KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Amennyiben a hétvégén adtok lehetőséget magatoknak a pihenésre, jobban fogjátok bírni a heti strapát. Bolygód, a Mars kedden a Vízöntőbe lép, amitől könnyebbnek érzed magad. Ez arra is jó, hogy a Valentin-nap körüli felhajtást könnyebben viseld. Egyezzetek meg, hogy megünneplitek-e! Így elkerülhetitek a sértődést és a félreértést.

Szingli Kos

A hétvége a Halak Holdnak köszönhetően tökéletes egy kis lustálkodásra. Ne sajnáld az időt ilyesmire, mert feltöltődve jobban bírod a heti kihívásokat. Bolygód, a Mars kedden a Vízöntőbe lép, amitől könnyűnek érzed magad, és könnyen viseled a Valentin-nap körüli felhajtást. Magadnak teszel jót, ha nem vársz el senkitől semmit. Ebben benne vagy te magad is…

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Nem szabadna már hétvégén a munkahelyi dolgokon agyalnod. Legyél a kedveseddel, és ne rontsd el az együtt töltött időt! A hét nagy eseménye a Valentin-nap. Elítélheted, cikizheted, de csak akkor tedd, ha a kedvesed nem vár tőled apró meglepetést! Épp ezen a napon egy Mars-Plútó együttállás a főnököddel való összetűzés veszélyét jelzi. Térj ki előle!

Szingli Bika

Semmiképp se agyalj hétvégén munkahelyi ügyeken! Ezzel ahelyett, hogy pihennél, lefárasztod magad. A hét szinte kizárólag a Valentin napról fog szólni. Elítélheted, kicikizheted, de csak akkor tedd, ha ezzel nem bántasz meg senkit! Téged ez azért sem izgat, mert épp ezen a napon egy Mars-Plútó együttállás a főnököddel való összetűzés veszélyét jelzi. Vigyázz!

Bika éves horoszkóp 2024

Most minden a Valentin-napról szól (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A Vízöntőbe lépő Mars és Vénusz fellelkesít. Tele vagy tervekkel, ötletekkel, ami jó hatással lesz a szerelmedre is. Ebben a feldobott állapotban hozhattok döntést olyan témákban, amikben eddig nem sikerült. Közben vigyázz, mert a bolygók túlzásokra hajlamosítanak! Semmiben sem kedvező a túlzás, a merészségben sem. Hidd el, a szerelmed is így gondolja!

Szingli Ikrek

A Nap, a Plútó és a Merkúr is a Vízöntőben jár. Hozzájuk csatlakozik a héten a Mars és a Vénusz. Ezek a változások pedig fellelkesítenek téged. Tele vagy tervekkel, ötletekkel, ami jó hatással lesz rád. Ebben a feldobott állapotban hozhatsz döntést olyan témákban, amelyekben eddig nem sikerült. Közben vigyázz, mert a bolygók túlzásokra hajlamosítanak! Semmiben sem kedvező a túlzás. A merészségben sem…

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Hétvégén elemedben leszel. A párodnál most jobban viseled a tavaszi fáradtság jeleit. Nemcsak a vitaminok és a nyers gyümölcsök segíthetnek, hanem a nevetés is. A szerdai Valentin napotok a humortól lesz vidám. Sőt, ha kedveskedni akarsz a párodnak, akkor mosolyogj minél többet! Ebből tudhatja, nem hűlt ki a szenvedély, nem múlt el a szerelem.

Szingli Rák

A hétvégén jól leszel a bőrödben, majd a hét során lehangoltnak, fáradtnak érezheted magad. A bolygók szerint hajlamos leszel ezt költekezéssel kompenzálni. Ne tedd! Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek szerint hamar mínuszba kerülhetsz, ha nem fogod vissza magad. Sokat segíthet, ha őszinte vagy magaddal. Lehet, hogy mások turbékolása zavar…

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Egyre több bolygó figyelmeztet, hogy a kedvesed több kedvességre vágyik. Ne azt nézd, ő mit ad, a méregetés ugyanis nem vezet semmi jóra. A hétvégén és a hét során is - a Valentin naptól függetlenül - készülhetsz meglepetéssel neki. Az égi folyamatok azt tanácsolják, találj ki interaktív, közös programot! Ez közelebb hoz titeket egymáshoz.

