhatod, ha gyakorlott vagy.

VASÁRNAP, szeptember 22:

12:13-ig még a Bikában jár a Hold. Addig még szépítkezhetsz. Utána az Ikrekbe lép, és mehetnéked támad. A kíváncsiságod, a tudás szomjad hirtelen megnő. Szóval menj koncertre, kiállításra, előadásra, moziba, színházba! Mindegy, hogy melyiket választod, a lényeg, hogy információkkal töltődj. Emellett jó lenne, ha kiszellőztetnéd a fejedet és a tüdődet is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!