Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Az újabb hosszú hétvége előtti hét első felében a víz elemi energiák dominálnak. Ez eredményezhet esőket és könnyeket is. Mindkettő zavarhat, mert akadályoz a terveid megvalósításában. Ráadásul zavarba ejthetnek az érzelmek is, pedig ez az élet természetes része. Ne ellenkezz, fogadd el! A hosszú hétvége elején a tűz, majd a föld elem érvényesül. A tűz az aktivitás, a föld a józanság szimbóluma…

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Április utolsó hetében óvatosan kell, kellene fogalmaznod. A bolygók indulatos szócsaták veszélyét mutatják. Kár lenne ilyesmibe belebonyolódnod. Hiába vagy meggyőződve, hogy neked van igazad, ha a végeredmény sértődés. Ezzel párhuzamosan a közlekedésben is óvatosnak kell lenned. A hosszú hétvégén szombat estétől leszel jó passzban. Megnyugszol, és megszáll a béke…

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Egy hétfői kellemetlen fényszög kivételével csupa kellemes esemény vár rád. A hétfőt kell tehát túlélned, amikor zavaros, tisztázatlannak tűnő ügyek bosszanthatnak fel. Nem érted, miért kell ködösen fogalmazni. Keddtől hagyatkozz a megérzéseidre! A bolygók segítenek ebben. És ne szégyelld a könnyeidet! A hétvége igencsak kalandosan indul, csak vasárnaptól tér vissza a "normális" tempó.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja április 22-23.: sok vidámságot és igazi feltöltődést jeleznek a bolygók

Szuper hétvége elé nézünk, segítő fényszögek és igazi tavaszi energiák hatnak ránk a következő két napban. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Vigyázz magadra és hallgass a megérzéseidre - ezt javasolják az égi folyamatok neked április utolsó hetére. Hihetetlen precízen fog működni az intuíciód. Persze csak akkor, ha nem kérdőjelezed meg, és nem analizálod. Csütörtökre virradóan fura álmod lehet. Érdemes lenne megfejtened, mit üzen a tudatalattid. A hosszú hétvégén tanácsos lenne kimenned a természetbe.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Izgatottan és türelmetlenül várod a hosszú hétvégét már hétfőtől. Emiatt gyakran a jövőben kalandozol, ami viszont a hibázás veszélyét hordozza. Nem csak a munkádban hibázhatsz, hanem a közlekedésben is. Utóbbi nem tréfa, szóval mindenáron tartsd a figyelmedet az aktuális tevékenységeden! A hosszú hétvége mozgalmasan indul. Majd rájössz, hogy nem kell kapkodnod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Amennyiben kibírod, hogy hétfőn ne folyj bele egy vitába, akkor remek hét vár rád. Normális, hogy van véleményed, de ezt csak akkor közöld, ha kérdezik! Keddtől több olyan embert kell végighallgatnod, aki panaszkodik, esetleg sírdogál. Kérdezd meg, miben segíthetsz, mert lehet, hogy csak a figyelmedre van szükségük. A hosszú hétvége szombat estétől lesz kedvedre való…

Szűz havi horoszkóp

Nincs miért aggódni, nagyszerűen alakul az utolsó április hét a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Már megint, vagy még mindig a munkahelyi események kötik le a kapacitásod jelentős részét. Nem tudod nem komolyan venni, és képtelen vagy nem reagálni. Ezzel nincs baj, csak ne idegeskedj közben! És legyél szigorú a gondolataid terelgetésével! Jusson időd magánéletre is! Ez a várva várt hosszú hétvégén könnyebben fog menni. Kapcsolódj ki! Megérdemled.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre elemedben leszel. Április utolsó hetében több számodra kedvező fényszög segít, hogy a megérzéseidre hallgatva jó döntéseket hozzál. Ne félj attól, hogy az intuíciód vezéreljen! Már többször bebizonyosodott, hogy ez kitűnően működik. Persze közben a józanész tanácsait nem kell teljesen kikapcsolnod. A hosszú hétvégén adj teret a szerelemnek! A bolygók szerint nem fogod megbánni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Vonszolod magad a hét első felében. Semmi kedved dolgozni, mert csak a hosszú hétvégén járnak a gondolataid. Csütörtökön fogsz felélénkülni a tüzes jegybe lépő Holdnak köszönhetően, és két nap alatt megoldasz mindent. Sőt még szombaton is pörögsz ezerrel, majd vasárnaptól tudsz lelassulni. Innentől átadhatod magad az élvezeteknek. Válassz kényelmes kikapcsolódási módot!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget és jó fordulatokat hoz a Bika hava

Április 20-án kezdetét veszi a Bika hava. Amikor a Nap ebben a vénuszi jegyben jár, különösen erős teremtő energiák hatnak ránk. 4 csillagjegy életébe ez bőséget és jó fordulatokat hoz.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A párod vagy egy hozzád közelálló személy folyamatosan igénybe vesz, és leköti a figyelmedet. Ez egyre inkább bosszant téged. Mielőtt robbannál, jelezd neki, hogy szívesen meghallgatod, de előbb haladnod kell a feladataiddal! Okosabb lenne megelőzni a veszekedést. Április utolsó napján találsz magadra: nemcsak a hosszú hétvégének örülhetsz, hanem egy kedves gesztusnak is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Április pont olyan szeszélyesen búcsúzik, mint ahogy eddig telt. Az utolsó héten is hullámvasúton ülsz. Egyik percben még minden rendben, a következőben meg a feje tetejére áll minden. Ugye, tudod, hogy totál felesleges emiatt kiakadnod? Tedd meg, amit a tudsz, a többit hagyd! A csütörtök és a péntek lesz a legkritikusabb nap, de aztán jön a hosszú hétvége, amikor mindezt magad mögött hagyhatod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A többiekkel ellentétben te köszönöd, jól vagy. Ne érezd emiatt rosszul magadat! Nem kell titkolnod sem, de azt azért tudd, hogy a dicsekvés provokálóan hathat. Tisztában kell lenned vele, hogy vannak irigy emberek, akik bármikor bárkire bármiért képesek irigykedni. Ne velük törődj, hanem magaddal! Április hosszú hétvégével búcsúzik, amely eseménydúsnak és változatosnak ígérkezik…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Öröm, béke, stabilitás - ez jellemzi a Bika jegyét

A jegy szülötteinek alaptermészetét a derű, a belső béke és a nyugalom határozza meg. Gondolkodása néha csökönyös, rugalmatlan lehet, ám minden Bika életében van egy vízválasztó időszak, amikor gyökeres változáson megy át, és megtanulja az elengedést. Rövidesen a Bika havába lépünk, a jegy jellemzése következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!