Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Az újhold pont jókor jön a heti horoszkóp szerint. Főleg, ha augusztus utolsó napjaiban nem volt időd, vagy kedved tervezni. Eközben, szerdán éjjel bolygód, a Mars átlép a Rákba, ami frusztrálóan hat rád. Innentől többször elbizonytalanodhatsz, és szokatlan módon megerősítésre lesz szükséged. Hétvégén ezt olyan személytől kapod meg, akitől nem számítottál rá.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Kedden hajnalban újhold lesz, ami jót tesz neked. Végre lesz türelmed átgondolni, hogy merre akarsz haladni. Az anyagi nyomást lassan magad mögött hagyhatod. Azonban egy szombati Merkúr-Uránusz kellemetlen fényszög kommunikációs, közlekedési és információs komplikációkat hozhat már hét elejétől. Emiatt zavar támadhat a közlekedésben és a telekommunikációban is.>

Keddre virradóan újhold lesz, szerdán jegyet vált a Mars (fotó: Shutterstock)

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Nem ez lesz a kedvenc heted. A keddi Mars-Neptunusz fényszög és a vasárnapi Nap-Szaturnusz szembenállás megviselhet téged. Vigasztaljon, hogy Mars szerdán éjjel kilép az Ikrekből, és te lehiggadsz. Mindig csak az aktuális feladatra koncentrálj, és sorban intézd azokat! A hőség csökkenése ellenére továbbra is innod kell sok folyadékot, és jobban fogod bírni a nyomást.

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Eseménydús hét elé nézel. Több olyan ügyet mutatnak a bolygók, amelyek nem érintenek téged közvetlenül. Emiatt jó lenne, ha kimaradnál. Számodra kulcsfontosságú, hogy szerdán éjjel a Mars belép a Rákba. Innentől nyugtalanná és türelmetlenné válhatsz. Legyél szigorú magaddal, és ne engedd, hogy a sértettség elvigyen! Hétvégén vizes program tenne jót neked a Skorpió Hold szerint.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Merkúr az Oroszlánban jár, ami önbizalommal teli kommunikációt jelent a számodra. Ám szombaton az Uránusztól kap egy olyan pofonnal felérő fényszöget, ami elkeseríthet. Sajnos ezt már hétfőtől érzékeled. Szóval egész héten óvatosan kell fogalmaznod, és nem szabad megsértődnöd, ha valaki nem ért egyet veled. Ez is közre játszik, hogy hétvégén nem lesz kedved emberek közé menni.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Kevés is elég ahhoz, hogy szeptember első hetében magad alá ess és/vagy lebetegedj. Kíméletlen konstellációk lesznek az égen: kedden Mars-Neptunusz fényszög, vasárnap Nap-Szaturnusz szembenállás. Hiába lesz kedden hajnalban újhold a Szűzben, te most nem tudsz örülni. Úgy érzed, meg kell védened magadat. De ha védekezésre rendezkedsz be, erőt pocsékolsz.


    

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 31-szeptember 6.: Fordulatos napok jönnek

Nagy és jelentős változások zajlanak az égen a következő napokban. Vasárnap a Plútó bolygó visszalép a Bak jelébe, míg szerdán a Mars is jegyet vált, és a Rákban folytatja égi útját. Ezeket a változásokat minden pár és párt kereső megérzi. Hogyan? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Tovább olvasom

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem csak a szeptember, nem csak a tanév, hanem a karriered is elindul ezen a héten. Szerdán a Mars jegyváltása törekvővé tesz téged. Persze csak a te szelíd stílusodban, de több agilitás fog jellemezni. Csütörtökön és pénteken kedvező fényszögek arra inspirálnak, hogy ezt tálald, és keress olyan embert, akinek hatása van a karriered alakulására. Ettől még hétvégén pihenned kell…

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Gyengül az ereje a Marsnak attól, hogy szerdán éjjel átlép a Rákba. De te nem fogsz elgyengülni. Inkább türelmesebb és elnézőbb leszel. Főleg azokkal, akik nálad határozatlanabbak. Nagy bolygók kellemetlen fényszögei azt javasolják, hogy ne folyj bele mások vitáiba! És ne akarj békebíró lenni! Inkább hétvégén menj úszni, vagy lógasd a lábad valamilyen nagy vízbe!

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Szeptember első hetében magánéleti zűrök terelik el a figyelmedet. Tehetetlennek érzed magadat, és nem látod a fényt az alagút végén. Az égi folyamatok szerint most nem szabad erőltetned semmit. Várnod kell, hogy megjöjjön az a megoldás, amelyet teljes mellszélességgel fel tudsz vállalni. Sajnos hétvégén nem múlik a nyomás. Sőt még fokozódhat…

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

    

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Bolygód, a Szaturnusz szeptember első hetében több olyan kapcsolatba lép több bolygóval, ami szerint öngól, ha mások tempóját akarod felvenni. Ez vagy lelassítana téged, vagy sürgetne. Egyik sem vezet jóra. Szerdán éjjel a Mars jegyet vált, és egy szuggesztív ember belépését jelzi. Ő vonz, és taszít egyszerre. Az a dolga, hogy felkavarja az álló vizet. Tőled függ, hogyan reagálsz.

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Nem kell szépítened a helyzetet, ha nem érzed jól magadat a bőrödben. Ezen a héten több kellemetlen fényszög kellemetlen, olykor szürreális, olykor kínos szituációt "ígér". Szükség lesz a humorodra, sőt az öniróniádra, ha nem akarsz kiborulni. Szeptembertől feloldozást vártál, ami várat még magára. Kérj limonádét, ha citromot kapsz a sorstól!

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

A Halakban járó Szaturnusz és Neptunusz is kap bosszantó fényszögeket ezen a héten. Ezek szerint érni fog pár bosszantó dolog. Semmiképp se hagy magad felhúzni, ha pl. valaki elviszi előled az utolsó bevásárló kosarat, vagy pofátlanul beáll a parkolóhelyedre! Sajnos lehetnek ennél irritálóbb szituációk is. Ezeket kellő derűvel kivédheted. Hétvégén vízben oldd ki magadból a feszültséget!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!