Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nem lesz bajod a hétfővel, kivételesen lelkesen kezded a hetet. A hét közepén ugyanakkor muszáj kicsit megállnod, és megvizsgálnod a büdzsédet. A föld dominancia ad elegendő türelmet és józanságot. Szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, utána a párkapcsolatod kerül a figyelmed középpontjába. Kérdezd meg a párodat, mire vágyik, mit szeretne?

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Amennyiben megúszod vita nélkül a hétfőt, akkor remek hét vár rád. Keddtől békésebb napok jönnek, innentől minden a kezedre játszik, és a terveid szerint haladnak a dolgaid. Ettől elégedettség és nyugalom száll meg. Pénteken jó hírt kapsz a munkahelyeden a fizetéseddel kapcsolatosan. Ez megszépíti a hétvégédet is. Gondolatban előre elköltöd a plusz pénzt, pedig nem kéne…

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Pontosan tudod, hogy egy jó ötlet semmit nem ér megvalósítás nélkül. Ez a hét a kivitelezésre alkalmas, érdemes lenne erre fókuszálnod. Ha nem tudod, hol kezdd el, kérdezz meg számodra hiteles embert, aki segíthet stratégiát készíteni. Utána ne hezitálj, hanem fogj hozzá, máskülönben sosem lesz semmi az egészből. A hétvégéd mozgalmasnak és változatosnak ígérkezik.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ha merev vagy, eltörhetsz! - erre figyelmeztet a Nap és Merkúr kvadrát Uránusz

Nem tréfálnak a bolygók, amikor azt mondják, hogy ha merev vagy, eltörhetsz. Ugyanis fix jegyekben járó bolygók között lesz februárban kétszer is nehéz fényszög: 4-én Nap és Uránusz, 21-én Merkúr és Uránusz között lesz kvadrát.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Vannak a közeledben józan emberek, akik a tényekre hagyatkozva alkotnak véleményt. Tanulhatnál tőlük. Nem hasznos mindig érzelmi alapon dönteni. Te utóbbiban jó vagy, pedig olykor a józanész a jobb tanácsadó. Hallgass a bolygókra, s most az ész vezessen a szív helyett! Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Végre felhőtlenül optimista leszel megint…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Esélyed sincs hétfőn megnyerni egy vitát, szóval jobb, ha kitérsz előle. Közben ne feledd a régi tanácsot: "Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz."! A folytatás a munkádban jelez lassú előrelépést. Ne sürgesd a folyamatokat, idővel minden a helyére kerül. Hétvégén a szombat utazásra, kirándulásra, a vasárnap családi ügyekre és az otthon csinosítására alkalmas.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Kiváló fényszögek támogatják a törekvéseidet egész héten. Akkor is, ha kerül "légy a levesbe". Szerdán dupla bolygó szembenállás nézeteltérés veszélyét mutatja. A bolygók azt javasolják, hogy kerüld a vitát. Most nem sok esélyed van meggyőzni a másikat. Később visszatérhetsz a témára. Hétvégén kedvezőbben látod az anyagi helyzeted alakulását, ami megnyugtató…

Szűz havi horoszkóp

Alapjában ez egy nagyszerű hét lesz mindenkinek (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Az égi folyamatok azt tanácsolják, hogy a magánéletedet ne teregesd ki! A közösségi oldalakra kitett fotók és sztorik megosztják a követőidet. Van, aki veled örül, és drukkol neked, de vannak páran, akik kárörvendőek. Nem kellene nekik okot adni az "örömre". Pénteken és szombaton nagyszerű fényszögek lesznek az égen, amelyek helyre állítják a lelki békédet. Ezzel jól zárul a heted.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

A hét nem indul túl fényesen: egy munkahelyi vitába úgy keveredsz bele, hogy valójában nem is rólad szól az egész. Amennyiben sikerül passzívnak maradnod, elül a vihar. Jobban teszed, ha a saját munkádra figyelsz. Legyél igényes, és csinálj mindent a legjobb tudásod, képességed szerint. Hétvégén pihenned kellene, ami persze nem jelent lustálkodást…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A szerdát leszámítva egy eredményes hetet tudhatsz magadnak. Szerdán viszont szinte keresztre feszítve érzed magad. Úgy tűnik, egyszerre kell megfelelned a munkában és otthon is. Ettől elmehet a kedved mindentől. Ha nem kapsz dicséretet, leállsz és átmész motiválatlanba. Hétvégén jót tenne neked a környezetváltozás. Mozdulj ki a négy fal közül!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Most ér földközelbe az üstökös, amihez hasonló ötvenezer éve nem járt erre

Igazán érdemes az eget pásztázni a következő napokban: február elején ér földközelbe a zöldes fényben derengő ZTF jelű üstökös, ami Magyarországról is látható.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán és csütörtökön olyan remek konstellációk lesznek az égen, amelyek az egész hetedet feldobják. A föld dominancia biztonságot és tervezhetőséget jelent, vagyis végre megnyugodhatsz. Közben ne törődj azokkal a hangokkal, amelyek sötét jövőt huhognak! Hétvégén meghívást kaphatsz. Mondhatsz rá nemet, de ha mégis megbánod, utólag változtathatsz. Örülni fognak neked…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Azzal indul a hét, hogy valaki beléd akar kötni. Meglepődhetsz a hevességen és az indokolatlan indulatokon. Tudd, hogy könnyen fölé keveredhetsz! Kérdés, hogy ez mivel jár. Legyél óvatos! A folytatás sokkal békésebbnek ígérkezik, ugyanis a bolygók szerint a józanság felülkerekedik. Lehet, hogy elnézést kér tőled később az illető. Hétvégén szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Többször fogsz olyan tanácsot kapni a héten, hogy hagyd az érzelmeket, figyelj a tényekre! Érdemes lenne megfogadnod, mert a föld elem dominál a következő napokban, ami pont a józanság előnyét hangsúlyozza. A hét második felében valamit nagyon szeretnél megvenni, de az utolsó pillanatban elbizonytalanodsz. Ha nem vagy meggyőződve, inkább halaszd el a vásárlást!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Februári angyalhoroszkóp 2023: mit üzen az őrangyalod a következő hónapra?

Az angyalok hatalmas erejű szellemi lények, akik azért jöttek a földre, hogy vezessék, védelmezzék és meggyógyítsák az embereket. Olvasd el, mit üzen neked az őrangyalod februárra!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!