Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Január utolsó napjaiban és február első napján sok fontos információra tehetsz szert, ha nyitott füllel és szemmel jársz. Megéri… A hét második felében reménytelennek tűnhet valami, amit terveztél. Ne idegeskedj, nem biztos, hogy végleg elveszett a lehetőség. Február első hétvégéjére rányomja bélyegét a telihold, ami gyerekes témák miatti civakodást hozhat…

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Jól indul a hetedet, aztán hamar felgyorsulnak a dolgok. Úgy érezheted, nem tudsz kellően gyorsan reagálni. Félsz, hogy lemaradsz valamiről, pedig erről szó sincs. Ha ilyesmin frusztrálod magad, akkor tényleg le fogsz fagyni. Bízz jobban a képességeidben! A hét vége felé és a hétvégén nem leszel a legjobb formában. Gyengélkedhetsz. Lehet, hogy többet kéne pihenned.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn, kedden és szerdán téged támogató konstellációk lesznek az égen. Fogd be a vitorládba a kedvező szeleket! Nem kell karrieristának lenned, hogy megkeresd azt a helyet, ahol megbecsülnek, megfizetnek. A bizonytalanságnak vegyél egy "oneway" jegyet Balira! Hétvégén a telihold óvatosságra int az utakon. Ne siess, és ne siettess senkit! Akkor nem lesz baj.

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2023: a remény esztendeje lesz a Nyúl éve

A vízi Nyúl éve 2023. január 22-én kezdődik, és 2024. február 9-én ér véget. A Nyúl jele a hosszú élet, a béke és a jólét szimbóluma a kínai kultúrában. Ez az esztendő az előrejelzések szerint a remény éve lesz. Mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Kínai horoszkóp 2023 az Astroneten.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön és pénteken leszel elemedben. Előtte úgy tűnhet számodra, hogy rajtad kívül mindenki pontosan tudja, mit kell tennie, hogy elérje a célját. Ne kezdd el sajnálni magad, mert az leblokkol téged! A hétvégéd akkor lesz nagyszerű, ha vidám társaságba mész. Még tart a farsangi időszak. Csak a pénzedre, a kiadásaidra ügyelj - javasolja az Oroszlán telihold.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Fura érzésed lesz a hét során többször is. Mintha téged elfelejtettek volna megkérdezni arról, hogy mit szeretnél. A párod, a főnököd és a családod is helyetted dönt. Meg vannak győződve, hogy tudják, neked mi kell. Ne sértődj meg rajta, inkább lásd meg, hogy jót akarnak! Hétvégén felpörögsz és visszaveszed az irányítást. Csak arra vigyázz, hogy ebből ne legyen vita!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hét első felében párhuzamosan több szálat kell tartanod a kezedben. Több ügyet neked kell megoldanod a munkádban. Bosszankodhatnál, hogy a többiek nem segítenek, de ne feledd a mondást: "Néma gyereknek anyja se érti a szavát." A hét második felében javul a tendencia. A hétvégén lesz telihold, ami az egészségedre nincs jó hatással. A prevencióra fókuszálj!

Szűz havi horoszkóp

Nehézségeket jelez az Oroszlán telihold a hétvégén (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyan lehetőségeket hoznak neked tálcán a bolygók, hogy tátva marad a szád. Ne sokat hezitálj, ragadd meg a kínálkozó alkalmat! Később ráérsz kitalálni, hogyan tudod kivitelezni. Ilyen nem adódik túl sűrűn az életben. A hét második felében a víz dominancia érzékenységet és sértődékenységet jelent. Lehetőleg ne húzd fel az orrodat! A hétvégéd mozgalmasnak, sőt kalandosnak ígérkezik.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Január utolsó napjaiban csendben kell figyelned, másképp lemaradsz olyasmiről, amit később bánnál. Csütörtöktől megint aktivizálhatod magad. Könnyen fog menni, mert elemedben leszel. Felveheted a fonalat és bekapcsolódhatsz közös ügyekbe. Szombaton lesz egy csúnya fényszög, aztán vasárnap telihold. Ez feszültté teheti az egész hétvégédet, ha hagyod.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Valaki nagy hatással lesz rád. Lenyűgöz a stílusa és a sikerei. Ne irigykedj! Inkább lesd el a titkát! Ha van párkapcsolatod, arra ügyelj, hogy a párodnak ne legyen oka a féltékenykedésre! Ha nincs még párod, most jó eséllyel ismerkedhetsz. A hétvégi telihold a közlekedésben okozhat fennakadásokat. Ne idegeskedj! Attól nem fog előbb elmúlni a dugó…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Feng shui tippek csillagjegyek szerint

Melyik csillagjegyben születtél? A feng shui horoszkóp szerinti alkalmazásával energetizáló és inspiráló környezetet teremthetsz magadnak!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Jól alakulnak az pénzügyeid, mégsem vagy elégedett - legalábbis a bolygók szerint. Fontos lenne számolnod, hogy megnyugodj. Nem ártana költségvetést készítened. Ha látod a számokat, megbizonyosodhatsz róla, hogy nincs baj. A hét során csütörtök és pénteken konfliktust mutatnak a bolygók. Hétvégén a telihold megint a pénz miatti aggódást szimbolizál.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Amilyen jól indul a heted, olyan ingerülten zárul. A hét elején tele leszel lendülettel, ráadásul több elismerést is kapsz. Ettől úgy érezheted, te vagy a király. De ne bízd el magad! Nem azért, mert jön a fekete leves, hanem hogy ne viseljen meg a szombati Nap-Uránusz kvadrát és a vasárnapi telihold! Semmit nem szabad személyes sértésnek tekintened.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Január mozgalmasan búcsúzik, míg február érzékenyen indul. Szinte minden nap lenne okod a duzzogásra. Mielőtt felhúzod az orrodat, vizsgáld meg, tényleg kitolás-e az, ami zajlik! Az sem ártana, ha észrevennéd, hogy olykor belefolysz olyasmibe, amiből ki kellene maradnod. Hétvégén a telihold megnehezíti az alvásodat, ezért érdemes lenne napközben is pihenned.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Az új utak embere: a Vízöntő semmilyen kategóriába sem fér bele

A Vízöntő az útkereső, az igazi idealista. A Vízöntőben megvan az erő és a bátorság ahhoz, hogy ne álljon be a sorba, mindig a saját, egyéni útját járja. Nagy szüksége van a világnak a Vízöntő energiára: olyan egyedi gondolkodás ez, ami kimozdítja a dolgokat a megszokott sémákból, holtpontról. Január 20-án, pénteken kezdetét veszi a Vízöntő hava.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!