KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos: Használjátok ki a hosszú hétvégét, és egymással foglalkozzatok! A hétköznapok munkával, családi ügyekkel és egyéb logisztikával telnek. Legalább a hétvége legyen csak a kettőtöké! A hosszú hétvége után lehetnek csattanások közöttetek, de nem súlyosak. Főleg, ha szem előtt tartjátok, hogy mégiscsak egy csónakban eveztek. Megtaláljátok a megoldást, ha együtt keresitek.

Szingli Kos: Mindenki tele van tervekkel, gondolatokkal. Akkora a zűrzavar a fejekben, hogy nem csoda, ha az emberek nem figyelnek egymásra. Te ne ess ebbe a hibába, és ne vedd a szívedre, ha a másik nem hallja meg, amit mondasz, mesélsz, kérdezel! Persze jól teszed, ha olyan emberek társaságát keresed, akik nincsenek tele a saját gondjaikkal, gondolataikkal, véleményükkel…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika: A csodálatos hétvége után ne rontsátok el a hangulatot azzal, hogy anyagi gondok miatt civakodtok! A pénteki félárnyékos telihold már csütörtöktől érezteti hatását. A bolygók szerint most te vagy jobb pozícióban, vagyis neked kell türelmesebbnek és elnézőbbnek lenned, nehogy a telihold beárnyékolja a kapcsolatotokat! Hidd el, megéri!

Szingli Bika: Kár lenne elrontanod a saját kedvedet azzal, hogy olyasmire fókuszálsz, ami jelenleg probléma. A hosszú hétvége nem erről szól. Inkább arról, hogy kikapcsolódj, és kikapcsold az agyadat. Lesznek, akik veled akarnak tartani a kalandban. Keresd azoknak a társaságát, akik képesek kikapcsolni! A hosszú hétvége után a közeledő félárnyékos telihold beárnyékolhatja a közérzetedet.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek: A programotok a lustálkodás legyen a hosszú hétvégén! Közösen találjátok ki, hogy ez konkrétan milyen formát öltsön! Mindkettőtöknek lehetnek jópofa ötletei. Már keddtől érezhető annak a feszült fényszögnek a hatása, amely a zsúfolt feladatok miatt okozhat feszültséget közöttetek. Ilyen már volt és még lesz is. Szóval felesleges nagy ügyet csinálni belőle…

Hirdetés

Szingli Ikrek: Hiába kapsz több meghívást, neked nem sok kedved lesz a zajos helyekhez, a hangos társasághoz a hosszú hétvégén. Ha korábban elígérkeztél, még mindig lemondhatod a programot. Nem kéne megfeszülnöd, elég a hétköznapokon megfelelned mások elvárásainak. A hosszú hétvége után egy csütörtöki ronda fényszög szerint kritikát kaphatsz, ami letörheti a lelkesedésedet… Ne hagyd!

Feszültséget jelez a párkapcsolatokban a félárnyékos telihold (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák: Teljes béke száll le közétek. Egyetlen feszültség forrás a munkahelyi gondok lehetnek. Téged most ez különösen megviselhet, mert lehetséges, hogy igazságtalanság ér. Ezt megoszthatod a pároddal, de ne mesélj túl hosszan, mert az együtt töltött idő nem szólhat kizárólag erről! A párod nem oldhatja meg a konfliktusaidat, de adhat jó tanácsot.

Szingli Rák: Az égi folyamatok azt jelzik, hogy most nem a párkeresés lesz a legfontosabb feladatod. Ki kell, ki kellene állnod magadért a munkahelyeden. Ez nagyon megvisel, mert olyan embertől jön a kritika és/vagy támadás, akit szövetségesednek hittél. Le leszel döbbenve, úgy érzed, ennyire nem ismerhetted őt félre. Egyelőre nem tudhatod, hogy pontosan mi zajlik a háttérben.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán: A hosszú hétvége nagyszerű lehetőség, hogy minél több programot szervezzetek, illetve pár dolgot kihúzhassatok a listátokról, amit még év elején írtatok fel. De ne essetek túlzásba! Legyen időtök filmet nézni, beszélgetni, lustálkodni! A rövid munkahetet beárnyékolhatja a pénteki félárnyékos telihold. Ha fáradtak vagytok, ne egymást okoljátok!

