Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Rendkívül események zajlanak az égen, amelyek nem engedik, hogy unatkozz itt, a Földön. A hét elején az érzelmek dominálnak. Bármennyire akarsz, te sem tudod félresöpörni az érzelmeidet. A hét közepén lelkesítő lehetőségek jönnek a képbe, melyek hatására megváltozhat a korábbi elképzelésed. Szombaton a Nap átlép a Mérlegbe, ami felélénkíti a társasági életedet.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Örülhetsz, mert ezen a héten három nagyszerű fényszög jelez kedvező lehetőségeket. Csütörtök, szombat és a vasárnap lesznek a kedvenc napjaid. Ez azért is jó hír, mert konfliktussal indul a heted: kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen, ami megduplázza a vita esélyét. Ezt lehet rendezni a kedvező konstellációknak köszönhetően, vagyis a hét mérlege mindenképpen kedvező lesz…

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A munkádra fókuszálj a hét elején! Most alapozod meg a jövődet és az anyagi biztonságodat. Ha fáradtnak érzed magad, akkor kávé helyett próbáld ki a zöldteát, és egyél nyers gyümölcsöket, zöldségeket, csírákat! Bolygód, a Merkúr már előre megy, ami előrelépést jelez, de még hajlamos lehetsz elveszni a részletekben. Hétvégén a Nap jegyváltása fellélegzést ígér…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Rendkívüli eseményeket, lehetőségeket jeleznek a bolygók ezen a héten (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Rosszul érint, ha általad sokra becsült emberek veszekednek. Ezen a héten több vita szem- és fültanúja lehetsz. Még jó, hogy a te kedves, szelíd jelenléted lengéscsillapítóként működik ilyen necces helyzetekben. De ne vegyél semmit a szívedre, máskülönben le fogsz robbanni. Szombaton a Mérlegbe lépő Nap az otthonod csinosítására és családi program szervezésre ösztönöz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A te tüzedet semmilyen víz nem olthatja ki, mert szilárdan hiszel önmagadban. Akkor is, ha kritizálnak, akkor is, ha elmegy a kedved és akkor is, ha csalódnod kell. Sajnos ezekre lesz példa ezen a héten. De semmiképp se veszítsd el a bizakodást abban, hogy a rossz csupán átmeneti! A hétvégéd utazásra, kirándulásra, kiruccanásra tökéletes. Semmiképp se maradj otthon!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha a keddi Nap-Neptunusz szembenállás hatását átvészeled és nem sértődsz meg, nem fordítasz hátat senkinek, akkor kifejezetten jó heted lesz. Vértezd fel magad, és ne vedd személyesre a másik véleményét! Mindenkinek lehet véleménye, de nem biztos, hogy az rólad szól. Ezt vedd észre, és nem lesz baj. Hétvégén a Nap kilép a Szűzből. Ettől még lehet szép idő…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 16-22.: Újabb szakítópróba...

Mintha ismét tesztelnék az égiek a párkapcsolatokat. Nem lesz könnyű a hetet átvészelni konfliktusok, viták nélkül. De természetesen nem is lehetetlen. Szeretettel, empátiával minden nehézségen könnyedén átléphettek.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Egész héten valami fokozódó izgatottságot érzel. Szeretnéd hajtani az időt, de nem biztos, hogy érted az okát. Valójában a szombati Nap jegyváltására vársz. Reggel 08:39-kor a Nap belép a Mérlegbe, ami számodra különösen fontos változást jelent. Jön a születésnapod, ami remek alkalom az ünneplésre és új tervek szövögetésére. Ettől a hétvégéd és a kedved ragyogónak ígérkezik…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden a Skorpió Hold és a Bika Jupiter egymással szembekerül, ami téged igencsak felpaprikáz. Olyan emberrel lesz dolgod, aki nemcsak nehézkes, de még büszke is rá. Magadban morogsz, hogy ez milyen ostoba. Nehogy azt hidd, ez nem látszik az arcodon… A hét második fele sokkal biztatóbbnak tűnik, míg a hétvégéd egyenesen csodálatosnak. Főleg, ha kimész a természetbe.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Lesz itt minden: rivalizálás, érvelés, érzelmi manipulálás, lelkesedés, csalódás, csak nem ebben a sorrendben. Szóval unatkozásra nem sok esélyed lesz. Egyetlen dologra vigyázz: önmagadra! És arra, hogy mindig önmagad maradj. Annyi hatás ér, ami már igazi kihívás. Hétvégén hív az őszi természet. Ölelgess fákat, feküdj a fűbe, szagold az ősz illatát, töltődj fel!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2023.: ez vár rád a csillagjegyed szerint

2023 ősze a nyárnál békésebbnek ígérkezik. Az elmúlt hónapok több szakítást hoztak, az idő majd megmutatja, hogy van-e esély a folytatásra. Az ősz hűvösebb lesz, de nem hideg. A szenvedély forró napokat hoz párkapcsolatban élőknek és szingliknek egyaránt.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Amilyen zűrösen indul a heted, a végére annyira kisimul minden. Számíts rá, kedden semmi sem a terveid szerint alakul, viszont csütörtökön, szombaton és vasárnap összesen négy szuper fényszög lesz, amelyek garantálják a happy endet. Tehát totál felesleges idegeskedned, kapkodnod vagy a hibásokat keresned. A hétvégéd a Bak Hold miatt békésnek és kiszámíthatónak ígérkezik.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Semmiképp se vidd be a munkahelyedre a magánéletedet! A lehető legkevesebbet mesélj a családról és/vagy az otthoni konfliktusokról! Kedden olyan ronda bolygószembenállás lesz az égen, ami sajnos visszaélést jelez. Nem kéne támadási felületet adnod a kollégáidnak és a főnöködnek sem. Szombaton a Mérlegbe lépő Nap fellélegzést hoz neked szó szerint és átvitt értelemben is.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Mostanában a bolygók folyamatosan türelemre és bölcs hallgatásra "ítéltek". Ha megfogadtad a tanácsukat, akkor kevesebb konfliktusod volt. Ennek emlékeztetője várható kedden egy Nap-Neptunusz szembenállás formájában. Legyél most is okosabb a másik félnél, és ne menj bele piti vitákba! A hétvége ígéretes lesz, ha szeretnél kertészkedni vagy haladni a rendrakással.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!