Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Január második hete lendületesen indul. Tele leszel lelkesedéssel és tervekkel. Ezek pontosításához és megvalósításához hatalmas segítség lesz a csütörtöki újhold, ami kellő fegyelmet és célorientáltságot hoz neked. Ám téged a hasznosság és/vagy hatékonyság nem motivál, hiszen benned több a játékosság. A hétvége tökéletes lesz, hogy mindezt kiélhesd például valamilyen sportban.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A csütörtöki újhold számodra a hét fénypontja. Ki kellene találnod addigra, milyen téren kellene újítanod. Amennyiben szilveszterkor elfelejtettél új célokat kitűzni, most megteheted. Szerencsére ez az újhold föld jegyben áll, lehetsz tehát konkrét. Mindez az egész hetedet tervezgetéssel tölti meg. Hétvégén engedélyezz magadnak szórakozást, utazást, kikapcsolódást!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A második januári héten több olyan konstelláció lesz az égen, amely arra figyelmeztet, hogy ne folyj bele olyasmibe, ami nem a te dolgod! Vagy rád ripakodnak, vagy kinevetnek, vagy kizárnak azok, akik nem fogadják el a tanácsaidat. Ha nem akarsz kínos helyzetben kerülni, "told inkább a saját szekeredet"! A hétvége fellélegzést hoz. Vasárnap a Bakba lépő Merkúr gyakorlatiassá tesz…

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Egészen különleges új lehetőségeket jeleznek a bolygók a második januári héten (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Szeretnél átevickélni január második hetén. Nem sok motivációt érzel, és a céljaid sem egyértelműek. A csütörtöki újhold sokat segíthet, mert valaki példája elgondolkodtat. Az újhold szerint ő új ember lesz, vagy az újholdnak köszönhetően új szemmel nézel rá. Ettől hálát érezhetsz, de ne vele, hanem a saját feladatoddal foglalkozz! A hétvégén pedig adj időt magadnak a megértésre!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A karrieredért és a jövődért most sokat tehetsz, amit szerdán egy Nap-Uránusz fényszög, csütörtökön pedig a Bak újhold mutat. De ne várj azonnali elismeréseket! Könnyen lehet, hogy csak később lesz kézzel fogható az eredményed. A hétvégéhez közeledve a szerelem érzése vagy a vágya nőhet benned. Adj teret az érzéseidnek, és ne szégyelld kimutatni a vonzalmat!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A hét elején nem sok kedved lesz bizonyítani, mennyire szuper munkaerő vagy. Válj láthatatlanná, és a főnököd előtt inkább csak szerdától mutatkozz! A bolygók onnantól remek teljesítményhez segítenek hozzá. A csütörtöki Bak újhold merészebbé és optimistábbá tesz téged. A hétvége felemásnak ígérkezik: szombaton még a fáradtság dominál, de vasárnap valósággal eltámadsz…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. január 6-12.: Nagyszerű új lehetőségeket jeleznek a bolygók

Míg az első januári hétvége nem lesz igazán könnyű, addig a hét már egészen csodálatos új lehetőségeket tartogat akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat. Mindenképpen érdemes élni minden újdonsággal, és persze, ha még nem tetted, tervezd meg az évet, újíts és változtass, amit és amin lehet.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha vannak ötleteid, terveid, fogadalmaid az otthonoddal és/vagy ingatlan ügyekkel kapcsolatosan, akkor a csütörtöki újhold nagy lökést ad a megvalósításhoz. Vagy azért, mert átbillensz a holtponton, vagy azért, mert új inspirációt kapsz. Törekedj a kivitelezés megtervezésére is, mert az ötlet önmagában kevés! Hétvégén elemedben leszel. Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Van olyan ismerősöd, aki hatékonyabb, türelmesebb, sikeresebb nálad? Ő példaképed lehet. Irigykedés helyett lesd el, hogyan csinálja! A csütörtöki újhold új szempontokat mutathat meg neked. A január minden újításnak kedvez. Lendületben vagy még, használd ki ezt! A hétvégén ugyanakkor mindenképpen lazíts! Jót tenne a testednek, lelkednek, ha elutaznál vagy kirándulnál.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Bolygód, a Jupiter és rajta kívül még négy másik bolygó is föld jegyben jár. A Hold csak szerdán és csütörtökön, a Merkúr pedig vasárnaptól csatlakozik ezekhez a bolygókhoz. Mindez abban segít neked, hogy elméletek helyett konkrét legyél. Meg fogsz lepődni magadon, mert a szokottnál fegyelmezettebben intézed a dolgaidat. Hétvégén megjutalmazhatnád magadat például egy kiruccanással.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Bakba lép a Mars, és a siker 3 kulcsát adja meg nekünk

Január 4-én Mars a Bakba lépve fantasztikusan kitartóvá, szívóssá és fegyelmezetté teszi az embereket. Ez a siker 3 kulcsa. Kérdés, ki hogyan és mire tudja használni ezeket a kulcsokat. Horoszkóp a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Számodra a hét, a hónap és az év legjelentősebb újholdja a csütörtöki. A Bakban áll ugyanis együtt a Nap és Hold, és segítenek új célokat kitűzni, új erőforrásokat találni. Nem kell a régi szenvedést folytatnod… A tavalyi sémákat leteheted, és bátran kérhetsz segítséget. Újíthatsz abban is, hogy mostantól hétvégén nem dolgozol, hanem kényezteted magadat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Ebben az évben az első meglepetés hétfőn érhet. Olyasvalaki segíthet neked, ötletet ad vagy beprotezsál valakinél, akiről sosem gondoltad volna. Szerencsére neked nincsenek előítéleteid, és éppen ezért nagyobb az esélyed, hogy észre vedd és elfogadd. A sors küldte őt neked. Adj hálát érte! Hétvégén vállalkozz új programra! Téged felvillanyoz, ha valamit még nem próbáltál.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden az lesz az érzésed, hogy minden összefogott ellened, amit egy dupla visszataszító fényszög igazol. Jobb, ha erre a napra nem tervezel semmi nagy horderejű dolgot. A rutinon kívül ne csinálj semmit! Ellenben a szerda és a vasárnap kedvedre való napok lesznek. Ha ezzel tisztában vagy, akkor nem erőltetsz semmit, és nem bosszankodsz olyasmi miatt, amire nincs hatásod…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!