Szingli Oroszlán: Valaki közeledni akar hozzád. Egyelőre nem tudod, hogy a ragaszkodása, vagy ő maga szimpatikus-e. Nem kell sietned, és ne engedd, hogy ő siettessen! Az ismerkedésnek pont abban a tempóban kell zajlania, ahogy mindkettőtöknek jól esik. Csak így alakulhat ki az a bizalom, ami elengedhetetlen a méltó, tartós és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolathoz.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz: A kedvesed hajlamos lesz kapkodni, és olyan gyorsan beszél, hogy te képtelen vagy követni. Mielőtt a szemedre vetné, hogy nem figyelsz rá, szólj neki, hogy elvesztetted a fonalat! Vállald be, hogy megsértődik ezen, de mégis jobb, mintha nem értenéd, mi a baja. A rövid munkahéten valakit helyettesítened kell, vagy két fronton kell helyt állnod, ami fárasztó lesz.

Szingli Szűz: Nem szeretsz olyan emberekkel beszélgetni, akik hosszú monológot mondanak, és nem törődnek azzal, hogy a másik fél (te) érted-e. Az az érzésed, hogy ez egy méltatlan játszma, aminek az a célja, hogy ostobának legyél beállítva. Ezen a héten ezekből a helyzetekből minél előbb menekülj el! Ne engedd, hogy bárki megalázzon! Te ennél többet érsz…

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg: A hosszú hétvégétek a bőség zavarának jegyében telik. Annyi mindent szeretnétek, hogy képtelenség az összeset kivitelezni. Jussatok közös nevezőre a programokat illetően! A hosszú hétvége után nehéz lesz visszarázódni a hétköznapokba. Érdemes lenne átmenteni pár ötletet a hosszú hétvégéről, és esténként pl. társasjátékozni, gyertyafénynél vacsorázni…

Szingli Mérleg: Romantikára vágysz. De mindenki rohan, emiatt úgy érzed, egyedül vagy. A hosszú hétvégén letargiába süllyedhetsz. Ebből csak a családod és a barátaid tudnak kirángatni. Engedd, hogy magukkal vigyenek moziba, koncertre, kirándulni! Ne várj új emberekre! Kár lenne miattuk lemaradnod bármi jóról. A rövid munkahéten tedd szabaddá az estéidet! Nem fogod megbánni…

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió: Nem szabad félvállról vennetek a pénteki félárnyékos telihold hatását. Igaz, hogy csak pénteken lesz, de tanácsos előre beszélgetnetek arról, hogy mit kell tenni, ha valaki például nélkülözöttnek érzi magát. A félárnyékos telihold beárnyékolhatja a párodba vetett hitedet. Féltékenység lehet úrrá rajtad, ami az egész hét hangulatát megmérgezheti. Ezt kell megelőzni…

Szingli Skorpió: A pénteki félárnyékos telihold nem lesz jó hatással rád és a kisugárzásodra sem. Igaz, hogy pénteken lesz, de sokkal előbb beárnyékolhatja a kedélyállapotodat. Ilyenkor gyanakvóvá és bizalmatlanná válhatsz. Épp emiatt nem érdemes most ismerkedned. Jobban jársz, ha nem erőltetsz semmit. A passzivitás ezúttal nem gyávaság, inkább bölcsesség…

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas: A kedvesed most mindennél jobban vágyik arra, hogy dicsérd és kényeztesd. Mindegy, milyen régóta vagytok együtt, egy kis romantika mindenképpen jót tesz a kapcsolatotoknak. A bolygók szerint most neked kell kezdeményezned. Bármikor bármilyen aprósággal kedveskedhetsz neki. Meglátod, fülig ér majd a szája, és végtelenül hálás lesz neked.

