HÉTFŐ, március 6:

Telihold előtti napon hajnalban a Szűzbe lépő Hold arra világít rá, hogy észre vedd a részleteket. De mivel még nő a Hold, hajlamosít arra, hogy elvessz a részletekben. Ezzel viszont időt veszíthetsz. Tanácsos tudnod erről, hátha nem akadsz fenn annyi apróságon, mint ezen információ hiányában. A Hold bölcs tanácsokkal segít, de a választás lehetősége nálad van.

KEDD, március 7:

Telihold napján észnél kell lenned, ha meg akarod úszni vita nélkül. Minden telihold érzékenységet hoz magával. De ez a mostani különösen. Ugyanis a Szűz Hold kritikussá és sértődékennyé tesz téged. Vigyázz, mert fokozottan hajlamos leszel arra fókuszálni, ami rosszul működik! Használd az intuíciódat, maradj optimista, és tudd, hogy ez az egész holnapra elmúlik!

Erőteljes hatással lesz ránk a Szűz telihold (fotó: Shutterstock)

SZERDA, március 8:

Nőnapon a Hold 15:45-ig még a kritikus, precíz Szűzben jár. Utána átlép a Mérlegbe, ami szerint szükséged van valami kulturális élményre. Hétköznapi is mehetsz színházba, moziba, kiállításra, előadásra. Már fogy a Hold. Így mostantól hatékonyabban méregteleníthetsz. Érdemes pl. csalánteát innod. A szaunázás, a nyirok-, vagy talpmasszázs is aktuális és hatékony.

CSÜTÖRTÖK, március 9:

A fogyó Mérleg Hold miatt érezheted úgy, hogy elfogy körülötted a levegő. Ennek legjobb ellenszere, ha sokat szellőztetsz, megtanulsz légző gyakorlatot, és odafigyelsz, hogy miről és hogyan beszélsz. Jézus is megmondta, hogy "Nem az fertőzi meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájából, az fertőzi meg az embert".

PÉNTEK, március 10:

A Hold tegnapi tanácsai a mai napra is igazak: szellőztess, tanulj meg légző gyakorlatot, és ügyelj arra, mit és hogyan mondasz ki! A Mérleg Hold tapintatra és közösségi szellemre tanít. Érdekes tapasztalat lehet, ha megfigyeled, hogy hányan kérdezik ma meg tőled, hogy hogy érzed meg, illetve mire van szükséged. És fordítva: te hányszor kérdezed meg ezeket?

Hirdetés

SZOMBAT, március 11:

Éjfél után nem sokkal a Hold átlép a Skorpióba, és felkavarja az állóvizet: szenvedélyesebbé és indulatosabbá válhatsz. Ezen a napon fodrászati és kerti munka tilalom van érvényben. Ez nem jelenti azt, hogy bűnt követsz el, ha megszeged a tilalmat. Csupán az eredmény nem lesz tartós és/vagy szép. Viszont tanácsos ma nagymosást csinálnod.

VASÁRNAP, március 12:

Ma nem vált jegyet a Hold, marad a Skorpióban. Vagyis ma is vizes tevékenységeket ütemezz be! Mosás, hajmosás, felmosás, locsolás, stb. A fogyó Hold hatékonnyá teszi a tisztítást. Minden szennyeződés gyorsabban eltűnik. Ezzel párhuzamosan a növényeid "szomjasak": ne felejtsd el meglocsolni őket! Az orchideák Skorpió virágok. Azokat állítsd derékig vízbe 1 órára!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!