KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Lassítanod kéne a bolygók és a párod szerint is. Már a hétvégén, majd a hosszú hétvége előtti héten is hajlamos vagy kapkodni, egyszerre több dolgot intézni. Ez addig nem gond, amíg nem esik ki valami a kezedből, vagy nem ütöd meg magad. Bármi ilyesmi történik, vedd jelnek és állj meg! Csinálj egy jó kávét vagy teát, és új stratégiát!

Szingli Kos

A bolygók szerint, ha nem lassítasz, bajba kerülsz. Már a hétvégén, majd a hosszú hétvége előtti héten is millió dolgot csinálsz egyszerre. Ez addig nem gond, amíg nem esik ki valami a kezedből, vagy nem ütöd meg magadat. Bármi ilyesmi történik, vedd jelnek és állj meg! Közben vedd észre, van, aki zavarba jön a pörgésedtől!

Kos márciusi horoszkóp

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Megkönnyebbülsz a hétvégén. Úgy tűnik, túl vagy egy rázós időszakon, amelynek természetesen a kedvesed is örül, látja rajtad. Bolygód, a Vénusz hétfőn éjjel a Halakba lép. Ez jó hatással van a kapcsolatotokra, mert ismét ki tudod mutatni a szeretetedet. Nem kell ahhoz évforduló, születésnap, hogy kényeztesd a kedvesedet. Tedd "csak úgy"! Meglátod, sikered lesz nála.

Szingli Bika

Mintha mázsás súlyokat tennél le hétvégén. Valószínűleg túl vagy egy nehéz időszakon, s kioldódik a stressz belőled. További jó hír, hogy bolygód, a Vénusz a Halakba lép hétfőn éjjel, s jó hatással lesz az önbizalmadra. Innentől szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad. Hidd el, ez meglátszik rajtad! Ettől még persze válogathatsz: nem kell mindenkivel enyelegned…

Bika márciusi horoszkóp

Üdítő változásokat jeleznek a bolygók a párban élőknek és a párkeresőknek (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása is szerencsét hoz neked a karrieredben. Mivel a "valamit valamiért" elv érvényesül, könnyen lehet, hogy kevesebb időd marad a szerelmedre, ami nem fog tetszeni neki. Közben bolygód, a Merkúr a Kosba lép, és meggondolatlan kijelentésre hajlamosít. Vigyázz, ha nem akarsz veszekedést!

Szingli Ikrek

Érzed, de hasznos, ha tudod is, hogy a vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása szerencsét és több munkát hoz neked. Emiatt kevesebb időd marad a magánéletre, kapcsolatépítésre, ismerkedésre. Van, aki duzzoghat. Szombaton hajnalban bolygód, a Merkúr a Kosba lép, és meggondolatlan beszédre hajlamosít. Tudj róla, ebből bármikor konfliktus lehet…

Ikrek márciusi horoszkóp

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Nem bírsz magaddal a vasárnapi újhold szerint: millió ötleted van a hosszú hétvégére és húsvétra is. A párod nem akar lelombozni, ezért igyekszik mosolyogni és támogatni téged. Vedd észre, ha ez a mosoly kényszeredett! Nem szabad semmit rá erőltetned, mert abból nem születik semmi jó. Ezt te is tudod. A bolygók csupán emlékeztetnek.

Szingli Rák

Jó hatással van rád a vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása. Számtalan ötleted van a hosszú hétvégére és húsvétra is. Úgy pörögsz, mint egy gömbvillám, ami valaki számára vonzóvá tesz. De van, aki megrémül tőled, mert azt feltételezi, hogy nem fogja tudni tartani veled a lépést. Szóval lehetőleg ne ess túlzásba! Picit fogd vissza magadat!

