KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Telihold és egy vita után nem szabad a sérelmeiteket hurcolnotok. Már hétvégén és a következő héten is kihívás mindkettőtöknek - de különösen neked -, hogy ne hánytorgasd fel a nézeteltéréseket. Ha nem békéltél meg a vita eredményével, akkor szerdán vagy csütörtökön visszatérhetsz rá. De csak akkor, ha alapvetően jó a hangulat köztetek…

Szingli Kos

A pénteki telihold után még nyalogatod a sebeidet. Pedig tudod, ha valaki megbántott, akkor eljátszotta mindkét esélyét: ilyet először és utoljára tehetett meg veled. Emlékezz vissza! Hányszor adtál régi embereknek új esélyt? És mi lett belőle? Te tapasztalatokkal gazdagodtál. Pont ezt a tapasztalatot kell/kellene október első napjaiban hasznosítanod…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Jó neked - mondhatja a kedvesed. Igaza van, hiszen már szombaton összeáll, majd kedden teljesedik ki egy hatalmas föld bolygóháromszög (Bika Hold - Szűz Merkúr - Bak Plútó), amely egész héten "vigyáz" rád. Vagyis minden fejtörést okozó probléma megoldódik, főleg, ha a tőled megszokott módon kapkodás nélkül reagálsz. Ez a kedvesedre is jó hatással lesz.

Hirdetés

Szingli Bika

Irigykedhetnek rád néhányan. Jogosan. Tudniillik már szombaton összeáll, majd kedden teljesedik ki egy hatalmas föld bolygóháromszög (Bika Hold - Szűz Merkúr - Bak Plútó), amely egész hetedre kedvezően hat rád. Ha nem kapkodsz, minden fejtörést okozó problémád egyszerűen megoldódik. Ennek csak azok tudnak örülni, akik drukkolnak neked. Az ő társaságukat keresd!

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Megkönnyebbülést, sőt fellélegzést hoz számodra az október. Kedden és szerdán az Ikrek Hold, csütörtökön a Mérlegbe lépő Merkúr mutat kedvező irányú változást a hangulatodban és a közérzetedben is. Mivel te is levegős jegyben születtél, és az előbb említett bolygók is a levegő elemet erősítik, a beszélgetés minden konfliktus leghatásosabb ellenszere lesz…

Szingli Ikrek

Végre kedden és szerdán az Ikrek Hold, csütörtökön a Mérlegbe lépő Merkúr fellélegzést hoz neked. Sokat javul az optimizmusod és kreativitásod is. Ez nem csak a közérzetedre, hanem a kisugárzásodra is kedvezően hat. Tehát ne lepődj meg, ha egyre több meghívást és/vagy üzenetet kapsz. Tőled függ, melyikre reagálsz. Ne engedd ki az irányítást a kezedből!

Nagyon különleges és szép hétre számíthatnak a párok és a párt keresők (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nem szereti a párod, amikor pesszimistán, vagy önsajnálóan nyilatkozol. Nem csak a kapcsolatotokra van ez kedvezőtlen hatással, hanem a saját közérzetedre is. Október kissé döcögősen indul, de csütörtöktől fokozatosan javul minden. Vedd észre, hogy nem kellene ennyire kiszolgáltatottnak lenned! Se az aktuális problémáktól, se mások véleményétől.

Szingli Rák

Október már az év utolsó negyedévének kezdete. Emiatt érezhetsz sürgetést. Hol az áhított szerelem? Mindez a hét során hullámozhat benned. Lesz, amikor legyintesz, és lesz, amikor vadul belevágsz a párkeresésbe. Tudd, hogy ez normális! Nem baj, ha nem vagy következetes. Mindig minden helyzetben add önmagadat! Ezzel nem fogsz csalódást okozni soha senkinek.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Október első napjaiban még mindig a pénzügyeid tisztázása aktuális a bolygók szerint. Nincs baj, de ha ezt el is szeretnéd kerülni, akkor kicsit húzd össze a nadrágszíjat. Kérdezd meg a szerelmed véleményét! Tuti, hogy ő is a takarékosságra szavaz. Pláne, ha év végére terveztek valami utazást, vagy a karácsonyi ajándékokon nem akartok spórolni.

Szingli Oroszlán

Furcsán érzed magadat. Nem szoktál ennyire passzív és demotivált lenni. Nem érted, mi a baj veled, holott tényleg nincs semmi baj. Egyszerűen most kívülről kell szemlélned, hogy a többiek küzdenek, örülnek vagy panaszkodnak. Ebből te sokat tanulhatsz a hét során, nemcsak másokról, hanem önmagadról is. Mindez jól jön a párkeresésben is…

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Kimondottan kedvező konstellációk lesznek a héten. Bolygód, a Merkúr csütörtökön kilép a Szűzből, de addig még elemezgethetsz és foglalkozhatsz a részletekkel. Ezt nem mindig értékeli a kedvesed. Olykor attól tart, hogy őt is ilyen kritikus szemmel nézed. Legyél vele kíméletes! Legalább vele! Meglátod, hogy hamar megnyugszik…

Szingli Szűz

Nem sokan értik és/vagy értékelik azt az analitikus habitusodat, ami alapvetően jellemez téged. Ezt olykor észre veszed, olykor nem. Október első napjaiban még elemezgethetsz, majd bolygód, a Merkúr csütörtökön kilép a Szűzből, és megváltozik a hozzáállásod. Megkönnyebbülhetsz, mert valld be, időnként neked is terhes az a maximalizmus, amivel önmagadhoz állsz…

