Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Igencsak vizesnek ígérkezik ez a hét (szó szerint és átvitt értelemben egyaránt). Különösen szerdán, csütörtökön és pénteken. Ne gyere zavarba, ha meghatódsz és könnybe lábad a szemed! És ne vedd érzelmi manipulálásnak, ha valaki más teszi ugyanezt! Június utolsó hétvégéjén fantasztikus állapotban leszel. Lelkesedésed az egekig emel, ami nemcsak neked kedvező, hanem a környezetednek is.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

A hétfő és a kedd alkalmas a karriered építésére, de a szerda már nem. Amit nem tudsz a hét első két napján elintézni, megbeszélni, azt halaszd el! Egy szerdai Merkúr-Szaturnusz fényszög szerint el kéne utaznod, vagy végre kivehetnéd a nyári szabadságot, szóval lassítanod kellene, máskülönben "felrobbansz". Még négy hétig jár a Mars a Bikában, ezalatt mindenképpen dolgozz ki saját módszert a feszültség gyors levezetésére!

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nagyszerűen indul számodra június utolsó hete. Ragadj meg minden alkalmat hétfőn és kedden az egyeztetésre! Tudd, hogy a zsebedre megy a sikeres kommunikáció! Nagyszerű konstellációk szerdán és csütörtökön fizetésemelést, vagy egyéb módon, extra bevételt jeleznek. Péntektől lehetőség nyílik barátokkal közös programra. Ha ők nem kezdeményeznek, hívd te őket!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Az év egyik legvarázslatosabb hete a mostani (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a te heted, lenyűgöző fényszögek lesznek az égen. Ezek mindegyike arról szól, hogy jó úton jársz, ne hagyd abba, ne add fel, amit elkezdtél! Szerdán és csütörtökön dupla szuper fényszög lesz az égen, ami dupla esély az elégedettségre. Ezen felül a csütörtöki Hold-Szaturnusz és a pénteki Hold-Neptunusz együttállás külföldi utazás és/vagy továbbtanulás lehetőségére világít rá. Hétvégén mérlegelned kellene…

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Erőltesd meg magadat, és nyisd ki a füledet a hét elején! Valaki fontos információt, hasznos tanácsot mond/mondana. Az a bajod vele, hogy számodra ő nem hiteles, nem megbízható, nem komplett. De most ne hírhozóra, hanem a hírre figyelj! A hét második felében nem szabadna a tartalék pénzedhez hozzányúlnod. A hétvégén fel leszel dobódva, amelynek oka, forrása lényegtelen… Egyszerűen csak érezd jól magad!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Bolygód, a Merkúr szerdán a legkedvezőbb fényszöget alkotja a Szaturnusszal, amely Kronosz, az Idő ura. Ebben az az igazán kedvező, hogy a bolygók nemcsak ezen az egy napon, hanem gyakorlatilag az egész héten a malmodra hajtják a vizet. Vagyis itt az ideje lépéseket tenned. Emellett készülj fel, hogy csütörtökön és pénteken valaki összezavarhat. Szerencsére a hétvégén ki- és/vagy letisztul a kép…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 22-28.: Igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók

A szombati teliholdat leszámítva igazán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók a párkapcsolatokban és a párkeresésben egyaránt. Ehhez persze nagyon fontos, hogy türelemmel, megértéssel fordulj minden helyzetben a társad, a másik ember felé. A horoszkóp javaslatai most is segítenek ebben.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

A jövőd megtervezése és megalapozása legyen június utolsó hetének fő feladata! Ne halogasd tovább a dolgot! Szinte minden napra jut egy remek fényszög, ami segít, kitalálni, kitűzni a céljaidat. Érdemes lenne leírnod ezeket, és sorrendet állítani. Írhatsz oda határidőket és erőforrásokat is. Hétvégén a szerelemé a főszerep. Szeress és engedd, hogy szeressenek!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Irigylésre méltó dolgod lesz egész héten. Fantasztikus konstellációk arról árulkodnak, hogy eljött az aratás ideje. Ne szerénykedj! Szedd le, élvezd a munkád, kitartásod gyümölcseit! Persze, mint mindig, most is lesznek fanyalgók, akik nem hisznek benned. Ha folyton velük foglalkoztál volna, nem tartanál ott, ahol most tartasz. Ezt (is) megünnepelheted a hétvégén…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

A hét során többször érzed úgy, hogy a családod és a párod is teszteli tűrőképességedet. Szinte minden szeretted elmegy a határig. Nehéz eldöntened, hogy te vagy türelmetlen velük, vagy ők viszik túlzásba a rád hagyatkozást. A legbölcsebb, ha a történések, mondatok mögé nézel, mert így rájössz, hogy mire vágynak valójában. Hétvégén visszatér a béke, ami nem unatkozást jelent.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Rák hava: 1 éves születésnapi horoszkóp a Rák jegyűeknek

Június 20-án lép a Nap a Rák jegyébe, és ezzel együtt megkezdődik a Rák hava. Minden Rák szülöttnek nagyon boldog születésnapot kívánunk. Olvassátok el éves születésnapi horoszkópunkat. Izgalmas és tanulságos lesz!

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Június utolsó hetén akár dolgozol, akár szabadságon vagy, minden beszélgetésbe kapcsolódj be! Nem kell beleszólnod, elég, ha kinyitod a szemedet és a füledet. Annyi információ és hír jön, amit "befőttes üvegbe" kellene zárnod, hogy később felhasználhasd. Neked mindig több időre van szükséged, hogy feldolgozd a hallottakat. Hétvégén szakíthatnál erre időt a lazítás mellett.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Olyan embertől kapsz a hét elején elismerő, dicsérő szavakat, akitől egyáltalán nem számítottál ilyesmire. De nem engedi a sors, hogy elbízd magadat, mert szerdán jön a hideg zuhany. Egy másik ember kritikája ugyanis leforrázhat. Kérdés, számítanak-e ezek, vagy belülről merítesz erőt és motivációt? A szerdai Merkúr-Szaturnusz fényszög szerint kedvezően alakulnak a pénzügyeid egész héten…

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Panaszra nem lesz okod június utolsó hetében. Szerdán és csütörtökön dupla szuper fényszög garantálja, hogy végre érezd, jó felé mennek a dolgaid. Szerencsére nemcsak ezen a két napon, hanem gyakorlatilag egész héten körbe lebeg a siker. Ugye, tudod, hogy megérdemled? Június utolsó hétvégéjén a retrográd Szaturnusz nosztalgiázásra hajlamosít. Nincs ezzel semmi baj.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!