Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az Oroszlán Hold feltüzeli az amúgy sem higgadt természetedet, úgyhogy most bármilyen nehéznek is tűnik, valahogy muszáj tudatosan fékezni az indulatokat. Történjen bármi, számoljon el tízig magadban, mielőtt reagálsz. Nagyon sok kellemetlen pillanattól és utólagos bocsánatkéréstől óvod meg magad.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valaki egy tervvel áll elő, és azt kéri, hogy te is vegyél benne részt. Talán mindkettőtöknek sikert hozhat ez a lehetőség, de egy esetleges kudarc téged egészen biztosan elkeserítene. Kövesd a szívedet és a megérzéseket ebben az ügyben, mert az sosem csapott be!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Úgy érzékeled mostanában, hogy egy hozzád közelálló ember folyamatosan változik, és mintha ő ennek egyáltalán nem lenne tudatában. Nem szabad túlságosan fennakadnod ezen, hiszen a világ is változik körülötted, vele pedig neked is változnod kell…

Ikrek havi horoszkóp

Energikus és izgalmas napra számíthatunk csütörtökön (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Már a Rák jegyében jár a Nap, ami számodra szuper lehetőségeket jelez. Ha van valami, amit régóta tervezel, azt ne halogasd tovább, érdemes belevágni, mert most könnyebben célt érhetsz. Igaz ez magánéleti ügyekre és munkára, meg valójában bármi másra is.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Oroszlán jegyében jár a Hold csütörtökön. Ma szívesen mutatod ki az érzéseidet, a vonzalmadat, szenvedélyt a párodnak, méghozzá igazán hozzád illő, grandiózus módon. Ezzel pedig lenyűgözöd a partneredet. Ha még csak az ismerkedés fázisában tart a kapcsolat, akkor most nagyot léphetsz előre…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön talán egy picit tele van a hócipőd, és úgy érzed, bármennyi energiát is beleölsz, nem úgy haladsz a feladatokkal, hogy tervezted. Nem kellene, hogy így legyen. Tekints objektíven a helyzetre és rá fogsz jönni, az alapprobléma az, hogy ismét túlzóak az elvárásaid magaddal szemben!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. június 19-25.: a növő Hold sikereket ígér

Nagyon kedvező hét jön, az újhold után közvetlenül erősen hat ránk a növő Hold, és segít a tervek megvalósításában. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha többször azon kapod magad, hogy elégedetlenkedsz, akkor talán itt az ideje a változtatásnak felismerni, hogy rossz úton jársz. Ma még talán csak a színfalak mögött tevékenykedhetsz, de hamarosan kilépsz az árnyékból és láthatóvá válik mindenki számára, hogy mit és hogyan gondolsz a jövőről.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Remélhetőleg már a szabadságodat töltöd, de legalábbis lazább a csütörtöki napod. Komoly elképzelések érlelődnek benned, de csak akkor valósulhat meg, ha van rá időd, szabad gondolati kapacitásod, hogy ezek tényleg energiát is kapjanak. Figyeld a gondolatokat, nagyon jó ötleteid lesznek egész nap.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön felszínre törhet a kreativitásod. Olyannyira, hogy nehéz most beemelni a racionális szempontokat, mert az alkotókedved szárnyal, és szívesen ötletelsz. Vidd tovább a kreatív énedet a munkába is! Elégedett leszel te is és a környezeted is az eredménnyel.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. június 17-23.: Boldogság és szerelem

A vasárnapi Ikrek újhold új lehetőségeket jelez. Szerdán pedig a Nap a Rák jelébe lép, és megkezdődik a csillagászati nyár is. Vajon mi mindent jeleznek a bolygók a szerelemben a következő napokra?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Előfordulhat, hogy bármennyire szeretnéd, nem sikerül mindent úgy elvégezni, ahogyan tervezted. Erre azonban ne az legyen a reakciód, hogy éjszakába nyúlóan dolgozol… Ha így teszel, holnapra alig marad az erődből. Miért is ne kérhetnél segítséget? Miért kéne neked egyedül mindennel megküzdeni?

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy extra erőfeszítéseket kell tenned csütörtökön ahhoz, hogy fenntartsd a kapcsolatot valakivel, aki fontos a számodra. Talán ez a kapcsolat személyes, de lehet üzleti is. Ha valóban számít a másik, akkor most több időt kell szánnod a közös egyeztetésre, beszélgetésre.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön egy feszült helyzetben valaki olyasmit tehet vagy mondhat, amit méltatlannak és igazságtalannak érzel. Érvelhetsz ellene, de talán most ez nem vezet eredményre. A legjobb, amit tehetsz, hogy eltávolodsz az illetőtől egy időre. Vedd úgy, az egész szóra sem érdemes.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!