KOS

Nem csak tavasszal eshetsz szerelembe. Például ez a hétvége szerelmes hangulatot hoz neked akkor is, ha van párod és akkor is, ha nincs. Előbbi esetben kérdezd meg, mire vágyik! Utóbbi esetben járj nyitott szemmel és szívvel!

BIKA

2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami kimondottan jó hatással lesz a közérzetedre és a hangulatodra egyaránt. Kicsit le leszel lassulva, de ezt se te, se a környezeted nem fogja bánni. Mivel megnyugtató a közeledben lenni.

IKREK

Hirdetés
Ez a hétvége több tevékenységre is alkalmas a bolygók szerint: készíthetsz friss költségvetést, átrendezheted a szobádat, játszhatsz a gyerekkel, vagy élhetsz a saját hobbidnak. Jó hír, hogy ez mind belefér, ha ügyesen osztod be az idődet.
Csodás hétvége következik (fotó: Shutterstock)

RÁK

Olykor idegesít a párod és/vagy a családod. Ezen a hétvégén is van esély ilyesmire. De bosszankodás helyett gondolj arra, hogy legalább vannak! Olyan szerencsés vagy, mert te tudod, mekkora kincs a szeretteiddel lenni. Erre emlékezz, és jobb lesz!

OROSZLÁN

Ez egy igazán szép hétvége lesz. Lehet, hogy kicsit elromlik az idő, és nem lesz már hőség, de ettől még gyönyörködhetsz az őszben. Gyűjthetnél színes faleveleket, terméseket, és ezekkel díszíthetnéd a lakásodat. Csodás hangulatot varázsolhatsz így.

SZŰZ

Egész hétvégén "vigyáz" rád a Bak Hold. Vagyis lehetsz hatékony. Ám jó lenne, ha jutna időd pihenésre, töltődésre is. Hiszen nem csak a mobiltelefonodat kell feltöltened, hanem a saját elemeidet is. Máskülönben lemerülsz, lebetegszel.

MÉRLEG

Ünnepelhetsz: szombaton reggel a Nap belép a Mérlegbe, vagyis jön a szülinapod. Ez izgalommal tölt el. Idén szeretnél valami bulit. Azon gondolkodsz, hogy te szervezd meg, vagy engedd, hogy valaki meglepetést szerezzen neked. Valódi dilemma ez…

SKORPIÓ

Valaki "hegyi beszédet" tart neked. Már nem először. Az égi folyamatok szerint végig kéne hallgatnod őt, és végre ki kéne szűrnöd azt, ami fontos útmutatás a számodra. Ebben segítségedre lesznek józanságra hajlamosító bolygó állások.

NYILAS

Csodálatos fényszögek lesznek az égen föld jegyekben járó bolygók között. Ez csodálatos lehetőséget ad neked arra, hogy a földön maradj, és racionálisan számolj. Nem csak a pénzeddel kapcsolatosan kell, ill. kellene képben lenned…

BAK

Ez a te hétvégéd lesz. 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami kedvező fényt vet a közérzetedre és a hangulatodra egyaránt. Ráadásul mind a 3 szuper fényszögben érintett a Bak Hold. Szóval panaszra nem lesz okod.

VÍZÖNTŐ

Szombaton reggel a Mérlegbe lépő Nap inspirálóan hat rád. Álmodozol, tervezgetsz. Jól teszed, mert ebből lesz majd a "nagy dobás". Szerencsére most föld jegyben járó bolygók segítenek, hogy a földön, a realitás talaján maradj.

HALAK

Meg fogsz lepődni, mert az, aki eddig irritált, most már nem tud. Vedd észre, hogy nem ő, hanem te, illetve a hozzáállásod változott meg! Ezek után az is kiderülhet, hogy sokat tanulhatsz tőle. Nem róla, sokkal inkább önmagadról…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!