HÉTFŐ, február 19:

Zsuzsanna népi időjárás jósló nap: "Zsuzsanna elviszi a havat, ha ezen a napon megszólal a pacsirta". Az eső is jó jel, mert "Zsuzsanna rápisil a hóra, és az elolvad". Utóbbi összecseng a 04:26-kor Rákba lépő Holddal, ami vizes jegy. Jöhet eső, könny, stb. És aktuális mindenféle vízzel kapcsolatos tevékenység: hajmosás, felmosás, kézzel mosás, stb.

KEDD, február 20:

Marad a Hold a Rákban. Ne lepődj meg, ha ma érzékenyebb leszel a szokottnál! Könnyek szökhetnek a szemedbe. Ezt azért titkolod, mert a többiek a gyengeség jelének veszik. Holott a könnyek azt jelentik, hogy vannak érzéseid, és mered megmutatni őket. A Hold a saját jelében az édesanyát is szimbolizálja. Látogasd meg, vagy hívd fel, amíg megteheted!

Mit jelez nekünk a heti holdhoroszkóp? (fotó: Shutterstock)

SZERDA, február 21:

Félbevágja a mai napot a Hold jegyváltása. 14:41-ig a vizes, érzékeny Rákban jár. Majd 14:41-kor belép a hiúságra hajlamosító Oroszlánba. Gondolkozz el azon, hogy a hiúság mivel jár! Sértődékenységgel, vagy igényességgel? Az Oroszlán Hold valóban hiúságot, de becsvágyat is hoz. Ezek egészséges mértéke ambiciózussá tesz téged.

CSÜTÖRTÖK, február 22:

Ma az Oroszlán Hold hiúságát használhatod arra, hogy ne vidd túlzásba az evést, ivást. A mennyiséggel kell mértéktartóan bánnod. Szedj inkább többször kevesebbet! És mielőtt folytatnád az evést, várj, mert az agy csak percekkel később jelez neked, hogy jól laktál. Még nő a Hold. Vagyis minden gyorsabban hizlal, mint pl. fogyó Holdnál.

PÉNTEK, február 23:

Telihold előtti napon teltnek érezheted magad. Vigyázz, mert még nő a Hold, ami azt eredményezi, hogy minden egyes falat jobban hizlal! Azonban van ennek előnyös oldala is: most minden vitamin és ásványi anyag jobban hasznosul. Bőrön keresztül is. Szóval készíthetsz, vehetsz arc-, és testpakolást. Körültekintően válassz!

Hirdetés

SZOMBAT, február 24:

Tudtad, hogy szökőévben a február 24 a szökőnap? A mai napon 13:32-kor a Hold szembekerül a Nappal. Vagyis telihold lesz. Vigyázz az utakon, mert teliholdkor sokkal több a baleset! A kapcsolataidban pedig a vita és a szakítás. Szerencsére a telihold gyorsan elmúlik. Kérdés, hogy mit hagy maga után. A Szűz Hold kritikusságra hajlamosít.

VASÁRNAP, február 25:

A tegnapi szökőnap miatt ma van Mátyás napja. A néphit szerint "ha Mátyás jeget talál, összetöri, ha nem talál, csinál". Kicsi az esélye a fagynak, vagyis még számítani lehet hidegre ezen a télen. De most aktuálisabb, hogy már fogy a Hold, ami még a Szűzben jár. Ez a legjobb selejtezésre, takarításra, méregtelenítésre. Bármelyiket választod, rendkívül hatékony leszel.

Ez is érdekelhet

Halak hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Halak jegyűeknek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Halak szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük meg, mi minden lakozik benned! Minden fontos információ, amit a Halak jegyről tudni lehet, és éves előrejelzés Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!