HÉTFŐ - december 19:

Hajnalban a Skorpióba lép a Hold. Skorpió a fagyott víz. Szóval ma jegesedés várható. Vigyázz, mert csúszósak lehetnek az utak! Szerencsére ez nem meglepő decemberben. Ráadásul az elmúlt napok felkészítettek erre. Remélhetőleg a kertedet és az erkélyedet már téliesítetted. Azonban ne felejtsd el meglocsolni a szobanövényeidet!

KEDD - december 20:

Ma is a Skorpióban jár a Hold. Továbbra is erősen fagyhat. És továbbra is aktuális a szobanövények locsolása. Emellett moshatsz. A Skorpió vizes jegy. Így mindenféle vizes házimunka időszerű. Emellett igyál sokat ma! És kolloid, oldott formában vigyél be vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket! Ezzel a felszívódást segíted.

Heti holdhoroszkóp 2022. december 19-25. (fotó: Shutterstock)

SZERDA - december 21:

Reggel a Hold átlép a Nyilasba. Ezzel megváltozik a hangulatod. Sokkal lelkesebbé és derűlátóbbá válsz. A Nyilas Hold sporttal, mozgással, izzadással méregtelenít leghatékonyabban. Hiszen még fogy a Hold. Jól tennéd, ha ezt talpmasszázzsal is megtámogatnád. Meglátod, minden sejted hálás lesz, ha ilyesmire vállalkozol.

CSÜTÖRTÖK - december 22:

Ma a Nyilas Hold kicsalogat a természetbe. Sétálj egy nagyot! Nem baj, ha hideg van, öltözz fel melegen! Haza érve főzz egy forró levest, és süss kenyeret! A tüzes Nyilas pont a sütésnek kedvez. A házi készítésű finomságoknak nincs párja. Ma garantált a siker. Okos ötlet a karácsonyi sütiket kikísérletezned. Így nem sülsz fel az ünnepekkor.

PÉNTEK - december 23:

Reggel a Hold belép a Bakba, és 11:17-kor újhold lesz a Bakban. Ez az újhold kellő fegyelmet, ambíciót és körültekintést is hoz neked. Újhold napján olyan érzésed lesz, mintha ma lenne újév első napja. Pedig még csak karácsony előtt állsz. Most újíthatsz. Az utolsó pillanatban is változtathatsz a karácsonyi menün és egyéb szokásokon.

Hirdetés

SZOMBAT - december 24:

Karácsony napján a Bak Hold összeszedetté tesz téged. Hihetetlen hatékony leszel. Sokkal gyorsabban elkészül minden, mint máskor. Főleg, ha van terv a fejedben. Akár főzöl, és vendégeket vársz, akár te mész vendégségbe, kapkodás nélkül készülődhetsz. Arra ügyelj, hogy élvezd azt, amit csinálsz! A Bak Hold komorrá és teljesítmény centrikussá tehet…

VASÁRNAP - december 25:

A Vízöntőbe lépő Hold ma felbátorít arra, hogy valami szokatlan dologra add a fejed. Nem csak a pénteki újhold ösztönzött újításra. Ma találd ki, mi az, amit eddig nem próbáltál ki, és fogj hozzá most! Akkor is, ha nem lesz könnyű dolgod, hiszen minden bolt zárva van. Egy félre sikerült étel, vagy eltört tál ötletet adhat, és bekapcsolhat a kreativitásod.

Ez is érdekelhet

A Jupiter a Kos jegyébe lép, és a tűz erejét ébreszti fel bennünk

A Jupiter 2022 december 20 és 2023 május 15 között jár a Kos jelében. A Jupiter bármit érint, azt felnagyítja, felerősíti. A Jupiter tüzes bolygó. A Kos tüzes jegy. Vagyis a tűz hatványozódik bennünk és körülöttünk.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!