Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn adódhat váratlan fejlemény, némi galiba, de te nagyon rugalmas vagy, és könnyen alkalmazkodsz a váratlan helyezetekhez. Most is ez történik. Ne hagyd, hogy apróságok elrontsák ezt a szép napot! Karácsony első napján ugyanis nagy lesz a jövés-menés, amit kimondottan kedvelsz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Elképzelhető, hogy hirtelen meg kell oldanod egy problémát. Csak nyugalom, könnyedén megoldod, mint bármikor máskor is, utána pedig nyugodtan ünnepelhetsz a családdal. Más nem zavarja meg a békés együttlétet és ünneplést.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn csak korlátozottan lesz kedved mélyebb beszélgetésekbe kapcsolódni, ezért ne engedd senkinek sem, hogy kisajátítson magának és rád öntse a problémáit. Nagyobb társasággal töltöd karácsony első napját, még szép, hogy megosztod mindenkivel a figyelmedet, és vidám témákról beszélgetsz.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Karácsony első napján legyél minél rugalmasabb, és minden nagyszerűen alakul (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Karácsony első napja megdobogtatja a szívedet. Örömmel töltöd az időt a szeretteiddel, s talán még egy kicsit meg is hatódsz. Nem baj. Nem mellesleg minden jobban alakul, mint remélted, és ha van közbe is jön némi akadály, az hamar elrendeződik. A meglepetések is jól sikerülnek, akárcsak a mennyei fogások.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehetséges, hogy valaki kissé kritikusabb lesz veled karácsony első napján. Lehetséges, hogy olyasmit véleményez, amihez semmi köze. Bárhogy is történjen, engedd el a füled mellett a megjegyzéseket és csak mosolyogj rajta. Karácsony első napján mindennél fontosabb a békés hangulat.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Most nem érdemes mereven ragaszkodni az előzetes tervekhez, mert lehet, hogy némi változás jön közbe. De ha nyugodtan és türelmesen alkalmazkodsz a fejleményekhez, akkor a végén minden sokkal jobban alakul, mint gondoltad volna.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Karácsonyi hosszú hétvégi horoszkóp 2023. december 23-26.: Vidám és áldott ünnepek

A horoszkóp szerint úgy tűnik, nagyon szép, jó hangulatú és vidám karácsonyod lehet. A négy napos hosszú hétvége most valódi kikapcsolódást jelent a szeretteid körében. Érdemes kiélvezni minden percét. És nem mellesleg jó nagyokat sétálni a friss levegőn.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Fontos ügyben kérheti valaki a véleményedet. Olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy jobb, ha nem kertelsz, hanem őszintén elmondod, amit gondolsz. A ködösítés félreértésekhez vezetne. Nincs miért aggódnod, mindenki jól fogadja a mondandódat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Minden remekül sikerül, és még annál is nagyobb elismerést és szeretetet kapsz a család részéről, mint amit előzetesen gondoltál. Érdemes volt hát okosan és lelkiismeretesen odatenni magadat, mert ez most is, mint mindig, kifizetődött.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Neked nincs sok gondod a lazasággal, amire karácsony első napján szükséged is lesz. Állj a többiekhez reális elvárásokkal, akkor biztosan nem csalódsz senkiben sem. A humorérzékedre is nagy szükség lesz, de abból sem lesz hiány.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 23-29.: A karácsony csodás, az ünnepek közti napok kevésbé

Csodaszép karácsonyt jeleznek a bolygók akkor is, ha párban élsz, és akkor is, ha keresed a társadat. Ám az idilli hangulat sajnos a két ünnep között már nem lesz jellemző. Legyél nagyon éber, és kerülj minden feszültséget. Meg az üzleteket is... Áldott és boldog karácsonyt!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szereted, ha pontos ütemterv szerint haladnak a dolgok, és mindenki tartja magát a megbeszéltekhez. Nos, épp ez nem sikerül hétfőn! Valamilyen változásra fel kell készülnöd: vagy lemondja valaki a meghívást, vagy a háztartásban romlik el valami. Próbáld meg a lehető leglazábban venni! Ez a titka mindennek!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Társaságban, a rokoni körben hirtelen kikívánkozhat belőled, mit gondolsz egy fontos és mindenkit érintő kérdésről. Lehet, hogy ez most nagyot fog szólni, ezért csomagold be a mondandódat egy kicsit az udvariasság mázába.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csodaszép nap elé nézel, amit a Skorpió Vénusz és a Halak Neptunusz fényszöge garantál. Megható pillanatokban, élményekben lesz részed, csupa olyasmiben, amit örökre elraktározhatsz a szívedben. Igazán áldottnak érzed ezt a karácsonyt.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!