KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az ünnepi hétvégét használjátok ki és romantikázzatok, mert hétfőtől a bolygók koncentrációt és fegyelmet követelő feladatok elé állítanak mindkettőtöket. Neked szerencséd van, mert bolygód, a Mars még, a Nap pedig szerdától a precíz Szűzben jár. Ám ettől kissé kritikussá és szőrszálhasogatóvá is válhatsz, amelyből könnyen viták adódhatnak, ha nem figyelsz a párod érzékenységére.

Szingli Kos

A hétvégéd az ünnep jegyében telik. Élvezd a forgatagot, és keress színes programokat kínáló helyszíneket! Töltődj fel, mert hétfőtől a bolygók koncentrációt és fegyelmet követelő feladatok elé állítanak téged. Még jó, hogy bolygód, a Mars a precíz Szűzben jár, amelyhez csatlakozik a Nap is. De tudd, nem tesz népszerűvé, ha kritikus és szőrszálhasogatóvá válsz! Ha jót akarsz, tompítsd a szavaid élét!

Hirdetés

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Mindkettőtöket frusztrál, hogy lassan vége a nyárnak, és egyfajta kapuzárási pánik lehet úrrá rajtatok: gyorsan, minden eddig elmulasztott programot be akartok pótolni. Megtehetitek, de ne kapkodjatok, mert abból csak baj lehet! Kedden és szerdán igencsak próbára teszik a bolygók a türelmedet. A munkában olyan emberekkel lesz dolgod, akik merevek. Ne vidd haza a feszültséget!

Szingli Bika

Még tart a nyár, nem kell kapkodnod. Lesz még időd jó pár szuper programra. Ha szabadságon vagy, akkor tele zsúfolhatod a napod színes, változatos élményekkel. Ha dolgozol, akkor pedig ott vannak az esték, amelyek alkalmasak még több izgalmas lehetőségre, például szabadtéri koncertre, folyóparton ücsörgésre, vízi biciklizésre, stb. Akár ismerkedhetsz is ilyen helyeken…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A kedvesed aggódva nézi a gyötrődésedet. Hiába akarod titkolni, átlát rajtad, és tudja, nem érzed jól magad a bőrödben. Nyugtasd meg, hogy vele nincs bajod! És beszélj neki arról, hogy keresed a megoldást, és hamarosan meg fogod találni! Az aktuális konstellációk szerint nem ezen a héten világosodsz meg, de tényleg közel az alagút vége.

Szingli Ikrek

Akik ismernek, aggódnak érted, mert hiába mosolyogsz, látszik rajtad a meggyötörtség. Nincs nagy baj, csak egyre világosabb, hogy nem így akarod leélni az életedet. Nem akarod, hogy a munkád előbbre való legyen a családnál, magánéletnél. Változtatnod kell, de ne siess! Csiszolgasd, pontosítsd ezen a héten, hogy mire vágysz, hogy akarsz, hol akarsz és kivel akarsz élni!

Romantikus hétvége vár mindenkire (Shutterstock)

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Az augusztus az egyik legromantikusabb hónap az évben. Jót tenne a kapcsolatotoknak, ha kihasználnátok minden percét. Esténként menjetek sétálni, legyetek minél többet kettesben! És minél többet érjetek egymáshoz! Ezekkel megerősítitek a szövetségeteket, és megvéditek a kapcsolatot a külvilág támadásaitól. Mindig voltak, vannak, és lesznek irigyeitek. Ne törődjetek velük!

Szingli Rák

Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten, mert szinte minden nap belefuthatsz vitába. Te nem bírod a feszültséget, kerülöd a konfliktust, emiatt szinte lefagysz, amikor hangos szót hallasz. Nem kell megijedned, de tudatosan kerüld azokat az embereket, akik kimondottan keresik a szócsaták lehetőségét! Persze akkor sincs tragédia, ha meg kell védened magad, vagy ki kell állnod magadért.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

Egyre jobban nyomaszt a tény, hogy szerdán a Nap kilép az Oroszlánból. Ettől leeshet az energiaszinted, és elszomoríthat, hogy mindjárt vége a nyárnak. Gyászolás helyett élvezd még, amit a hónap tartogat! Ha nincs ötleted, kérdezd meg a párodat, hogy neki mihez lenne kedve! Ha neki sincs javaslata, akkor gondoljatok vissza, mi mindent terveztetek a nyár elején!

