KOS:

Párkapcsolatban élő: Ha egyikőtök, vagy mindketten betegeskedtek, akkor érthető az ingerültség. De ez sem indok arra, hogy marjátok egymást. A tél vége mindig sok vírussal jár. Nehéz átvészelni kisebb, nagyobb tünetek nélkül. Kényeztessétek magatokat és egymást finomságokkal, amelyek egészségesek! Pl. csináljatok színes gyümölcs-, vagy zöldségtálat. És legyetek egymással türelmesek!
Szingli: Ha nem érzed magad jól, akkor maradj otthon pár napig! A tél végén tudnak a vírusok a legintenzívebben támadni, mert az immunrendszered legyengült, és a vitamin raktáraid kimerülőben vannak. Most magaddal foglalkozz, és ne erőltesd az ismerkedést! Amikor rossz a közérzeted, nem vagy kellemes társaság. Mindenkinek jobb, ha nem most öltesz magadra vigyort…

BIKA:

Párkapcsolatban élő: Jó a kedvesednek, mert te most kiegyensúlyozott vagy. Legalábbis a bolygók most neked kedveznek. Ha bármi felidegesít, az csak azért van, hogy ne hidd, hogy álmodsz. Az emberek továbbra is bosszantóan önzőek és figyelmetlenek. A kedveseddel nektek pont ezt kell ellensúlyoznotok. Egymással legyetek gyengédek, és minden rendben lesz!
Szingli: Sosem bírtad az önző és figyelmetlen embereket. De ezen a héten kifejezetten idegesítenek. Cselekedetben, írásban, szóban sem tűröd, hogy bárki bunkó legyen veled. Ha nem akarod kioktatni, egyszerűen tűnj el! Nem kell magyarázatot adnod neki. Közben fontos lenne, hogy nem morogj magadban, mert ezzel le-, ill. kimeríted mmagadat!

Ezt hozza ez a hét a szerelemben (fotó: Shutterstock)

IKREK:

Párkapcsolatban élő: Egy remek hétvége után húzós hét vár mindkettőtökre. A munkahelyeden átszervezések és/vagy jövés-menés várható. Azt sem tudod, mikor lesz ennek vége. Ettől a szokottnál is zaklatottabb lehetsz. Gyorsan nyugtasd meg a szerelmedet, hogy nem ő tehet erről! És közben tudatosítsd is magadban, hogy nem vezetheted le rajta a sérelmeidet!
Szingli: A keddi telihold és a Szaturnusz jegyváltása szerint most nem a párkeresés fog prioritást élvezni nálad. A munkádban kellene tisztán látnod. Kisebb pánik uralkodhat el rajtad. Jogos az ijedtséged, de pánikra nincs okod. Sorsfordító kihívások várnak rád a közel jövőben. Ennek lehetnek konkrét jelei, és lehetnek olyanok is, amelyeket még csak sejtesz…

RÁK:

Párkapcsolatban élő: A kapcsolatotok sorsfordító ponton megy át. Ezt kedden a telihold és a Szaturnusz jegyváltása is megerősíti. Szerencsére kedvezően hat rátok mindez. Lehet, hogy olyan lépésre szánja el magát a párod, vagy te, amire a másik már vár egy ideje. Ettől még kellemes meglepetés lesz. Gondolkodj azon, hogy te mivel tudnál kedveskedni neki!
Szingli: Nem neked való a magány. Ilyenkor mérgező, kártékony gondolatok forognak a fejedben. Ettől egyre pesszimistábban látod magadat és az esélyeidet. Ezt kell ezen a héten "kezelned". Legjobb lenne, ha tanulással, vagy olvasással kötnéd le a kószáló, fegyelmezetlen agyi kapacitásodat. Közben kellemes meglepetés érhet: olyan ember jelentkezik be, akire nem számítottál.

