Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Amilyen kiegyensúlyozottan búcsúzik az október, olyan zaklatottan indul a november. Amíg hétfőn és kedden harmonikus fényszögek lesznek az égen, addig péntektől vasárnapig diszharmonikus fényszögek borzolják az idegeidet. Fejfájás gyötörhet főleg a pénz miatt. Ha jót akarsz magadnak, írd össze, hogy miket kell kifizetned! Ettől hamar rend lesz a fejedben (is).

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Október utolsó két napja kifejezetten kedvező lesz a számodra. Nyugalom és bizakodás száll meg. Ne felejtsd ezt az érzést, mert szükséged lesz rá péntektől vasárnapig, amikor egy kellemetlen bolygóháromszög áll össze az égen: Bika Jupiter - Oroszlán Hold - Skorpió Nap, Merkúr, Mars. A közérzeted és az emberekbe vetett hited rendülhet meg. Semmiképp adj teret a kétségbeesésnek!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét kimondottan békésen indul. Te már érzed, hogy ez a vihar előtti csend. Míg a Mindenszentek és a halottak napja nyugodtan zajlik, a továbbiakról már nem mondható el ugyanez. Péntektől egy ronda bolygóháromszög összezördülést generál. Te két tűz közé szorulhatsz, mivel téged ez nem érint közvetlenül. Közvetíthetsz a vitás felek között, ha van türelmed. De ha elítéled az egészet, akkor inkább maradj ki!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Nagyon kedvezően indul a hét, de sajnos nem túl kedvezően végződik… (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a hét forduló pont lesz az életedben. Most kiderül számodra, vajon a pohár félig üres, avagy félig tele van. Lesz okod az aggodalomra, mert lesznek diszharmonikus fényszögek az égen. De ezzel párhuzamosan öt ragyogó fényszög segít neked, hogy meglásd a fényt az alagút végén. Szóval tőled függ, hogy a problémákra vagy a megoldásra fókuszálsz…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Békésen búcsúzik az október, amely méltó lesz majd a szerdai emlékezéshez is. Ne csinálj felhajtást! Csendben gyújts gyertyát, és hálával gondolj azokra, akik már nincsenek itt! Kedved szerint csatlakozhatsz a különféle halloween-i bulikhoz, de ne erőltess semmit! Péntektől óriási feszültség nehezítheti a dolgodat, s mivel az Oroszlán Hold is érintett, vigyázz az egészségedre!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A mondás szerint "Rend a lelke mindennek". S ez megadatik hétfőn és kedden, amely megnyugtató rád nézve. Szerdától, november 1-től már érezni fogod azt a feszültséget, amit egy pénteki Vénusz-Neptunusz szembenállás okoz. Vigyázz, mert olyan emberekkel kerülhetsz összetűzésbe, akik fontosak a számodra! Hétvégén a közlekedésben legyél óvatos! Ügyelj magadra és másokra is!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. október 28-november 3.: Civakodós hétvége, érzelmes hét

A több feszítő fényszög mellett a teliholdnak és a részleges holdfogyatkozásnak tudható be, hogy ez a hétvége sajnos kevésbé szól a harmóniáról, mint a feszültségről és a civakodásról. Ugyanakkor a bolygók szerint október utolsó két napja csodaszépen alakul, éppen ezért is kár lenne a hétvégével megmérgezni a kedvező lehetőségeket...

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Bolygód, a Vénusz pénteken szembekerül a Neptunusszal. Ez még a hét elején gyenge, de fokozatosan erősödik, és téged frusztrál. Neptunusz maga a köd, ezért nehéz lesz megfogalmaznod, hogy kivel vagy mivel van problémád. Ne ijedj meg! Keress olyan embereket, akikkel megoszthatod a gondolataidat, a bizonytalanságodat! Meglátod, a ventilálás sokat segít…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Félelmetes erejű bolygóháromszög áll össze az égen ezen a hétvégén: Bika Jupiter - Oroszlán Hold - Skorpió Nap, Merkúr és Mars. Ettől tarthatnál, ha nem tudnád, hogy szerdától öt szuper fényszög tompítja a feszültséget. Ritkaság, hogy ilyen sok kedvező konstelláció segít neked, éppen ezért az önmarcangolást és az aggódást jobb, ha szélnek ereszted.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Keresed magadban a bizonytalanság okát, de nem találod. Hol a munkád, hol családod miatt aggódsz. Nem ismersz magadra, pedig nincs veled baj. Egy pénteki Vénusz-Neptunusz szembenállást érzel, amelynek pontosan az a szerepe, hogy ne válj elbizakodottá, hanem folyamatosan dolgozz. Hétvégén őrült feszültségek lesznek az égen, és itt a földön is. Jobb lenne, ha kimaradnál a marakodásból.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz a Skorpió hava

A Skorpió havában mindig rákényszerülünk, hogy megválaszoljuk a fontos kérdéseket. És bár nem feltétlenül kényelmes ez, mégis szükségszerű, és elősegíti a fejlődést, a továbblépést. A következő csillagjegyek pozitív, sorsszerű fordulatra számíthatnak október 23-tól!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn és kedden a megnyugtató konstellációknak köszönhetően szépen búcsúzik az október. Ezzel összhangban a halottak napja is békésnek ígérkezik. Majd jön a fekete leves: sértődés, irigység és rivalizálás borzaszt el. Nem érted, hogy a környezeted miért süllyed ilyen mélyre. Nem a te dolgod az ítélkezés. Neked arra kell ügyelned, hogy te tisztességes maradj.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A szerdai munkaszüneti nap félbe vágja a hetet, ami kicsit megakaszthat a munkában. Egyébként is sok a feladatod, ami nehezebb, ha egy-egy folyamat nem mehet végig. De ne idegeskedj! Inkább élvezd a plusz szabadságot! És ha van kedved, csatlakozz egy vidám, bohókás halloween-i felvonuláshoz! A hétvégi feszültségek kezelhetőek, ha nem veszed személyesre a dolgot…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Tudd, hogy a bolygók vigyáznak rád! Ezen a héten öt szuper fényszög lesz az égen, amelyek, akár a biztonsági öv, megóvnak téged. Szóval bármi konfliktus adódik, megúszod. Maradj kedves és tapintatos, akkor is, ha a másik bunkón viselkedik. Ez pénteken lesz a legnagyobb kihívás, amikor a Vénusz-Neptunusz szembenállás sokkol. Hétvégén ezt is ki kell pihenned…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!