HÉTFŐ, április 1:

Ez a húsvét hétfő pont április 1-jére esik, ami a bolondok napja. Tóth Árpád: ÁPRILIS című verse így kezdődik: "Április, április, bolondok hónapja! Szeretlek én téged…". A Hold továbbra is "normálisan", kiszámíthatóan halad az útján. Húsvét hétfőn 06:06-kor lép a Hold a Bakba. Ettől mindenki lelassul, és a fegyelmezettebb, visszafogottabb lesz az étel-, és italfogyasztásban.

KEDD, április 2:

A Hold továbbra is a Bakban jár, és segít a koncentrációban. Ez akkor jön igazán jól, ha dolgoznod kell. Más a helyzet, ha élvezheted a tavaszi szünetet. Ekkor is foglalkoztathat pl. az egészség témája. A fogyó Hold aktuálissá teszi a méregtelenítést és a fogyókúrát. De nem szabad sanyargatnod magad. Nem a szenvedés a cél, ami Bak Holdnál könnyen megeshet.

A Hold a hét közepén vidámmá és játékossá tesz (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 3:

A mai napon a Hold 11:09-kor átlép a Vízöntőbe, ami fellélegzést hoz neked, és játékosságra hív. Engedd, hogy a gyermeki részed érvényre jusson! Ez jelenthet bohókás tréfát. Csak arra ügyelj, hogy még véletlenül se bánts meg valakit! Kalkuláld be, hogy nem mindenkinek jó a humorérzéke! Emellett tanácsos sokat szellőztetned. Hiszen a Vízöntő levegős jegy.

CSÜTÖRTÖK, április 4:

Marad a Hold a Vízöntőben. Marad a tréfás kedv és a gyermeki csíntevésre való hajlam. Tavaszi szünetben nem csak a gyerekek élvezhetik a játékosságot, és nem csak a gyerekek szeretnek nevetni, felhőtlenül kacagni. Próbáld meg visszahozni ezt a tiszta, gyermeki képességedet! Kereshetsz olyan társasjátékot, vagy filmet, ami segít ebben.

PÉNTEK, április 5:

13:13-kor lép át a Hold a Halakba. Ez aktuálissá teszi a locsolást, a mosást és mindenféle vizes házimunkát. Az asztrológiai hagyomány szerint a Halakhoz a fürdőszoba tartozik. Mivel még mindig fogy a Hold, a fürdőszobát takaríthatod ki pillanatok alatt. Csillogni, villogni fog minden. Időt, energiát és tisztítószert is spórolhatsz ezzel.

Hirdetés

SZOMBAT, április 6:

A Halakban járó Hold még mindig fogy. Ez a régiek szerint segít, hogy kevesebb víz segítségével szabadulj meg mindenféle kosztól, szennyeződéstől, folttól. Egészen kevés mosószerre lesz szükséged. A locsolást, a növényeidet se feledd ma! Ha méregteleníteni, vagy fogyókúrázni akarsz, akkor igyál valamilyen gyógyteát!

VASÁRNAP, április 7:

13:25-kor a Hold átlép a Kosba. Előtte még a tegnapi napra vonatkozó tanácsok érvényesek. Utána a Kos Hold felvillanyoz, de türelmetlenné is tesz. Ezt az energiát vezesd bele bármilyen aktív cselekvésbe! Sportolhatsz, kertészkedhetsz. Csak azt kalkuláld be, hogy a Kos Hold rövid időre tud segíteni a koncentrációban! Szóval most sprinter leszel, nem maraton futó.

Ez is érdekelhet

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

Április különleges bolygó-együttállásokat, ezzel együtt pedig különleges felismeréseket hoz mindenkinek. Míg a hónap első fele kicsit kapkodós, energikus, addig a második felében megtapasztalhatod a nyugalmat, a lazítást, a békét. A havi horoszkóp most különösen fontos információkat oszt meg veled. Érdemes felkészülni előre a lehetőségekre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!