Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Rengeteg információ érkezik, és különböző hatások érnek téged ezen a héten. Olykor az lesz az érzésed, hogy képtelen vagy lépést tartani az eseményekkel, pedig téged nem érintenek kellemetlenül a fényszögek. Sőt szerdától több kedves, segítőkész emberrel lesz dolgod. Köszönd meg, hogy vannak! Hétvégén vigyázz, mert valami többe kerülhet, mint amire számítottál!

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Négy harmonikus és három diszharmonikus fényszög lesz az égen a hét során, ami azt jelenti, hogy nagyobb az esélyed a harmónia fenntartására. Az is szerencse, hogy bolygód, a Vénusz szerdán jegyet vált, és megerősödik. A hét első felében egész jól boldogulsz, ám egy szombat esti Mars-Uránusz szembenállás vitát robbanthat ki váratlanul. Tegyél meg mindent, hogy ez ne harapózzon el!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Meglepetések érnek ezen a héten. Több is. Az egyik, hogy sokkal békésebben viseled a korábban idegborzolónak nevezett kihívásokat. A másik, hogy visszatér a vállalkozó kedved, és olyasmibe vágsz bele, amit eddig el sem tudtál képzelni. A harmadik szerint valaki végre megért, sőt értékel téged. Vigyázz, nehogy beleszeress! A többi meglepetés még meglepetés…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Vénusz a Mérleg jegyébe lép, és szerencsés fordulatokat jelez (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Az sem jó, ha te irigykedsz, és az sem, ha rád irigykednek. Ennek ellenére ezen a héten mindkettőre lesz példa. Mivel mások cselekvésére nincs hatásod, ezért csupán arra ügyelj, hogy benned ne kapjon teret az irigység! A kulcs, hogy valójában tudj örülni mások sikereinek, boldogságának, szerencséjének. Ha igen, nagyszerű, ha nem, fáradékonyabb leszel.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Anyagi és érzelmi gazdagságot élhetsz meg ezen a héten. Előbbi fantasztikus konstellációknak köszönhető hétfőtől csütörtökig, míg utóbbi keddtől szombatig érezteti a hatását. Figyelj viszont, mert sajnos most is kerül "légy a levesbe": kellemetlen fényszögek lesznek az égen hétfőn, szombaton és vasárnap. Szerencsére annyi jó dolog történik veled, hogy a rosszat könnyedén viseled, és bölcsen reagálod le.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A változékonysága ellenére is kedvelni fogod ezt a hetet. Szuper fényszögek előnyösen érintenek téged és a törekvéseidet hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön. Természetesen lesznek provokáló emberek és helyzetek, főleg hétfőn, szerdán és pénteken. Utóbbi a legrizikósabb, mert úgy fogod érezni pont a családod nem ért meg. Ez elkeseríthet. Pedig nem kéne…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. november 4-10.: Kemény hétvége után csodaszép hét

Nem lesz könnyű ezt a mostani hétvégét viták, konfliktusok nélkül átvészelni. De nagyon megéri a türelmes és elfogadó hozzáállás, mert a következő hét csodaszépen alakul a bolygók szerint. Minden napra jut majd valami jó...

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Szerdán bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe, ami a lehető legjobb hír számodra. Vénusz a szeretet, a szépség és a kis szerencse bolygója, vagyis innentől szerethetőbbnek, szebbnek és kicsit szerencsésebbnek érzed magadat. Még ezen a héten kapsz hízelgő visszajelzést. De semmiképp se bízd el magad! Maradj kedves, szerény és segítőkész! Ahogy eddig.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha kevély módon azt hiszed, hogy téged nem lehet megbántani, és nem érdekel, ki mit mond rólad, akkor tévedsz. Ezen a héten több fájó konstelláció rácáfol erre. Szombaton lesz egy Skorpió Mars-Bika Uránusz szembenállás, amit már hétfőtől egyre erősödő feszültségként érzékelsz. Ne hidd, hogy összefogott a világ ellened, és mindenki téged bánt!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Merkúr majd csak pénteken lép be a Nyilasba, de te már hétfőtől "prédikálsz". Életed során sokszor ért már az a vád, hogy kioktatod a környezetedet, meg hogy magas lóról beszélsz. Fogd vissza magad, és inkább kérdezz! Jól irányzott kérdésekkel is rávezetheted a másikat a megoldásra. Nem baj, ha nem a te érdemed lesz a másik "megvilágosodása"…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Erre vártunk régóta: a Szaturnusz elindul előre

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, az Idő ura hónapok óta hátrált, ami mindannyiunkat türelemre tanított, és komoly életleckéket adott. November 4-én végre előreindul, és ezzel új perspektívák nyílnak meg előttünk. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőtől csütörtökig olyan kedvező konstellációk vigyáznak rád, amelyek nem engedik, hogy lógasd az orrodat. Mostanában több tragédiát látsz a közeledben és távolabb is. Nem baj, ha ezek megérintenek, de semmiképp sem szabad megengedned, hogy elvegyék az életkedvedet. A hét végéhez közeledve és hétvégén provokáló, sőt ingerlő beszédet kell figyelmen kívül hagynod.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Saját jól felfogott érdekedben ki kell maradnod minden olyan szóváltásból, ami nem érint téged közvetlenül. Természetesen, ha kell, védd meg magadat, de minden más esetben maradj semleges és pártatlan! Ez különösen fontos lesz hétfőn, szombaton és vasárnap. Elszomoríthat, hogy egyesek még mindig ellenfelet vagy ellenséget látnak benned…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Ezen a héten is a saját naivitásod áldozatává válhatsz. Egy pénteki Merkúr-Szaturnusz fényszög már a hét közepétől érezteti hatását. Ez kiábrándulást hozhat. Azt hitted, a főnököd jobban értékel, de kiderül, hogy nem. Vedd észre, hogy nem az áll-e a háttérben, hogy tőled félti a pozícióját! Ne aggódj, kedden és szombaton is vigyáznak rád az égi folyamatok!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!