Szingli Oroszlán

Több jelentkező van, de mindegyikben találsz kivetni valót. A Vízöntőben felvonuló bolygók szerint téged is kritizálnak a többiek. Ha ezzel foglalkozol, akkor folyamatosan lesz okod a sértődésre. Ez különösen érzékenyen érint Valentin-nap környékén. Hiába tagadod, szeretnél valakitől kedves gesztust kapni. Tudod már, ki az, akitől várod ezt?

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Szeretnél levegőt kapni, mellyel a párod is tisztában van. Hétvégén próbál tekintettel lenni az igényeidre, de tuti, hogy olyasmi adódik, amit nem tud egyedül megoldani. Ne engedd, hogy kínlódjon, segíts neki! A segítőkészség és a figyelem bármilyen virágnál, csokinál nagyobb ajándék, ami nemcsak Valentin-napon fontos. Meglepő?

Szingli Szűz

Irritálhat, sőt idegesíthet a Valentin-napi felhajtás és a sok giccs. De bosszankodás helyett foglalkozz azzal, amire van hatásod! A többit engedd el! Sokkal fontosabb az egészséged. A bolygók szerint kerülnöd kell a hideg, szeles, huzatos helyeket. A tél tartja még magát. Ne várd a tavaszt, de közben ismerkedhetsz, és találkozhatsz érdekes emberekkel…

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 10-11.: Érzelmes napok

A hétvége meglehetősen érzelmesnek ígérkezik a bolygók szerint. Pedig még nincs is itt a Valentin-nap. De miért is ne kezdhetnéd a szeretet, a szerelem ünneplését már ezen a hétvégén?

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Rosszul viseled, ha a közeledben bárki rosszul érzi magát. Különösen, ha a szerelmedről van szó. Olyan konstellációk lesznek az égen ezen a hétvégén és a hét során is, amelyek azt szimbolizálják, hogy te jobb passzban vagy nála. Ha segítenél neki, akkor vidítsd fel! Bármilyen őrült ötlet jól sülhet el. Az sem baj, ha széttrollkodod a Valentin napot…

Szingli Mérleg

A Vízöntőben felvonuló bolygók miatt képtelen vagy komolyan venni a szerelem kergetését és a Valentin-napot. De gúnyolódás helyett a humort válaszd! Nem csak azért, hogy ne bánts meg senkit, hanem azért is, mert a csúfolódás nem a te stílusod. Te képtelen vagy mások rovására poénkodni. Van, aki pontosan ezt szereti benned. Nézz körül, hogy észre vedd!

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Amíg a hétvégén lubickolsz a boldogságban, addig a hét során a családod és/vagy a fészekrakással kapcsolatos gondok nyomasztóan hatnak a kedélyedre. A párod szeretne felvidítani, de bármit mond vagy csinál, te ugrasz. Vedd észre, és kövess el mindent, hogy ne őt hibáztasd! Tudj róla, a legkritikusabb napok: szombat, szerda és péntek!

Szingli Skorpió

Bármikor bármin képes vagy bosszankodni. Kérdés, hogy bármikor bármin képes vagy-e nevetni? A hétvégéd egész jónak ígérkezik, de a hét során folyton olyan emberekkel lesz dolgod, akik miatt bosszankodhatnál. Kivéve, ha előhúzod a humorérzékedet, körül nézel, és keresed a kandi kamerát. Ebben az esetben hihetetlen jól szórakozhatsz. De ügyelj rá, hogy ne bánts meg senkit!

