Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A pünkösd hétfővel kezdődő hét érzelmes, szentimentális hangulatot hoz neked is. Sokszor az lesz az érzésed, hogy megöregedtél, vagy talán baj van veled. Pedig szó sincs erről. Csütörtökön és szombaton a víz jegyben járó bolygók csodálatos fényszögei megható eseményeket szimbolizálnak. Június első hétvégéje nemcsak megható, hanem a telihold miatt ingerlékeny is lesz. Legyél óvatos!

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Május utolsó napjait használd arra, hogy minél több beszélgetésbe kapcsolódj be! Az égi folyamatok ugyanis azt jelzik, hogy valami fontos információ vár rád. Ehhez nyitott szemmel és füllel kell közlekedned. Június 1-jén és 2-án olyan nehéz fényszögek lesznek az égen, amelyek szerint valaki kihozhat a sodrodból. Ezt hétvégén ki kell heverned. Muszáj kikapcsolódnod, ha nem akarsz lerobbanni.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Jól indul a heted: hétfőn és kedden is lesznek szuper fényszögek, amelyek fellelkesítenek. Szivacsként szívod magadba tudást. Június első napjai ugyanakkor már felemásnak ígérkeznek. Egyrészt a munkádban akadályokba ütközhetsz, másrészt jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan. Utóbbi a hétvégédet biztosan bearanyozza. Végre megvehetsz olyasmit, amit régóta szeretnél. Vasárnap, a telihold napján viszont legyél nagyon óvatos!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2023: szenvedélyt és romantikát jeleznek a bolygók

2023 nyara szenvedélyesnek és kalandosnak ígérkezik, akkor is, ha még nincs párod, és akkor is, ha már van. Lássuk, mit mutat a nagy nyári szerelmi horoszkóp a párkapcsolatban élőknek és a szingliknek Székelyhidi Ágnes asztrológus szerint.

Tovább olvasom

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Pünkösd hétfővel indul a hét, ami arra jó, hogy kicsit utolérd magad. Persze nem kellene takarítanod egész nap, de a lelkednek jót tesz, ha rendbe teszed a kertet, a teraszt vagy az erkélyt. Utána elégedetten élvezheted az eredményt. Csodás hír, hogy csütörtökön és szombaton kedvező konstellációk lesznek az égen. Sőt szombaton egy csodás bolygóháromszög áll össze: Rák Vénusz - Skorpió Hold - Halak Neptunusz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A május lassan búcsúzik. Te jó emlékekkel gondolsz vissza erre a hónapra. Akkor is, ha igencsak próbára tettek a bolygók. Június 1-jén és 2-án feszült fényszögek lesznek az égen, két nap alatt öt nehéz fényszög nehezíti a dolgodat. Akkor jársz jól, ha semmit és senkit nem veszel túl komolyan. Hétvégén a víz dominancia lágyítja a helyzetet, és megkönnyebbülést hoz neked és a környezetednek is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Pünkösd hétfőn lesz egy Hold-Neptunusz szembenállás, ami összetűzés veszélyét mutatja. Azon fogsz kiakadni, hogy a másik fél ködösít. Fogadd el, hogy neki ez a taktikája, és ne erőltess semmit! Másnap könnyebb lesz tisztázni a félreértést. Ezt követően már csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki szentimentális módon viselkedik. Szerinted túlzásba esnek, de hidd el, ettől még nem fognak megváltozni. Ahogy te sem…

Szűz havi horoszkóp

Nagyon érzelmes hétre számíthatunk a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

A hét remekül indul. Nemcsak a munkaszüneti napnak örülhetsz, hanem szuper fényszögeknek is. Minden gördülékenyen megy most az életedben. Ha mégsem, akkor gyorsan megtalálod a megoldást. A folytatás ugyanakkor már nem lesz ilyen felhőtlen. Csőlátású emberekkel kell zöldágra vergődnöd. Szerencsére legkésőbb hétvégére rájössz, ez nem a te bajod, hanem az övék, mert saját magukat korlátozzák….

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Végre kezdeményezhetsz. Hétfőn és kedden megbeszélést, csütörtökön és szombaton érzelmi ügyek tisztázását. Minden témán áldás van. Olyan konstellációk segítenek neked, amelyek a sikert garantálják. Különösen akkor, ha tiszták a szándékaid. Figyeld meg, hogyan nyújtasz kezet, vagy a szemébe nézel-e a másiknak beszélgetés közben! Ez oda-vissza fontos üzenettel bír. Érdemes komolyan venned…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Ismét azzal találod szembe magad, hogy a te lelkesedésed és őszinteséged nem mindenkit hat meg. Hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap is kiábrándító tapasztalataid lesznek az emberek kicsinyessége és átlátszó játszmái miatt. A vasárnap ráadásul telihold napja, ami szíven üthet, mert a szívedhez közel álló ember akar "átverni". Nem biztos, hogy képes leszel türtőztetni magadat…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Igaz történetek: Hédi és az érző bonsai fa

Elképzelhető, hogy növény érzékelje az ember energiáinak, testi állapotának megváltozását? Nos, Hédi esetében éppen ez történt!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn már fogalmazod magadban, hogy kedden mit fogsz mondani a főnöködnek vagy a kollégádnak. Jól teszed, mert itt az ideje kiteríteni a lapjaidat. És jogosan várod el, hogy ő is ezt tegye. Készülj fel, hogy a viselkedésed meglepi a másikat! A reakciója ugyanakkor az ő felelőssége. Június érzelmes konstellációkkal indul. Ez meglágyítja a legkeményebb szíveket is. A tiedet és a többiekét is…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Fergetegesen jó hangulatban kezdődik a hét és záródik ezzel együtt a május. Ám a június már nem ilyen felhőtlen indulást jelez: két nap alatt öt nehéz fényszög lesz az égen, ami akkor okoz fejfájást, ha ragaszkodsz a saját igazadhoz. Persze joggal kérdezheted, mi máshoz ragaszkodhatnál? Június első hétvégéjén a víz dominancia elmoshatja a konfliktusokat szó szerint és átvitt értelemben is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Muszáj használnod a józan érveket a hét elején, ha nem akarod, hogy a másik fél ledomináljon. Jól időzített kérdés is nyerő pozíciót eredményezhet. Tedd fel azt a kérdést, ami megállítja a másik fölényeskedését! A június ennél jobban nem is indulhatna: csütörtökön és szombaton kedvező konstellációk lesznek az égen. Sőt szombaton egy csodás bolygóháromszög áll össze: Rák Vénusz - Skorpió Hold - Halak Neptunusz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás kezdődik az Ikrek havában

Május 21-én a Nap belép az Ikrek jegyébe, ami az álmok megvalósulását hozza 4 csillagjegynek. Ők jutalmat kapnak a sorstól, és ezzel egy új időszámítás veszi kezdetét az életükben.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!