Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A pünkösd hétfővel induló heted eseménydúsnak ígérkezik: három bolygó (Nap, Vénusz és Jupiter) lép az Ikrekbe, ami a tanulásról, az utazásról és a kommunikáció fontosságáról szól. Ezen a héten most már mindenképpen el kell szánnod magad valamelyikre. A csütörtököt ugyanakkor kerüld, mert ezen a napon, három bolygó-szembenállás mutat akadályokat. Ettől gyorsan elmehet a kedved. Péntektől kedvezőbb konstellációk jönnek.

Kos havi horoszkóp

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Konfliktusokkal terhes heted lesz: keddtől csütörtökig, a három nap alatt négy bolygó-szembenállás szerint több irritáló emberrel lesz dolgod. Tőled függ, milyen vitába mész bele, illetve maradsz ki. Ne feledd, "minden csatát megnyersz, amit nem kezdesz el"! Ha nem veszed fel a kesztyűt, péntektől már békésebb napok jönnek. Hétvégén a vasárnapot jobban fogod kedvelni.

Bika havi horoszkóp

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Eljött a te időd: ezen a héten három bolygó (Nap hétfőn, Vénusz csütörtökön és Jupiter vasárnap) lép az Ikrekbe, mely ritka és rendkívül kedvező lehetőség a számodra. Hétfőn kezdődik a hónapod, és jön a születésnapod. Ám a csütörtöki telihold kellemetlen nézeteltérést jelez. Még aznap Vénusz, a kis szerencse bolygója, majd vasárnap Jupiter, a nagy szerencse bolygója áll melléd… Jól hangzik?

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Ezen a héten nagy változások zajlanak égen és földön egyaránt (Shutterstock)

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfői pünkösdi nap még esélyt ad a kikapcsolódásra, épp ezért ne aggódj a munkád miatt. Keddtől több összezördülésnek leszel szem- és fül tanúja. Lehetőleg egyikbe se folyj bele! Az összezördülések arra jók, hogy az emberek kimondják a véleményüket, és így esély nyílik a kompromisszumra. Szóval ne ijedj meg! Péntektől jön a megbékélés, amelynek köszönhetően a hétvégéd jónak ígérkezik.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hét során lesznek olyan bolygó-szembenállások, amelyek a munkahelyedet érintik, és lesznek olyanok, amelyek a vállalkozó kedvedet. Egyik sem lesz sima ügy. Bölcsen tennéd, ha nem most döntenél. Csak péntektől mutatnak jobb szériát az égi folyamatok, ám onnantól olajozottan megy minden. Hétvégén fel leszel dobódva, visszatér az optimizmusod és az életkedved.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Kösd fel a felkötni valót! Ezen a héten három bolygó: Nap hétfőn, Vénusz csütörtökön és Jupiter vasárnap lép az Ikrekbe. Innentől párhuzamosan több eseményre kell reagálnod. Először is sokkoló lehet számodra a változás iránya, másrészt egyszerre egy témára tudsz koncentrálni. Ha nem akarsz kiborulni, maradj éber, és mindig csak az aktuális kérdéssel foglalkozz! Ne fuss előre, és nem lesz baj!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 18-24.: Boldogság után viharfelhők

A pünkösdi hosszú hétvége nagyszerűen alakul a bolygók szerint. Ám az ünnepek utáni hétre a horoszkóp már rázósabb napokat jelez a pároknak és a párkeresőknek. Legyél résen!

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Rád kifejezetten inspirálóan hatnak az Ikrekbe lépő bolygók. Hétfőn a Nap, csütörtökön a Vénusz, vasárnap a Jupiter lép az Ikrekbe, s innentől nem lehet veled bírni. Tele leszel tervekkel. Csak azt kell kitalálnod, milyen sorrendben fogj hozzá a megvalósításhoz. Ez kellemes teher, de közben ne kalandozzon el a figyelmed! Több bolygó-szembenállás balesetveszélyt jelez. Legyél éber és elkerülöd!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Minden adott egy (vagy akár több) heves vitára. Keddtől csütörtökig - az égi folyamatok szerint - felpaprikázott hangulatban nem tanácsos beléd kötni. De valójában az a baj, hogy szinte mindent úgy élsz meg, hogy beléd akarnak kötni a többiek. Igyekezz ezt leküzdeni! Közben a kiadásaid megnőhetnek, az is lehet, hogy kölcsönfelvételén töprengsz. Ez több bolygó szerint aktuális. Nem kell kapkodnod.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Bolygód, a Jupiter vasárnap átlép az Ikrekbe, ami szerelmet hozhat neked. Mivel ezen a héten a Nap és a Vénusz is átlép az Ikrekbe, biztos, hogy több izgalmas találkozás vár rád. Ám a csütörtöki telihold nézeteltérést szimbolizál. Legyél mindenkivel türelmes, elnéző és kedves! Nem tudhatod, később kivel kell majd hosszabban együttműködnöd. Vicces szituációk adódhatnak…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek élete legjobb nyara következik 2024-ben

Hatalmas energiák hatnak ránk idén nyáron. 2024 május 26-án Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép az Ikrekbe. A Plútó a Vízöntőben szeptemberig hoz nagy sorsfordulatokat. 4 csillagjegy életében ezek a folyamatok nagyon szerencsés eseményeket indítanak el, számukra életük legjobb nyara következik.

Tovább olvasom

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

A pünkösd hétfővel induló hét számokban: három bolygó lép az Ikrek jegyébe, öt bolygószembenállás és hat szuper fényszög lesz az égen. Neked leginkább az egészségedre és a munkádra kell vigyáznod. Mindkettő fontos alapja az életednek. Mindkettő megérdemli, hogy megbecsüld, hiszen téged szolgál. Hétvégén a levegő és a föld dominancia a szabadban eltöltött időt támogatja.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

A bőröd alatti bizsergésből érezheted, tényleg itt a tavasz. Ideje vállalkozni, és az újévi fogalmak listáját átböngészni. Ezen a héten három bolygó (Nap hétfőn, Vénusz csütörtökön és Jupiter vasárnap) lép az Ikrekbe. Innentől párhuzamosan több téma izgat, nem könnyű választani, hogy melyikkel kezdd. Olyan leszel, mint a kisgyerek a cukorkák között.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A fókusz most a magánéleteden legyen, ami nem jelenti, hogy a munkádat el kellene hanyagolnod. Párhuzamosan tudod menedzselni mindkettőt, ha nem feszülsz meg. A csütörtöki telihold ezt a megfeszülést mutatja meg neked. Ha jót akarsz magadnak, maradj derűs és bizakodó! Pénteken tűz, szombaton levegő, vasárnap föld szuper fényszög szerint aktív pihenésre lenne szükséged.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!