HÉTFŐ, március 13:

Délelőtt 8:22-kor a Nyilasba lép a Hold, ami fellelkesít téged. Amennyiben nem tudsz hétköznapi dolgokért lelkesedni, keress nemes célt! Lehet, hogy egy magasztos ügy, vagy jótékonykodás jó hatással lenne rád. Ha például átválogatod a holmijaidat, akkor biztosan találsz olyasmit, amit tovább lehet adni adományként. Ne tétovázz! Tudnod kell, hogy valaki örülni fog.

KEDD, március 14:

Egész nap a Nyilasban jár a Hold. Ez alkalmas arra, hogy szellemi, spirituális, vallási témákat tanulmányozz. Kereshetsz előadást, nézhetsz videót, olvashatsz könyvet. A kertben elkezdhetsz metszeni, sövényt nyírni, elhalt, kifagyott növényeket kiszedni. Ne feledd, még fogy a Hold, ami a legjobb selejtezésre. És folytathatod a tegnap elkezdett átválogatást jótékony célra.

Heti holdhoroszkóp 2023. március 13-19 (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 15:

Ahogy a március 15-dikei munkaszüneti nap kettévágja ezt a hetet, úgy a Hold jegyváltása kettévágja a mai napot: 13:07-kor lép át a Bakba. Délelőtt még lelkesedésre és túlzásokra leszel hajlamos. Délután átveszi a szerepet a fegyelem és a józanság. Ennek tükrében maga az ünnep is felemás lesz. Ne bánd! Inkább ünnepelj úgy, ahogy jól esik!

CSÜTÖRTÖK, március 16:

A Bakban járó fogyó Hold arra alkalmas, hogy salaktalanítsd a szervezetedet. Csak természetes hashajtót használj: mustármagot, olajat, aszalt szilvát, csicsókát, stb.! Olvass utána! A bőrödet is segítheted az elhalt hámsejtektől megszabadulni, fellélegezni. Dörzsöld át sóval, bőrradírral! De ne erőltess semmit!

PÉNTEK, március 17:

Délután a Vízöntőbe lépő Hold megkönnyebbülést hoz magával. És többek között szellőztetésre alkalmas. Az ágyneműket, díszpárnákat, plédeket is kiszellőztetheted, ha nem túl nyirkos az idő. Magadat is kiszellőztethetnéd: menj gyalog! Ezáltal kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet is. És ne lepődj meg, ha ma a szokottnál többet tréfálkozol!

Hirdetés

SZOMBAT, március 18:

"Sándor, József, Benedek zsákban hozza a meleget." Ma Sándor, az első meleget hozó szent napján a Hold még a Vízöntőben jár. Az éjszakák még hidegek, de a Nap napközben egyre melegebben süt. Használd a fogyó Holdat arra, hogy méregtelenítesz! Használhatsz ehhez csalán teát, kovaföldet, de az is segít, ha kevesebbet eszel. Ezzel tehermentesíted az emésztőrendszeredet.

VASÁRNAP, március 19:

Csak délután lép a Hold a Halakba. Addig a Vízöntő Hold kihozza belőled a lázadót: ma semmit sem a megszokott módon csinálsz. Próbálj ki új ízeket, színeket, stb.! Kísérletezz kedvedre! Délután a vizes Halak Hold aktuálissá teszi a hajmosást, mosást, és mindenféle vizes házimunkát. Emellett ne feledd el meglocsolni a növényeidet, virágaidat!

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 13-19.: Komoly tanításokat kapunk a héten

Erre a márciusi hétre is tartogatnak megoldandó feladatokat a bolygók. A szerdai ünnepet is jócskán megnehezíthetik a tanítások. Fontos lesz a higgadtság, a nyugalom a következő napokban. Szerencsére a hétvégén mindenki fellélegezhet. Heti horoszkóp.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!