Ez is érdekelhet

Októberi angyalhoroszkóp 2023: ezt üzeni az őrangyalod a következő hónapra

Minden lélek kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja az ártó energiákat. Olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét. Októberi angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

A szerelmed imádja a hangodat. De csak akkor, amikor nem a szorongásaidról beszélsz. Október első napjai semmiképp se teljenek panaszkodással! Tudnod kell, az önszuggesztió, illetve autogén tréning úgy működik, hogy minden, amit kimondasz, utasításként hat az elmédre. Tehát cseppet sem mindegy, mit mondasz ki, mit hallasz meg…

Szingli Mérleg

Lapoznod kell a naptárban: kezdődik az október. Szuper hír, hogy az első hét tele van remek fényszögekkel. Ezek többsége arra figyelmeztet, hogy gondosan ügyelj rá, mit mondasz ki. Tudnod kell, ezzel teremtesz. Tudtad, hogy az önszuggesztió, illetve autogén tréning úgy működik, hogy minden, amit kimondasz utasításként hat az elmédre? Olvass utána!

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Kettesben alapvető az őszinteség. De nem tartozik mindenkire, ha épp nem vagy topon. Ez a hét igencsak változékonynak ígérkezik. A kedveseddel megoszthatod, mi bánt, mi aggaszt, de a többieknek ne áruld el! A kedvesed sem mindig ért téged. Semmiképp se sértődj meg ezen! És ne kezdd el sajnálni magadat! Ettől még szeret téged.

Szingli Skorpió

Október első napjaiban a magány rád zuhanhat, amelynek fő oka, hogy nem tudod megosztani a bánatodat, kétségeidet, problémáidat egy társsal. A bolygók szerint nem vagy magadra hagyva, hiszen a barátok támogatnak téged. Ugye ez nem rossz? A barátok kevésbé "vékony jég", ugyanakkor a szerelemhez kicsit meg kellene erősödnöd. Pontosabban a derűlátásodnak.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

A zsebed fogja bánni, ha nem maradsz a realitás talaján. Ezen a héten is hajlamos leszel elszállni, még szerencse, hogy a szerelmed segít téged a földön tartani. Mielőtt bármibe fejest ugranál, beszélj vele! És ne fogd fel a reakcióját leforrázásnak! Vedd észre, halld meg a ráció okos hangját! Majd adj hálát, hogy ilyen remekül kiegészítitek egymást!

Szingli Nyilas

A mozgalmas hétvége után hétfőn és kedden egy mesteri bolygóháromszög áll össze az égen, ami a józanságban segít neked. Jól tennéd, ha a realitás talaján maradnál, máskülönben nagyot fogsz pottyanni. Különösen a pénzügyek jelentenek kihívást most (is). Van valaki, aki segít neked a földön maradni. Mielőtt bármibe fejest ugranál, beszélj vele!

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Ennél jobban nem is indulhatna az október: egy lenyűgöző föld bolygóháromszög áll össze az égen: Bika Hold - Szűz Merkúr - Bak Plútó. Mindez téged igazol, hogy nagyon is jól tettél vagy nem tettél valamit. Ha nem akarod megbántani a párodat, akkor ezt ne dörgöld az orra alá. Ám ha nem bírod visszafogni magadat, akkor borítékolható a sértődés. Ezzel legyél tisztában!

Szingli Bak

Úgy tűnik, hogy kedvenced lesz az október. Főleg, ha úgy folytatódik, ahogy kezdődik: egy szenzációs föld bolygóháromszög áll össze az égen: Bika Hold - Szűz Merkúr - Bak Plútó. Ez téged igazol, mert kiderül, hogy jól tetted, amit tettél. Bárki bármit mond, neked elég, ha tudod. Nem kell ezzel hakniznod, mert csak még több irigyet szerzel. És nem célod. Igaz?

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A köztetek lévő különbségek október első napjaiban még szembetűnőbbek lesznek. Nem baj, ha nem vagytok egyformák, de tudd, hogy ez őt jobban zavarja! Szerdán és csütörtökön kedveznek a bolygóállások, ha erről beszélgetnél a kedveseddel. Kijelentő mondatok helyett inkább kérdezz! Hamar kiderül, szerinte mi a kapcsolatotok gyengepontja.

Szingli Vízöntő

Hol tartasz a párkeresésben? Ezerrel keresel vagy lemondtál róla? Bízol abban, hogy megtalálod vagy reménytelennek érzed? Mindegy, mit gondolsz, elengedhetetlen, hogy október első napjaiban bosszankodás helyett mosolyogj a különbségeken. Nem azt az embert kell keresned, aki pont olyan, mint te, hanem olyat, aki hasonlít hozzád…

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Mocorog benned egy gondolat: jó lenne tanulni valamit vagy utazni. Érdemes lenne erről beszélgetned a pároddal. Október első napjaiban a szerda és a csütörtök kiválóan alkalmas erre. Olyan remek konstellációk lesznek az égen, amelyek mindenféle kommunikációnak kedveznek. Szóval nem csak a pároddal beszélgethetsz a terveidről…

Szingli Halak

Az embert a tervei, vágyai viszik előre. Neked is jót tesz, ha motivál valami. Az asztrológus az égre néz, és azt látja, jót tenne neked, ha tanulnál valamit vagy utaznál. Mindkét esetben új információk, tudás és élmény birtokába jutsz. Ennek tükrében keresd meg, melyiknek van jelenleg realitása az életedben! Megoszthatod a terveidet egy bizalmasoddal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!