Szingli Oroszlán

Elszomorít, hogy mindjárt vége a nyárnak. Annak sem fogsz örülni, hogy szerdán a Nap kilép az Oroszlánból. Szó szerint gyászos hangulat uralkodhat el rajtad. Ez érthető, de az önsajnálatig ne juss el! És most ne erőltesd az ismerkedést! Amikor levert vagy, nem jó a kisugárzásod, ez pedig nem kedvez az új kapcsolat elindulásának. Bölcsen teszed, ha elodázod a párkeresést.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Egy keddi Mars-Neptunusz szembenállás az egész hetedre rányomhatja a bélyegét. A szokottnál ingerlékenyebben reagálsz, ha valaki bizonytalan, és nem képes pontosan megmondani a véleményét. Adott esetben az illető lehet a párod is. Vele különösen tapintatosan kellene bánnod, máskülönben annyira megsértődhet, hogy el is hagyhat. Ezt most mindenképp vedd komolyan!

Szingli Szűz

Időnként vannak nehéz konstellációk az égen, de most egy keddi Mars-Neptunusz szembenállás az egész hetedet megmérgezheti. A szokottnál ingerlékenyebben reagálsz, ha valaki bizonytalan, és nem képes pontosan megmondani, hogy mi a véleménye. Sosem szeretted a ködösen fogalmazó embereket, de most egyenesen elítéled őket.

Ez is érdekelhet

A hétvége angyali üzenete: a szeretet és hála erejével bevonzhatod a vágyott dolgokat

Az angyalok tanítása szerint akkor vonzhatod be a jó energiákat az életedbe, ha te magad is szeretetet, hálát sugárzol magadból. A változás benned kezdődik el, de ebben is számíthatsz az égiek segítségére.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Nehéz függetleníteni magadat azoktól a hangoktól, amelyek államcsődről, háborúról, klíma katasztrófáról szólnak. Valld be magadnak, hogy ez nem újdonság! Majd valld be a szerelmednek, hogy félsz! A heti konstellációk azt javasolják, hogy legyél/legyetek őszinték egymással! Semmi más nem olyan fontos, mint az őszinteség. Sem a pénz, sem a karrier, se, az ingóságok nem érnek fel ehhez.

Szingli Mérleg

Folyton károg valaki: hol a pénz elértéktelenedéséről, hol a háború átterjedéséről, hol az időjárás szélsőségességéről. Ha mindet komolyan vennéd, szabályosan elmenne az életkedved. Ehelyett a bolygók azt javasolják, hogy keresd a vidám, derűlátó emberek társaságát! Lehetnek nekik is rosszabb pillanataik, de ők legalább képesek mosolyt csalni az arcodra.

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

A párod családi vagy munkahelyi konfliktusba keveredett a bolygók szerint. Úgy tűnik, vergődik magában, de mégsem szabad most belefolynod. Az égi bölcsesség azt javasolja, bízz benne, várd meg, hogy ő kérjen tőled segítséget! Ezzel nem veszed el az esélyt, hogy egyedül megoldja a problémát. Közben ne feledd, a szeretet türelmes és támogató!

Szingli Skorpió

Ne akarj ezen a héten igazságosztó lenni, és ne akarj segíteni a vitázó feleknek! Vedd észre, ők nem igénylik a közreműködésedet! A bolygók szerint foglalkozz a saját dolgaiddal! Jó, hogy a két uralkodó bolygód: a Mars és a Plútó is föld jegyben jár még, ami józanságot és visszafogottságot hoz neked. Pont jókor jön, hogy az emóciók helyett a racionalitás dominál.