OROSZLÁN:

Párkapcsolatban élő: Nagy teher esik le rólatok és a kapcsolatotokról. Ezt a keddi telihold és a Szaturnusz jegyváltása mutatja. Nehéz időszakon mentetek át. Az, amit megéltetek, erősebbé tette a szövetségeteket. Egyikőtökben se legyen kétség! Ezzel párhuzamosan a bolygók arra figyelmeztetnek titeket, hogy ügyeljetek a kiadásokra! Pillanatok alatt mínuszba mehettek, ha nem fogjátok vissza magatokat.
Szingli: Ez a hét egyetlen óriási csapdát tartogat neked: a költségeidet kellene ésszerűsítened, ha nem akarsz már a hónap elején mínuszba menni. Olyan kiadásaidat, amelyek nem kötelezőek és/vagy nem elengedhetetlenek, most le kell faragnod. Közben ne sajnáld magad, és ilyesmiről ne mesélj olyan embereknek, akikkel csak most ismerkedsz! Nem tartozik rájuk…

Hirdetés

SZŰZ:

Párkapcsolatban élő: Kritikus pont lesz a kapcsolatotokban a kedd. Ugyanis egyszerre lesz a telihold és a Szaturnusz jegyváltása. Mindkettő szerint itt az ideje, hogy leüljetek, és beszéljetek a jövővel kapcsolatos elképzeléseitekről. Ám lehet, hogy ezt nem kedden kell megejtenetek, mert a telihold mindkettőtöket sértődékennyé tehet. Szerdán és pénteken nagyszerű fényszögek segítenek, hogy meghalljátok egymást, és közös nevezőre jussatok.
Szingli: Szinte egész héten fokozódó önsajnálat lehet úrrá rajtad. Vigyázz, mert ez csak lehúz, és totál kinyírja a kreativitásodat! Tél végéhez közeledve, egyre türelmetlenebbül várod a tavaszt, és egyre jobban elszomoríthat, hogy még egyedül vagy. A keddi telihold és a Szaturnusz jegyváltása is abban segít, hogy önsajnálat helyett mantrázd magadban, hogy eljött a te időd!

MÉRLEG:

Párkapcsolatban élő: A hétvégék rövidek, de ettől még csodás esélyt adnak arra, hogy együtt legyetek, és sokat nevessetek! A humor olyan fűszer, ami nélkül lehet élni, de nem érdemes. Ha sikerül hétvégén kikapcsolódnotok, akkor a heti akadályokat könnyebben veszitek, és nem fáradtok el annyira. A bolygók azt javasolják, hogy a hideg ellenére sokat szellőztessetek!
Szingli: Sokat elárul a másikról, hogy milyen a humora, és veszi-e a te poénjaidat. Ezen a héten ez egy remek "mérőműszer" lesz. Persze nem kell mindenáron viccelődni. Csak figyelj oda, hogy írásban, vagy szóban működik-e köztetek a humor! Emellett elengedhetetlen, hogy többet szellőztess! És ne csak a lakásodat, irodádat, hanem a fejedet és a tüdődet is!

SKORPIÓ:

Párkapcsolatban élő: Szaturnusz kedden jegyet vált, ami nálatok a gyerekvállalás témáját aktiválja. Kérdés, hogy ez a korotok, a kapcsolatotok komolysága miatt aktuális-e. Az biztos, hogy mindkettőtöket, vagy legalább egyikőtöket foglalkoztatja. A titkolózás éket üthet közétek. Szóval elengedhetetlen, hogy őszintén beszélhessetek erről. Nem kell kapkodni ezzel. Lesz még időtök később is…
Szingli: Az emberek rendkívül eltérően vélekednek a gyerekvállalásról. Mindet tiszteletben kell tartani. Ezen a héten kellemetlen helyzetbe keveredhetsz, ha meggondolatlanul mondod ki a saját meglátásodat, mert nem tudhatod, hogy a másik milyen párton áll. Legyél óvatos, és inkább kérdezz előbb! Ez nem őszintétlenség, vagy álszentség, csak tapintatosság…