Rák márciusi horoszkóp

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Hallgatnod kellene a szerelmedre és a bolygókra. Mielőtt bármit vásárolsz, gondold át, van-e olcsóbb megoldás, változat! Megkérdezhetnéd a szerelmedet, a kollégáidat, barátaidat, ők hogyan csinálják? Tanulhatsz tőlük egy-egy trükköt. Már csak azét is, mert a pénz beosztása sosem, így idén sem az erősséged. A szerelmed emiatt neheztelhet rád.

Szingli Oroszlán

Nem ártana, ha megfogadnád a bolygók tanácsát, és mielőtt bármit vennél, átgondolnád, valóban szükséged van-e rá? Megkérdezheted a kollégáidat, barátaidat, ők hogyan takarékoskodnak. De egy új ismerőstől ne kérdezz ilyesmit! Az ismerkedés kezdeti szakaszában kifejezetten kínos pénzről beszélni. Okosan teszed, ha kerülöd tehát a témát.

Oroszlán márciusi horoszkóp

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Vasárnap a Halakban újhold lesz, hétfőn Vénusz jegyet vált, amely a párodat arra ösztönzi, hogy újabbnál újabb ötletekkel álljon elő. Ez neked nem fog tetszeni. Mielőtt balhé törne ki, tedd fel neki a kérdést, hogy mindezt milyen sorrendben akarja kivitelezni, és persze tőled mit vár? Ezzel időt nyersz, közben lehozod őt a földre, és talán élét veszed a feszkónak.

Szingli Szűz

Vasárnap újhold lesz, hétfőn a Vénusz jegyet vált. Ez a kettő felélénkíti a társasági életedet. Ha nem is azonnal, de rövidesen új emberekkel találkozol. Ők nagyon különbözőek, ami viszont kicsit összezavarhat. Több vonzó személyt is találsz. Felteszed magadnak a kérdést, mi a fontos a számodra: az intelligencia, a humor, a megbízhatóság vagy mindez egyben?

Szűz márciusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. március 9-10.: Új időszámítás kezdődik

Az égi folyamatok szerint új időszámítás kezdődik már ezen a hétvégén. Egyrészt a Merkúr bolygó belép a Kos jegyébe, majd újhold lesz a Halakban. Mindkettő újításra, megújulásra ösztönöz. Ne hagyd ki a lehetőséget, s ha kell tervezz újra. Meglátod, megéri.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Érdekes tapasztalataid lehetnek pár nap leforgása alatt. Vasárnap Merkúr, hétfőn Vénusz vált jegyet. Előbbi a kommunikáció stílusáról tanít, utóbbi a munkahelyi csapatszellem fontosságáról. Ezekről mesélj a szerelmednek! Egyrészt nem érzi kirekesztve magát, másrészt ő is sokat profitálhat, harmadrészt a kapcsolatotokba is bevihetitek a tanulságokat.

Szingli Mérleg

Pár napon belül szinte bölcs emberré válhatsz: vasárnap a Merkúr, hétfőn bolygód, a Vénusz vált jegyet. Előbbi a kommunikáció stílusáról tanít, utóbbi a munkahelyi csapatszellem fontosságáról. Két különböző bolygóról van szó, és két különböző témáról, amelyek mégis összefüggenek. Figyeld meg a saját beszéd stílusodat, és hogy a másik mivel tud megbántani!

Mérleg márciusi horoszkóp

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A játékos gyermek kitörni készül belőled. Ha vannak gyerekeitek, akkor ők kimondottan élvezik, hogy te "megőrülsz". Ám a párod nem biztos, hogy lelkesedik az ötleteidért. Nem kell lelombozódnod, csupán legyél tekintettel ő rá is, és lassabban adagold mindazt, amit tervezel! Tudod, hogy te jobban viseled a hullámzást és a váratlan dolgokat…

Szingli Skorpió

Nemcsak a vasárnapi újhold miatt készül kibújni belőled a tréfás, bajkeverő kölyök. Több olyan konstelláció lesz az égen, amely szerint itt az ideje egy kis játéknak. Meglepő tapasztalatod lehet új emberekkel, mert van, aki megijed tőled és elszalad, és lesz, aki benne van a játékban. Arra ügyelj, hogy ne add ki magadat, és ne kerülj kínos helyzetbe!