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Törheted a fejedet, hogy mivel hosszabbítsd meg a nyári szabadságot. Nem akarsz lemondani olyasmiről, mint strandolás, fagyizás, mezítláb sétálás a fűben. Szerencsére a kánikula még tart, szóval kiélvezheted az augusztus végét. Kérdés, a szerelmednek is hasonló ambíciói vannak-e? Egyeztess vele, és jussatok közös nevezőre!

Szingli Nyilas

Ez a hét még a nyári élvezetekről szól. Van még esélyed strandolni, fagyizni, mezítláb sétálni a fűben. Közben ne szegje kedvedet, ha előre kell gondolkodnod, tervezgetned. Nincs világvége, mert közeleg az ősz. Ez az évszak is tartogat kellemes élményeket. Közben a párkereséssel sem kell leállnod. Kommunikálj érdekes emberekkel! Akik unalmasak, azokat hagyd! Nem lesznek érdekesebbek később sem.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek elhozza a nagy szerelmet az ősz

A Vénusz idén extra hosszú időt tölt a romantikus és drámai Oroszlánban - június 5-től októberig - de hat hétig retrográd mozgásban van, július 22-től. Ezzel visszahoz témákat, amiket (újra) fel kell dolgoznunk. Szeptember 3-án azonban előre indul, és megnyitja az utat a boldogság felé. 4 csillagjegy életében ekkor teljesedik ki a szerelem.

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Jót tesz neked, hogy szerdán a Nap belép a Szűzbe. Ezen kívül lesznek még kedvező fényszögek az égen, vagyis a folyton hullámzó, változó körülmények ellenére végre tervezhetsz. De ne felejtsd el megkérdezni a párodat! Jó lenne, ha nem bántódna meg azon, hogy őt kizárod a terveidből. Ettől még lehetnek konkrét elképzeléseid. Ne félj, nem kell feladnod ezeket!

Szingli Bak

Jó hír számodra, hogy szerdán a Nap belép a Szűzbe. Meg fogsz lepődni, hogy a környezeted lobbanékony, kiszámíthatatlan hangulata ellenére, te milyen békésen tervezgethetsz. Ne ítélkezz, és ne folyj bele mások csatáiba! Sosem tudhatod, mikor kerülsz ilyen vagy hasonló helyzetbe. Szóval jobb, ha csendben maradsz…

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

A kedvesed folyton meg tud lepni. Te imádod a meglepetéseket, amivel ő tisztában van. Pont ezért csinálja. És azért, hogy fent tartsa az izgató légkört. Ám ezen a héten a bolygók szerint csinálhat olyasmit, ami nem rólad és nem kettőtökről szól. Emiatt úgy érezheted, kirekeszt téged, holott tudnod kéne, nem vagytok összenőve. Nincs baj, ha szervez külön programot.

Szingli Vízöntő

Ez a heted tele lesz meglepetésekkel. Te szereted a meglepetéseket, de nem mindegy, milyen a meglepetés természete. Kedveled, ha valaki váratlanul meghív, de a váratlan kiadásokat utálod. Sajnos a bolygók mutatnak ilyesmit is. Olyan költségeid lehetnek a hét során, amelyeket nem terveztél be és/vagy megfeledkeztél róluk. Ne pánikolj! Meg tudod oldani.

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A párod nagyobb népszerűségnek örvend, mint te melytől féltékennyé válhatsz. Próbálod magadban tartani, mert szégyelled, de a párod át fog látni rajtad. Ha letagadod, még nagyobb az esélye a jeleneteknek. Bátran adj hangot a nemtetszésednek, de ne vádaskodj! Különösen ne kedden este! Akkor lesz a legkritikusabb bolygószembenállás a héten, amely veszekedést szimbolizál.

Szingli Halak

Kapkodhatod a fejedet, annyira eseménydús hét elé nézel. Sok féle hatás ér, sok féle ember jön-megy. Alig lesz időd egyedül lenni, mert folyton hív vagy ír valaki. Örülsz, hogy sokan kedvelnek, de ez elég fárasztó. Jó lenne, ha keresnél egy csendes helyet, kikapcsolnád a telefonodat, és zenét hallgatnál, könyvet olvasnál. Csak így emésztheted meg a sok impulzust…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!