Kos hétvégi horoszkóp

Testhezálló lesz számodra szeptember utolsó hétvégéje, mert végre felhőtlenül játszhatsz, mint gyerekkorodban. Persze, most már nem legóval, kisautóval vagy babákkal, hanem a rendelkezésedre álló eszközökkel, amelyek kikapcsolnak, feltöltenek.

Bika hétvégi horoszkóp

A szüleid (különösen édesanyád) várják, sőt elvárják, hogy ezen a hétvégén időt szakíts rájuk. Tedd meg, amíg élnek! Emellett az otthonodra ráfér egy kisebb (vagy nagyobb) rendrakás. Nem kell egész hétvégén takarítanod. A fogyó most különösen Hold hatékonnyá tesz.

Ikrek hétvégi horoszkóp

Mindig várod a hétvégét, majd sokszor fáradtságra hivatkozva otthon maradsz. Ez a hétvége kimondottan kalandos lesz, ha kimozdulsz. Az Oroszlán Hold aktivitást, életvidámságot és játékosságot hoz neked. Pont ezekre van most szükséged.
Ez a hétvége igazán kedvezően alakulhat a bolygók szerint (Shuttetstock)

Rák hétvégi horoszkóp

Mikor kényeztetted utoljára magadat? Ez az a hétvége, amikor megteheted, sőt kötelező megtenned. Ha nem tudod, mire vágysz, akkor gondolj arra, te mivel kényeztetnéd azt, akit szeretsz! Ez elárulja, hogy valójában minek örülnél…

Oroszlán hétvégi horoszkóp

Magaddal tolsz ki, ha a jövő és/vagy a karriered alakulása miatt aggódsz. Pláne ezen a hétvégén teljesen fölösleges ez. Sajnos egy Hold-Uránusz kellemetlen fényszög ilyesmire hajlamosíthat, vagyis tudatosan el kell kergetned a felhős, borús gondolatokat.

Szűz hétvégi horoszkóp

Csak vasárnap dél körül lép a Hold a Szűzbe. Addig viszont mindenképpen az aktív pihenést kellene választanod. A sport a legjobb. A Szűz Hold hasznosságot "vár el" tőled. Ekkor kertészkedhetsz, takaríthatsz, selejtezhetsz, amiben a fogyó Hold segít.

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2024.: nagy fordulat jön

Az októberi horoszkóp szerint komoly változásokra számíthatunk ebben a hónapban. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója hátrálni kezd, de bőven lesznek segítő fényszögek, amik ellensúlyozzák a kihívásokat. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg hétvégi horoszkóp

Mindig jó hatással van rád, ha mosolygós emberek közelében lehetsz. Ez szeptember utolsó hétvégéjére is érvényes. Az Oroszlán Hold ragyogó esélyt mutat erre. De nélküled nem jön össze. Legyél nyitott, kíváncsi és kedves mindenkivel!

    

Skorpió hétvégi horoszkóp

Erre a hétvégére egyértelműen aktivitást javasolnak a bolygók. Tőled függ, mit vállalsz be. Mehetsz túrázni rövidebb, hosszabb távra, könnyű vagy nehéz terepre. Kimehetsz futni, biciklizni, de kertészkedhetsz is. A lényeg, hogy mozgásban legyél!

Nyilas hétvégi horoszkóp

Élvezni fogod ezt a hétvégét, mert az Oroszlán Hold vidámságot, lelkesedést, aktivitást és önzetlen nagyvonalúságot szimbolizál. Ezek számodra inspirálóak. Ne várj senkire, menj, kezdd el! A többiek utánozni fognak, bármiről legyen szó…

Ez is érdekelhet

A Vénusz a Skorpió jegyébe lépett, és megmutatja, ki az igazi lelki társunk

A Vénusz, a szerelem bolygója belépett a Skorpió jegyébe. Ez mély vágyat, nagyon kifinomult intuíciót, ösztönös egymásra találásokat jelez, de az árnyoldala az, hogy sokakban felébred a birtoklási vágy és a féltékenység is. Ha nyitottak vagyunk a jelekre, akkor a Vénusz a Skorpióban megmutatja az igazi lelki társunkat.

Tovább olvasom

Bak hétvégi horoszkóp

A gyerekek és a gyerekes dolgok sokba kerülnek. Nem baj, ha ezzel örömet tudsz szerezni. Egy feszült fényszög szerint össze kell szorítanod a szádat, hogy ne tegyél meggondolatlan megjegyzést. Mivel fegyelmezett vagy, sikerülni fog, és nem rontod el a másik örömét.

Vízöntő hétvégi horoszkóp

Akár van párod, akár nincs, a szeptember utolsó hétvégi konstellációk azt tanácsolják, hogy élj társasági életet! Érdekes és vonzó emberekkel találkozhatsz. Ellesheted, hogyan csinálják, ami neked még nem megy. Tanulni sosem szégyen…

Halak hétvégi horoszkóp

Óvatosnak kell lenned, mert egy kellemetlen fényszög konfliktust jelez ezen a hétvégén. Ne hagyd, hogy fogást találjon rajtad a másik! Őrizd meg a diplomatikus, értelmes stílusodat, és fegyverezd le a másikat a kedvességeddel! Meg fog lepődni. Te is…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!