Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Akár kedveled a Valentin napot, akár nem, minden tele lesz vele a héten: a közösségi oldalak és a boltok is. Szerencsére a Hold lelkesítő jegyben jár, ami jó hatással lesz rád. A hét második felében az idő múlása döbbenthet le. Ezt a Nap-Szaturnusz együttállás és a Halakba lépő Nap is megerősíti. Ez arra jó, hogy értékeld, élvezd a pillanatot, és vedd ki belőle a legjobbat…

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Egy barátod vagy kollégád fura sztorija összezavar. Hiszed is, meg nem is. Ezen a héten ne akarj tisztán látni, a bolygók szerint nem fog sikerülni. Más területen tudsz és kell is a józan eszedre hallgatnod. Ha dönteni akarsz, akkor időzítsd péntekre! Akkor lesznek a legkedvezőbbek a konstellációk. Hétvégén foglalkoztat a jövő. Álmodozz, tervezgess!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A Valentin nap kivételes szerelmes hangulatban talál meg téged. Nem várod, hogy mások kedveskedjenek neked, te adsz valamit. És nem csak a szerelmednek. Akkor jársz jól, ha nem vársz viszonzást. Szerdán a Vénusz-Neptunusz, csütörtökön a Nap-Szaturnusz együttállás gondolkoztat el a hogyan továbbról. A hétvégéd izgalmas és kalandos lesz, ha nem maradsz otthon…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ha merev vagy, eltörhetsz! - erre figyelmeztet a Nap és Merkúr kvadrát Uránusz

Nem tréfálnak a bolygók, amikor azt mondják, hogy ha merev vagy, eltörhetsz. Ugyanis fix jegyekben járó bolygók között lesz februárban kétszer is nehéz fényszög: 4-én Nap és Uránusz, 21-én Merkúr és Uránusz között lesz kvadrát.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn, kedden és szerdán a vizes jegyekben járó bolygók szerint hajlamos leszel pityeregni. Ez a kedvező fényszögeknek köszönhetően a meghatottság könnyei lesznek. A hét második felében szigorúbbnak kell lenned az időbeosztással kapcsolatosan, máskülönben szaladhatsz. A hétvégéd drága lesz, ha mindenfélét összevásárolsz. Fogd vissza a költekezést!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Idén kedved lesz a Valentin naphoz. De inkább viccesen állsz hozzá, semmint romantikusan. Legyél óvatos, mert a másik mást várhat. Egy csütörtöki Nap-Szaturnusz együttállást komolyan kellene venned. Valaki bölcs dolgot mond vagy mutat. Utánozhatnád őt. A hétvégéd szerelmesebbnek ígérkezik, mint a keddi Valentin nap. Most is ünnepelhetsz, és mehetsz programokra.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ezen a héten sokféle embertől sokféle hatás fog érni. Nem szabad az önértékelésedet rájuk bíznod, mert összezavarodhatsz. Ez nem újdonság, előfordult már, hogy kiengedted a kezedből a gyeplőt, és nem lett jó vége. Emellett a szerelmi életed felélénkülhet. Ha van párod, akkor vele, ha nincs még, akkor új partnerrel élhetsz meg szerelmes perceket, órákat.

Szűz havi horoszkóp

A Valentin-napról szól ez a februári hét (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Romantikázás helyett olvass utána, miről szól valójában a Valentin nap! Sok félreértés van ezzel kapcsolatosan, mivel az egyik legenda szerint szent Valentin a börtönből üzent a barátainak, hogy szereti őket. Szóval ez nem csak a szerelmesek ünnepe. Kreativitásod és vállalkozó szellemed a hét közepén feltámad. Az ötleteidet már hétvégén elkezdheted megvalósítani…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Úgy érzed, döntened kell ezen a héten. A bolygók kettősséget mutatnak: a szerdai Vénusz-Neptunusz együttállás támogat, míg a csütörtöki a Nap-Szaturnusz együttállás már inkább frusztrálhat. Ha nem egyértelmű a döntés, inkább várj! Nem lenne jó elhamarkodottan választanod. A hétvégéd is kettősnek látszik: egyik nap begubóznál, másik nap mennél…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Feltüzel a keddi Valentin nap. Szeretnéd elhalmozni a szerelmedet mindennel, de vigyázz, mert a túlzás fordítva sülhet el! Ne feledd, "a kevesebb olykor többet ér"! A hét második felében ki kéne nyitnod a szemedet és a füledet, ha nem akarsz lemaradni semmi fontosról. Hétvégén tanuláson, utazáson töröd a fejed. Ne sokat töprengj, ugorj fejest!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

10 jel, hogy a spirituális ébredés küszöbén állsz

Azért születünk a világra, hogy fejlődjünk, és hogy felismerjük az életfeladatunkat. A spirituális ébredés küszöbén olyan változások mennek végbe bennünk, amik egyértelműen mutatják, hogy rövidesen új tudás nyílik meg számunkra.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem a Valentin nap foglalkoztat téged ezen a héten, inkább a pénzedet szeretnéd biztonságban tudni. Mielőtt döntesz, tájékozódj! Több fórumon és szakembertől kellene begyűjtened információt. Te ebben jó vagy, mert van türelmed. A hétvégéhez közeledve egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az idő rohan, és te nem halogathatsz tovább egy lépést. Szaturnusz, az idő ura nem tréfál…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Az egész hetedre rányomja a bélyegét egy Nap és a Szaturnusz együttállása a Vízöntőben, ami valójában csütörtökön lesz, de előtte és utána is érezteti hatását. Ez a konstelláció arra világít rá (Nap), hogy az időt (Szaturnusz) nem uralhatod, de tisztelheted. Ha így teszel, neked dolgozik. Ám ha meg akarod fogni, ellened fordulhat. Hétvégén ebből kaphatsz tréfás ízelítőt…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán együtt áll a Halakban a Vénusz és a Neptunusz együttállás, amely a szombati Nap jegyváltásával együtt azt üzeni neked, hogy valamiben tehetséged van. Most minden összefog, hogy kihozza belőled ezt. Szerencsére nem kell kapkodnod, van időd kitalálni, milyen téren vannak még kiaknázatlan képességeid. Az biztos, hogy hétvégén kapsz jelet, ha egy kicsit nyitottabban állsz hozzá.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!