Szingli Nyilas: Valaki tőled várja, hogy felvidítsd. Nem esik nehezedre, hogy bárkibe tölcsérrel öntsd az életkedvet. De vigyázz, mert ezzel függővé teheted őt. Folyton keresni fog, hogy megnevettesd. Te nem vagy a humorista, szóval ne válj bohóccá! Egyoldalúan ez sem működik. Ennek a hétnek ez lehet a fájdalmas, de fontos tanulsága számodra.

Ez is érdekelhet

A hosszú hétvége horoszkópja április 29-május 1.: igazi feltöltődést, szép élményeket jeleznek a bolygók

Csodálatosan alakul a következő 3 nap. A bolygók jó érzéseket, sok energiát jeleznek, és a természet közelsége az, ami a leginkább feltölt. A hosszú hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak: A párod tele van türelmetlenséggel, amit te olykor sürgetésnek élsz meg. A pénteki telihold feszültsége megnehezítheti a dolgotokat. Az őszinteség sosem volt fontosabb, mint most. Ez azt jelenti, hogy elmondjátok egymásnak, ha bármi apróság bánt titeket. Nem azért, hogy vádaskodjatok, hanem azért, hogy megelőzzétek a nagyobb bajt.

Szingli Bak: Ezen a héten csupa olyan emberrel lesz dolgod, aki siet, s ezt meglehetősen rosszul viseled. Vagy kilépsz ebből, vagy hangot adsz a nem tetszésednek. Neked kell dönteni, hogy a másik megérdemel-e egy második esélyt. Persze nem könnyű ezt az ismerkedés kezdetén jól megítélni. Szóval, ne tegyél magadnak szemrehányást. Ez az egész nem arról szól, hogy neked tévedhetetlennek kellene lenned…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő: A pénteki félárnyékos telihold feszültségét napokkal előbb érzékelhetitek. Most neked kell éberebbnek lenned, és időben megfékezni az indulatokat. Ne engedd, hogy a párod téged használjon bokszzsáknak! Közben ne sértődj meg! Egyszerűen öleld át a párodat, mert ettől gyorsan megnyugszik. Az érintés továbbra is fontos közöttetek…

Szingli Vízöntő: Szellemi vagy szerelmi társra vágysz? Ezen a héten lesz különbség. Lesz, aki az intellektusával fog meg, és lesz, aki az illatával. Előbbi nem új a számodra, de utóbbi meglepően erős vonzódást vált ki. Ne félj az erotikától! Természetes és egészséges része a felnőtt életnek. Persze mondhatod azt, hogy neked egyszerre intellektuális és fizikai vonzódás is kell.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak: A gondos tervezés ellenére bármikor bármi közbe jöhet a hosszú hétvégén. Te ettől kiborulhatsz, de a kedvesed jól viseli a változást. És segít neked, hogy belásd, nem irányíthatsz mindent. A kapcsolatotoknak ez az egyik nagy értéke. Gondold át, már hányszor csillapított le téged! Tudsz hálát adni érte? És tudod, hogy a tartós szeretetnek ez alappillére?

Szingli Halak: A hosszú hétvégén társaságra vágysz. Nem akarsz a házimunkával bajlódni. Jogos. Ha jól szervezed a három napot, haladhatsz az otthoni dolgokkal is, és utána kimozdulhatsz. Könnyen lehet, ad hoc alakul ki valami. Majd a rövid munkahéten úgy érzed, lehetetlen egyszerre dolgozni és párt keresni. Neked kell dönteni, melyik élvezzen prioritást…

Ez is érdekelhet

Májusi havi horoszkóp: csodás fordulatokat jeleznek a bolygók

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Májusi havi horoszkóp következik minden csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!