Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Hamarosan búcsúzik az augusztus. Ez a hét rendkívül mozgalmasnak ígérkezik: a Nap szerdán, bolygód, a Mars vasárnap vált jegyet. Kedden két, vasárnap egy kellemetlen fényszög lesz az égen. Kedden, csütörtökön és szombaton egy, pénteken két szuper fényszög támogat neked, vagyis meglesz az egyensúly a kihívások és a megoldások között. Ez megnyugtató szó szerint és átvitt értelemben is.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Jó hír a számodra, hogy szerdán a Nap belép a nyugodt Szűzbe, pénteken a Mars és a Plútó a legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. Akkor is jó hírek ezek, ha kedden és szerdán igencsak próbára teszik a bolygók a türelmedet. Az égi folyamatok szerint olyan emberekkel lesz dolgod, akik nem akarnak engedni a saját nézeteikből. Hétvégén ezt ki kell pihenned. Válassz sportos programot!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nem ez lesz a kedvenc heted. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek egyre sürgetőbben teszik fel a kérdést, így akarsz-e élni, illetve meddig hagyod, hogy a munkád elvegyen a családtól. Kedden és vasárnap egy-egy bolygószembenállás hatására változtatásra szánod el magad. Fontos, hogy ne hamarkodj el semmit! Hétvégén beszélj a terveidről valakivel!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Nagyon mozgalmas hét vár ránk a bolygók szerint (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Majdnem képtelenségnek tűnik ezen a héten, hogy vitamentesen kommunikálj. Folyton olyan helyzetekbe futsz bele, melyek nézeteltéréshez vezetnek. A kedd és a vasárnap látszik a legkritikusabbnak, de a többi napon is fogalmazz óvatosan! És ne ess pánikba, ha félre megy az infó! Lesz időd és lehetőséged korrigálni. Hétvégén élj magánéletet, és keresd jó emberek társaságát!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán a Nap kilép az Oroszlánból, amelynek hatására eshet az energiaszinted, és elszomoríthat, hogy mindjárt vége a nyárnak. Gyászolás helyett élvezd még, amit az augusztus tartogat! Egy pénteki szuper fényszög szerint itt az ideje új kalkulációt, költségvetést készítened az év hátralevő részére. Erre a hétvége is alkalmas. Szóval nem kell kapkodnod.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Nem lesz okod a panaszra ezen a héten. Szerdán a Nap belép a Szűzbe, és elindul a te hónapod. Pénteken és szombaton szuper fényszögek a malmodra hajtják a vizet, vagyis minden a vágyaid szerint alakul. Ugyanakkor számítanod kell rá, hogy nem ért mindenki egyet veled. Különösen kedden és vasárnap. Naivitás lenne az ilyen elvárás. Azokkal foglalkozz, akik közel állnak hozzád!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 19-25.: Romantikus hétvége, szakítós hétközben

A hétvége romantikával telik, ám a hét első felében komoly ellentéteket, feszültséget, vitákat jeleznek a bolygók. Ha igazán fontos a párod, semmi sem érhet annyit, hogy szakítás legyen a vége. A kompromisszum, a megértés sokat segíthet. Párkeresésre, ismerkedésre a hétvégi ünnepi programok hozhatnak lehetőséget.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Minden bolygó arra figyelmeztet, vigyázz most az egészségedre! Ez nem azt jelenti, hogy félned kéne, inkább csak azt, hogy add meg a testednek és lelkednek, ami jót tesz neki! És ne feledd Jézus szavait: "Nem csak kenyérrel él az ember."! Az egészséged megőrzéséhez szükséged van olvasásra, jó társaságra, értékes szórakozásra is. Nem csak hétvégén, hétköznap esténként is…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagy lesz a kísértés, hogy igazságtevőként közbe lépj és segíts a vitázó feleknek. Mégse tedd! Vedd észre, nem igénylik a közreműködésedet! A bolygók szerint okosabb a saját dolgaiddal foglalkozni. Szerencse, hogy a két uralkodó bolygód, Mars a Szűzben és Plútó a Bakban járva, pénteken a legelőnyösebb fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, ami józanságot és visszafogottságot hoz neked…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán a Nap belép a Szűzbe, kedden és vasárnap ronda bolygószembenállás lesz az égen. Ezek arra figyelmeztetnek, hogy kevesebbet kéne dolgoznod, illetve optimalizálnod kéne a munkádat. Nem szólhat minden a szakmádról, te is tudod. Pihenj még amennyit csak lehet! Hajlamos leszel túl feszíteni a húrt, ami visszaüthet, hacsak nem kapcsolsz időben. Nemcsak hétvégén kell/kellene pihenned, töltődnöd…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Visszatérő lehetőségek, szerencsés fordulat - üzleti és pénzhoroszkóp augusztus második felére

A 16-ai újhold kedvező változásokat indít el az életünkben. A Jupiter jó szerencsét jelez, a Merkúr és a Mars pedig mutatja, hogy most képesek vagyunk higgadt döntéseket hozni. A retrográd Vénusz visszahoz a múltból lehetőségeket. Pénzhoroszkóp következik augusztus második felére minden csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Őrségváltás lesz az égen: szerdán a Nap belép, vasárnap a Mars kilép a Szűzből. Pénteken szuper fényszöggel kapcsolódik össze a Mars és a Plútó. Ezek az égi események megnyugtatóan hatnak rád. Akkor is, ha látsz magad körül felfordulást. Jönnek olyan hírek, amelyek a leghiggadtabb ember idegeit is felborzolják. Augusztus utolsó hétvégéjén minden adott, hogy jól érezd magadat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Olyan kiadásaid lehetnek a hét során, amelyeket nem terveztél be és/vagy megfeledkeztél róluk. Nincs katasztrófa, mert pénteken, szombaton és vasárnap is lesznek olyan fényszögek az égen, amelyek segítenek józanul reagálni. Akkor jársz a legjobban, ha nem sieted el a reakciót. Az sem lenne baj, ha valakivel megosztanád a gondjaidat. Ő kívülálló, jobban rálát a dolgaidra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Őrületesen eseménydús hét vár rád. Emberek jönnek, mennek, kérdeznek, mesélnek. Alig lesz időd egyedül lenni, mert folyton hív vagy ír valaki. Örülsz a népszerűségednek, pedig ez most elég fárasztó. Keress csendes helyet, kapcsold ki a telefonodat egy órára, és hallgass jó zenét, olvass jó könyvet! Ezt nem csak hétvégén teheted meg. Hétköznap esténként is lophatsz magadnak időt…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!