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Alig bírod kivárni a szerdát. Te már a hétvégén Valentin-napoznál. Téged nem érdekelnek a hagyományok, a szokások, a divatok, minden lehetőséget megragadsz, hogy elvarázsold a szerelmedet. Ne fogd vissza magad! Imádja, ha a kedvében jársz. Ha egymásra fókuszáltok, nincs kedvezőtlen konstelláció. Ám a külvilág próbál közétek állni…

Szingli Nyilas

Számodra fontosak a szeretteid. A szívedbe nemcsak a szerelmed, hanem a családod és barátaid is beleférnek. Ha még keresed a párodat, és még nem találtad meg, akkor kedveskedhetsz a többieknek. De vigyázz, mert valaki félreértheti a gesztusodat! Bár nem biztos, hogy baj, mert elgondolkodhatsz rajta, vajon eddig miért nem láttad meg benne a potenciális partnert…

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Februári horoszkóp 2024: mindenkinek jeleznek jót a bolygók

Ritka az, amikor kivétel nélkül minden jegynek jeleznek a bolygók pozitív fordulatokat, lehetőségeket. A különbség februárban csupán annyi, hogy lesz, akinek a hónap első, másoknak pedig a második felében futnak be a kiváló alkalmak. A lényeg, hogy mindenképpen élj vele!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Bár te télen születtél, most mégsem kedveled a telet. Már hétvégén, majd a hét során is a bolygók szerint lehangoltnak és elhagyatottnak érzed magad. A bolygók sorban lépnek ki a Bak jeléből, ezért a párodnak most többet kell szeretgetnie téged. A Valentin-nap jó ürügy lehet. Valószínűleg mindkettőtöknek erőt kell vennetek magatokon….

Szingli Bak

Nem leszel topon sem hétvégén, sem a hét során. A bolygók sorban lépnek ki a Bakból, amitől gyászos hangulat lehet úrrá rajtad. Úgy érezheted, téged senki sem szeret, pedig az égi folyamatok szerint van valaki, aki szeretne a kedvedben járni. Lehet, hogy ő bátortalan vagy már kikosaraztad korábban. Még megváltoztathatod a döntésedet. Gondold át!

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Jó hír, hogy a Vízöntőben a Naphoz, a Merkúrhoz és a Plútóhoz csatlakozik a Mars és a Vénusz. De az kevésbé jó hír, hogy szombaton, szerdán és pénteken feszültséget generáló fényszögek lesznek az égen. Mindez azt jelenti, hogy te még több figyelemre vágysz. Ha hallgatsz és vársz, biztosabb a csalódás. Okosabb lenne, ha szólnál.

Szingli Vízöntő

Sajnos már hétvégén elkezdheted sajnálni magad egy kellemetlen fényszög szerint. Ez megismétlődhet szerdán és pénteken. Amennyiben önsajnálatba süllyedsz, kisebb ez esély, hogy észre vedd azt, aki közeledni akar hozzád. Nincs könnyű dolgod, mert az a bolygófelvonulás, ami a Vízöntőben zajlik, kissé elvakíthat. Egy barát tanácsa jól jönne…

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A Vízöntő, a neve ellenére, téli levegős jegy, ami hideg szeles időt jelent. A Vízöntőben felvonuló bolygók szerint óvnod kell az egészségedet. Ugye látod, még nincs vége a télnek? Hallgass a kedvesedre, és öltözz rétegesen! Valentin napra vehetnétek egyforma sapkát, sálat, kesztyűt eltérő színben. Egyeztessetek! Ebben is egyet kéne értenetek.

Szingli Halak

A Vízöntő jelében felvonuló bolygók szerint óvnod kell az egészségedet. A Vízöntő, a neve ellenére, téli levegős jegy, ami hideg szeles időt jelent. Messze még a tél vége. Kerüld a hideg, szeles, huzatos helyeket, és öltözz rétegesen! Közben a Valentin-nap ürügy lehet arra, hogy ismerkedj. Persze csak annyira nyisd ki a szívedet, amennyire jól esik!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!