HÉTFŐ december 25.

A hét karácsonyi illatokkal, ízekkel, fényekkel, zenékkel indul. Utóbbit talán már unod is, hiszen hetek óta mindenhol ilyen szól. Választhatsz valami mást! Telihold csak szerdán lesz, de mégis érezheted már ma is a feszültséget a levegőben. Úton, útfélen ingerült, türelmetlen emberekbe botolhatsz. Az Ikrek Hold könnyedén segíthet, hogy el tudd engedni.

KEDD december 26.

Csak 16:15-kor lép ki a Hold az Ikrekből, így eddig továbbra is könnyedséget ad neked. Ha jót akarsz magadnak, legyél minél játékosabb, vidámabb egész nap! És nem ártana minél többet szellőztetni, a szabad levegőn sétálni. 16:15-kor a Hold átlép a Rákba, és egyre inkább tapinthatóvá válik a közelgő telihold feszültsége. Bárki könnyen megsértődhet.

A telihold komoly feszültséget jelez, de a hétvégi ünnep már nagyon vidám lesz (Shutterstock)

SZERDA december 27.

Telihold napján a Nap és a Hold egymással szembekerül, amelynek hatására mindenki ingerlékennyé válhat. Hajnali 01:33-kor lesz a telihold, ami megzavarhatja az alvásodat. Felébredhetsz és nehéz lehet visszaaludni. Ezek után, a nap során sem lesz könnyű dolgod, főleg akkor, ha még dolgoznod kell. Ha a szabadságodat töltheted, könnyebb napod lesz.

CSÜTÖRTÖK december 28.

Csütörtökön már fogy a Hold, amely kitűnő lehetőség, hogy a karácsonyi lakomázás után méregteleníts, kíméld a gyomrot, megszabadulj a plusz kilóktól. A Hold még a vizes Rákban jár, ezért teával, szaunával, lábfürdővel teheted ezt a leghatékonyabban. Közben ne feledkezz meg a vizes házimunkák aktualitásokról: mosás, felmosás, virágok öntözése!

PÉNTEK december 29.

01:23-kor a Hold belép az Oroszlánba. Mivel már fogy, minden aktuális, amitől meg akarsz szabadulni. Tudtad, ha Oroszlán Holdnál vágatod a hajadat, akkor dúsabb lesz? Sörényed nő szó szerint és átvitt értelemben is. Közben már a szilveszteri buli szervezése jár a fejedben. Most még több ötleted lehet, mint amennyit meg lehet valósítani.

Hirdetés

SZOMBAT december 30.

Szombaton is az életvidám Oroszlánban jár a Hold, s a szilveszter előtti napodat vidámmá teszi. Még fogy a Hold, vagyis átválogathatsz és kidobálhatsz egy csomó régi terítőt, törött, repedt tányért, mindent, amire nincs szükség. Semmilyen sérült holmit nem vigyél át az újévre. Mindemellett, illetve közben jusson időd vidám zenéket hallgatni!

VASÁRNAP december 31.

2023 utolsó napját félbevágja a Hold jegyváltása: 12:53-ig még az Oroszlánban jár a Hold, majd átlép a Szűzbe. Ez a két jegy totál eltérő hajlamot hoz: az Oroszlán az életvidámságról, az élvezetekről szól, a Szűz a stratéga, aki tervek nélkül képtelen létezni. Szilveszter napján utóbbi nagyon jól jön, ha újévi célokat tűzöl ki.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 25-31.: Ezen a héten minden lesz

Meghitt karácsony, pezsgős szilveszter, és még nagyon sok minden lesz 2023 utolsó hetében a horoszkóp szerint. Mire figyelj még, hogy felhőtlen örömmel léphess át 2024-be? Minden fontos információt megosztunk veled.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!