NYILAS:

Párkapcsolatban élő: Szerencséd van, mert a kedvesed úgy szeret, ahogy vagy. Ettől még ne legyél elefánt a porcelán boltban! Sajnos az égi folyamatok azt mutatják, hogy hajlamos leszel a hét során úgy véleményt nyilvánítani, hogy abban cikized azokat, akik nem értenek veled egyet. És ebbe beleeshet a kedvesed is. Na, ez a ciki. Vagyis legyél kicsit megfontoltabb!
Szingli: Ezen a héten észnél kell lenned. Amikor egy ismerkedés és a kommunikáció felfokozódik, akkor mindketten egyre többet mertek megmutatni magatokból. Ezt nevezheted őszinteségnek. De legyél óvatos, mert nem szabad, nem szabadna sokkolnod a másikat! Persze mondhatod azt, hogy ha a másik nem bírja a stílusodat, akkor ez nem fog működni…

BAK:

Párkapcsolatban élő: Mindketten rájöttetek már arra, hogy a folyamatos beszélgetés elengedhetetlen ahhoz, hogy ne adódhasson félreértés. Ezen a héten a bolygók szerint hajlamosak lesztek megfeledkezni erről. Sajnos lesznek nehéz fényszögek, amik megnehezítik a dolgotokat. Holott elegendő lenne csak az egyikőtöknek kapcsolni, és higgadtnak maradni.
Szingli: Minden a kommunikáción múlik ezen a héten. Ez nem újdonság, de a telihold és a Szaturnusz jegyváltása kritikusabbá teszi ezt a témát. Nem kell, és nem tudsz engedni abból az elvárásodból, hogy értelmes emberekkel értelmes stílusban értelmes témákról akarsz eszmét cserélni. Amikor azt érzed, hogy ez nincs meg, menj át passzívba, ahelyett hogy dühöngenél magadban!

VÍZÖNTŐ:

Párkapcsolatban élő: Megváltozhat a stílusod, az elvárásaid és a terveid. Ezt kedden a Szaturnusz mutatja, ami kilép a Vízöntőből. A párod jól ismer téged, de őt is megdöbbentheti ez. Legyél körültekintő, és ne sokkold a környezetedet! Természetesen a pároddal muszáj őszintének lenned. De szólj előre, hogy nagyszerű, hogy eljött a megújulás ideje! Szaturnusz, Kronosz, az idő ura.
Szingli: Azzal, hogy Szaturnusz kedden kilép a Vízöntőből, te megkönnyebbülsz. Olyan érzésed lesz, mintha ledobnál magadról egy nehéz hátizsákot. Ezáltal felszabadulnak kapacitásaid, amelyeket mostantól másra fordíthatsz. De előfordulhat, hogy mindezt nem érzékeled azonnal. Az sem baj, ha csak napokkal, vagy hetekkel később érzed. Szaturnusz, Kronosz, az idő ura idővel hat…

HALAK:

Párkapcsolatban élő: Rád és a párkapcsolatodra is hatalmas hatással lesz az, hogy kedden Szaturnusz belép a Halakba. Ráadásul aznap lesz telihold is. Szóval feszült lesz a hangulat. Több ponton sem egyeztek, amit végzetesnek ítélhetsz meg. A kedvesed szerint megváltoztál, és nem vagy már gyengéd vele. Szerinted viszont ő változott meg. Jó lenne, ha nem hibáztatnátok egymást.
Szingli: Kedden Szaturnusz belép a Halakba. Ráadásul aznap lesz telihold is. Szóval minden összejön. Nem leszel jó passzban. Szaturnusz hajlamosíthat a pesszimizmusra. De legyél éber, és előzd meg ezt, hessegesd el a borús gondolatokat! És ha nem vagy jó kedvedben, akkor ne ismerkedj, mert borítékolható, hogy nem lesz jó a vége: tuti, hogy valaki megsértődik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!