Skorpió márciusi horoszkóp

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Vedd komolyan, hogy a vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása is a család, az otthon és a magánélet prioritását "hirdeti"! A szerelmed is ezt mondogatja egy ideje, de eddig süket fülekre talált. Amennyiben most meghallod és hallgatsz rá, eszméletlen boldoggá teszed őt, miközben neked is jót tesz például egy lakás átrendezés, bútor tologatás…

Szingli Nyilas

A vasárnapi újhold és a Vénusz hétfői jegyváltása is azt üzeni, hogy törődj többet a családoddal, az otthonoddal és a magánéleteddel! Vannak, akik erre várnak egy ideje. Nézz vissza! Milyen sokszor mondtál le randit, közös programot munka miatt? Végre megérted, hogy képtelen vagy nagy teljesítményre, ha nem kapcsolódsz ki vidám emberekkel…

Nyilas márciusi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

A hosszú hétvégének egyesek örülnek, mások nem. Te hova sorolod magadat? A párod szerint neked a hosszú hétvége fejtörést és plusz munkát okoz. Ne vedd el a kedvét azzal, hogy összeráncolod a szemöldöködet! Inkább legyél partner az ő terveiben, ötleteiben! Észre veszed a párhuzamot más közös "projektetekkel"? Fontos lenne.

Szingli Bak

A március tele van eseményekkel. Volt a nőnap, jön a hosszú hétvége, és hamarosan itt a húsvét is. Egyesek örülnek mindennek, mások nem. Te hova sorolod magad? Van valaki, aki szeretne veled közös programot. Ne vedd el a kedvét azzal, hogy összeráncolod a szemöldöködet! De tarts önvizsgálatot, és csak akkor csatlakozz hozzá, ha jó szívvel tudod megtenni!

Bak márciusi horoszkóp

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A mondás szerint "Az éremnek két oldala van.". S mindez most különösen igaz a hétvégétekre és a következő hetetekre egyaránt. Az égi folyamatok szerint van, ami összejön, és van, ami nem. Utóbbi miatt nem szabad idegeskednetek, pláne veszekedni nem. Az élet folyton hoz olyasmit, ami miatt lehetne idegeskedni és veszekedni. Ennél értékesebb a harmónia és a szeretet, nem igaz?

Szingli Vízöntő

Most kiderül, hogy nálad "félig üres vagy félig tele van a pohár". A hétvégén és a hét során lesz jó pár dolog, ami összejön, és lesz, ami nem. Utóbbi miatt nem szabad idegeskedned, hiszen az élet folyton hoz olyasmit, ami miatt bosszankodhatnál. De ez nem visz előre. Ráadásul ha gondterhelt vagy, akkor nem szívesen mennek a közeledbe az emberek. Ugye, tudod?

Vízöntő márciusi horoszkóp

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

Számodra a vasárnapi újhold a Halakban az év legfontosabb újholdja. Hétfőn éjjel Vénusz is belép a Halakba, s innentől melléd áll a szerencse, miközben nő a népszerűséged. Vigyázz, mert a párod féltékennyé válhat! Ha sokat mesélsz neki, ha sok közös programot szervezel, ha sokat mosolyogsz, megnyugszik és nem fog faggatózni, ellenőrizni.

Szingli Halak

A vasárnapi újhold a Halakban lesz, és újításra ösztönöz téged. Hétfőn éjjel Vénusz, a szépség és szeretet bolygója is belép a Halakba, s innentől a vonzerőd sokszorozódik meg. Ne csodálkozz, ha egyre többen keresik a társaságodat! Tőled függ, kinek mondasz igent egy mozira, koncertre, sétásra, kávéra. Figyeld, kinek a közelében tudsz oldottan viselkedni, szívből mosolyogni?

Halak márciusi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!